Telefon Tavsiyesi nexus 5 mi lg g2 mi disvovery elitemi yoksa bi lumia mi?

Sponsorlu Bağlantılar

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
nexus 5 mi lg g2 mi disvovery elitemi yoksa bi lumia mi?
Beyler lumiayi eklememin tek sebebi stabil olması yani bu iki cihaz stabil midir? Ayrıca nota 3 alacak durumum var bi cihaza o kadar para verilir mi? ayrıca bu cihazlar yani android olanlar stabil camidir mi? Benim isteğim oyun kamera ve stabil olsun yeter. Evet arkadaşlar önerileri bekliyorum

NEXUS

NEXUS

Üye
Android Alıcaksan Nexus Serisinden Şaşma , Windows Phone Alıcaksan Nokia Lumia 1020 Al Kamerası Süper Bişey (41 Mp).

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
avast

avast

Üye
Kardes bende detayli arastirdim androidde nexus tan baskasi olmaz eger uzun sure kullancaksan yani aldin zaten iki yil guncelleme geliyo bi yilda rom at rom destegi digerlerine gore daha iyi ha ama bi wp kadar stabilmi tartisilir wp dede 8.1 le cok sey degisecekmis daha cok uygulama ws android 5 senede bu hale geldi wp1 senede bunuda hesaba kat alacaksan wp 1520 yada 930 oynqdigin oyunlar mc4 nova3 gta sanandreas fifa falan bi cok oyun var kamera tartisilma zaten ama mesela iostaki ve androiddeki snapchat yok ha gelir buyuk ihtimal benim ici onemli olan 3 sene beni kisitlamadan yok su kasar bunu yuklemeyim dememeliyim o yuzden lumia iyi gibi yada nexus gerisi yalan oluyo yeni model ciktikca

• Beğen
avast

avast

Üye
Uzun oldu okursan :D

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
Kardes bende detayli arastirdim androidde nexus tan baskasi olmaz eger uzun sure kullancaksan yani aldin zaten iki yil guncelleme geliyo bi yilda rom at rom destegi digerlerine gore daha iyi ha ama bi wp kadar stabilmi tartisilir wp dede 8.1 le cok sey degisecekmis daha cok uygulama ws android 5 senede bu hale geldi wp1 senede bunuda hesaba kat alacaksan wp 1520 yada 930 oynqdigin oyunlar mc4 nova3 gta sanandreas fifa falan bi cok oyun var kamera tartisilma zaten ama mesela iostaki ve androiddeki snapchat yok ha gelir buyuk ihtimal benim ici onemli olan 3 sene beni kisitlamadan yok su kasar bunu yuklemeyim dememeliyim o yuzden lumia iyi gibi yada nexus gerisi yalan oluyo yeni model ciktikca
android ne zaman çıktı 2009'da wp ne zaman çıktı 2012'de bunuda hesaba kat lütfen android eski zamanda çıktı ve zamanının en iyisiydi ,

avast

avast

Üye
android ne zaman çıktı 2009'da wp ne zaman çıktı 2012'de bunuda hesaba kat lütfen android eski zamanda çıktı ve zamanının en iyisiydi ,
Biricisi amacim kotu demek degil :D ikincisi bence en iyisi ios uygulama cok genis ve bos gereksiz uygulama az google playdeki gibi gorunsun diye 1 yildiz verdim diyen kor cahiller yok :D android suanda iyi ama uzun soluklu istiyorsan wp ninde onu acik 1 senede bukadar topladi demek istedim yanlis anlasilmasin :D

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
Biricisi amacim kotu demek degil :D ikincisi bence en iyisi ios uygulama cok genis ve bos gereksiz uygulama az google playdeki gibi gorunsun diye 1 yildiz verdim diyen kor cahiller yok :D android suanda iyi ama uzun soluklu istiyorsan wp ninde onu acik 1 senede bukadar topladi demek istedim yanlis anlasilmasin :D
ben ios alacağım fakat arayüzü çok kötü ios 7 kullanmıştım ikincisi ekranı çok küçük ama tableti kesinlikle ios alacağım üçüncüsü bende nexus 4 var Ağustos'ta aldım hala sapasağlam. dördüncüsü android çıktığında öle fazla uygulama ve tknoloji yoktu iPhone bile daha kendini toparlamaya çalışıyordu o zamanlar. iPhone'un şuan önde olma sebebi androidden iki yıl önce çıkıp kendini o sürede ilerletmesi. ve android , iPhone çıktığında oyun falan doğru düzgün yoktu. Fakat Windows Phone Çıktığında Dolu Oyun vardı buda onun hızlı gelişmesini sağladı birde android stabil değil diyorsunuz fakat jelly beanla android stabilite oldu 4.4'le baya gelişti yani şuanda android baya ilerledi stabilite konusunda.
Okumaya Üşendin mi :naughty:

