Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AlınıkLG Google Nexus 4 Orjinal Bumper
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baranbaris
Üye
Konu Sahibi
LG Google Nexus 4 Orjinal Bumper
Arkadaslar varsa 0 yoksa 2. Elde olabilir az kullanilmista olabilir. İstanbul avrupa yakasi cevresi olanlar yazsin
meg1ddo
Üye
benim bir arkadaşta var, hatta beraber almıştık çok az kullandı, yurtdışından almıştık, hala sıfır gibi...
Kaça satıyor arkadaş bağcılarda oturuyorum? Elden olsa iyi olur
meg1ddo
Üye
izmirdeyiz de önümüzdeki hafta istanbula gelebilirim sorarım satarsa getiririm, 40 küsür liraya almıştık sanırım tam hatırlamıyorum, o da nexus 4 kullanıyor ama şu an silikon kılıf kullanıyor bumper evde boşta duruyor, sorarım ona haber veririm sana.
izmirdeyiz de önümüzdeki hafta istanbula gelebilirim sorarım satarsa getiririm, 40 küsür liraya almıştık sanırım tam hatırlamıyorum, o da nexus 4 kullanıyor ama şu an silikon kılıf kullanıyor bumper evde boşta duruyor, sorarım ona haber veririm sana.
tamam bir rica ederim yapar ya 25 e benim gelmem de net değil henüz ama %51 olasılık gelecem olursa hftaici carşamba gelecem ya aynı gün ya da ertesi gün dönerim
tamam bir rica ederim yapar ya 25 e benim gelmem de net değil henüz ama %51 olasılık gelecem olursa hftaici carşamba gelecem ya aynı gün ya da ertesi gün dönerim
Anladım bağcılar meydana gelirseniz bende okul çıkışı alırım bumperi
meg1ddo
Üye
Anladım bağcılar meydana gelirseniz bende okul çıkışı alırım bumperi [/quote]
hocam o kadar vaktim olmaz işlerim var aynı gün dönebilirim izmire, ihtimale göre sizin atatürk havalimanına gelme durumunuz olabilirbu arada 25 e verecek arkdaş bumperı
hocam o kadar vaktim olmaz işlerim var aynı gün dönebilirim izmire, ihtimale göre sizin atatürk havalimanına gelme durumunuz olabilirbu arada 25 e verecek arkdaş bumperı [/quote]
Öğrenciyim abi gelemem oraya kadar :O çok kötü oldu bu
meg1ddo
Üye
öğrencilikle ne ilgisi var bir otobüse atlar gelirsin işte bende bilmiyorum pek istanbulu bağcılar uzak mı atatürke?