• Beğen
avast

avast

Üye
ben ios alacağım fakat arayüzü çok kötü ios 7 kullanmıştım ikincisi ekranı çok küçük ama tableti kesinlikle ios alacağım üçüncüsü bende nexus 4 var Ağustos'ta aldım hala sapasağlam. dördüncüsü android çıktığında öle fazla uygulama ve tknoloji yoktu iPhone bile daha kendini toparlamaya çalışıyordu o zamanlar. iPhone'un şuan önde olma sebebi androidden iki yıl önce çıkıp kendini o sürede ilerletmesi. ve android , iPhone çıktığında oyun falan doğru düzgün yoktu. Fakat Windows Phone Çıktığında Dolu Oyun vardı buda onun hızlı gelişmesini sağladı birde android stabil değil diyorsunuz fakat jelly beanla android stabilite oldu 4.4'le baya gelişti yani şuanda android baya ilerledi stabilite konusunda.
Okumaya Üşendin mi :naughty:
Estagfurullah ne usenmesi :Dfarkindayi dalvik kalkti 4.4 le ama buseferde art cikti nedir ne degildir bilmiyorum tam bende asus tablet var 4 cekirdek falan bi sikinti yok kullaniyorum ama demek istedigim ben ogrenciyim alica universitede beni 2 3 sene kisitlamadan 0 kasmayla guncel bi sekilde goturmesi lazim beni lumia tasarimlari etkiliyo ama wp ye guvenemiyorum biraz takip ediyorum sikayetcide cok bukadar eksik olmasina ragmen memnun olanda cok mesela bu 4.4 te oluyomu bilmiyoru ama anroid s4 mini ariyorum acik oldugu halde aradiginiz kisiye ulasilamiyo diyo garantiye goturdum bisey cikmadi kapatip acinca duzeliyo iki gune bi restart yapiyorum bunlar biraz etkiliyo beni

NEXUS

NEXUS

Üye
Estagfurullah ne usenmesi :Dfarkindayi dalvik kalkti 4.4 le ama buseferde art cikti nedir ne degildir bilmiyorum tam bende asus tablet var 4 cekirdek falan bi sikinti yok kullaniyorum ama demek istedigim ben ogrenciyim alica universitede beni 2 3 sene kisitlamadan 0 kasmayla guncel bi sekilde goturmesi lazim beni lumia tasarimlari etkiliyo ama wp ye guvenemiyorum biraz takip ediyorum sikayetcide cok bukadar eksik olmasina ragmen memnun olanda cok mesela bu 4.4 te oluyomu bilmiyoru ama anroid s4 mini ariyorum acik oldugu halde aradiginiz kisiye ulasilamiyo diyo garantiye goturdum bisey cikmadi kapatip acinca duzeliyo iki gune bi restart yapiyorum bunlar biraz etkiliyo beni
Samsung Telefonları Bazen Sorun Yaratıyor Mesela Ben Samsung Galaxy S3 Kullandım en fazla 2 ay kullanabildim o kadar sorunlu telefon olamaz dedim ve androidle alakalı sandım fakat sonradan Nexus 4 Aldım Baktım iPhone Pahalı Wp Daha Gelişmemiş Aldım Falan Sonra Android'e haksızlık yaptığımı anladım android kullanacaksan nexus alıcaksın en sorunsuz kullanan nexuslar. Valla Bugüne Kadar bir şikayetim olmadı :)

avast

avast

Üye
Nexus 5 5s lumia 1520 &930 bide 2.2 ghz 2 ram olan makina kasmaz zaten kasarmi falan suanda mantiksiz ben gelecek icin soruyorum :D hangisi daha uzun omurluyse o onemli i5s i eledim 6 cikinca eskidi sayilio :D ama nexus 5 yada ben alana kadar 6 ciksa 2 sene guncelleme alsa bi senede rom la falan ust duzey gotursem 3 sene cikariyo bana bu yeter ama kamerasi lumia kadar iyi degil falan bide lumia tasarimlari mukemmel oda onemli bence

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
Nexus 5 5s lumia 1520 &930 bide 2.2 ghz 2 ram olan makina kasmaz zaten kasarmi falan suanda mantiksiz ben gelecek icin soruyorum :D hangisi daha uzun omurluyse o onemli i5s i eledim 6 cikinca eskidi sayilio :D ama nexus 5 yada ben alana kadar 6 ciksa 2 sene guncelleme alsa bi senede rom la falan ust duzey gotursem 3 sene cikariyo bana bu yeter ama kamerasi lumia kadar iyi degil falan bide lumia tasarimlari mukemmel oda onemli bence
Üç İşletim Sisteminin Kısaca Tanımı.
İos: Oyun.
Android: Özgürlük ve Oyun.
Windows Phone: Kamera ve Oyun

• Beğen
avast

avast

Üye
Alip bi senede degistirme sansim olsa android alirim surekli :D ama alinca kullanmam lazim ve vakit ilerlese bile ust duzey olmali onerin ne :D

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
Alip bi senede degistirme sansim olsa android alirim surekli :D ama alinca kullanmam lazim ve vakit ilerlese bile ust duzey olmali onerin ne :D
Nexus 5 Bence Çünkü Nexuslar Zırt Pırt Çıkmıyor :D

avast

avast

Üye
Nexus6 cikarmi bu kasima 3gb ramli 3000 mAh 13 mp kamera falan :D

Invoke

Invoke

Üye
Android Alıcaksan Nexus Serisinden Şaşma , Windows Phone Alıcaksan Nokia Lumia 1020 Al Kamerası Süper Bişey (41 Mp).

WP alacaksan 1520 daha mantıklı. :D

Diğer yorumlar çok uzun ilk yorumdan başkasını okumadım. :D :D
--------------

@mvrucu123

Bence Nexus 5.

• Beğen
kemsaf

kemsaf

Üye
Bence android alicaksan nexus 5 wp alacaksan 1020 veya 1520 (öneriyorum) wp suan cok gelisiyor ve stabil wp 8.1 cikicak yakinda ve muhtesem olucak ben olsaydim lumia 1520 alirdim veya yarin s5 tanitilcak 2ay sonrada veya 1ay sonra turkiyeye gelir muhtemelen fiyati 2400tl gibi bissey olur android alacaksan bence s5 i bekle derim fiyati duser zaten ciktiktan 1-2 ay sonra 2000 tl olur bence android alacaksan nexus 5 veya beklerim diyosan s5 al

Invoke

Invoke

Üye
Nexus 5 vs G2

-G2 de 32GBlık seçenek var.
-G2 de batarya 3.000mAh
-G2 nin kamerası daha üstün duruyor ama Nexus 5 de iş gören bir kameraya sahip.
-Nexus da google desteği ve geliştirici desteği daha fazla.
-Bu bir artı sayılmaz ama bana göre Nexus 5 daha ele oturan bir cihaz.

Nexus 5 vs Diskavri Elit

-Diskavri Elitte +1GB Ram var, önemli bir şey tabi ama 2GB gayet yeterli.
-Megapixel olarak da elitin kamerası daha yüksek ama performansını da görmek lazım.
-2500mAh Elit 5.5", 2300mAh Nexus 5 4.95" . Elitin şarjı daha uzun gitmez. Çok fark olmaz bu açıdan büyük ihtimalle.
-Bana göre Elitin tek elle tutulur artısı: Nexusun16GB Elitin 32GB hafızası olması.
-Bir de Elitin ekranı Sonynin çok eleştiri aldığı sönük tft ekran, Nexus 5 ise IPS panel kullanıyor.
-Nexus da google desteği, geliştirici desteği var.

Bence Nexus 5'in tek eksiği 16GB hafızası olması.

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
@mvrucu123 daha kaç kere konu açacaksın? Sözde iPhone alacaktın?

Nexus5 daha mantıklı.

• Beğen
avast

avast

Üye
Hadi 32ligi yokmu nexusun :D