Haber General Mobile Discovery Elite AnaKonu

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Bence diğer özelliklere bakılarak bahsettiğin özellikler es geçilebilir. :) Bu mhl ne oluyor?
Almışken en iyisini almak istiyorum. Hdmi kablo(telefondan tv'ye) gibi düşün 1080p'ye kadar görüntü kalitesi sunuyor, 8 kanal ses aktarımı desteği ve telefonun pilini doldurmaya yarıyor.

• Beğen
Tepkiler: Dede

KayraBey

KayraBey

Üye
Almışken en iyisini almak istiyorum. Hdmi kablo(telefondan tv'ye) gibi düşün 1080p'ye kadar görüntü kalitesi sunuyor, 8 kanal ses aktarımı desteği ve telefonun pilini doldurmaya yarıyor.
En iyisini hiçbir zaman bulamazsın.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye

Anladım sağol. Peki sen bilirsin ama fiyatı da katmalısın bence.

Uhops

Uhops

Üye
Seri çekimi çekim programları ile yapamazmıyız?

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Gmd 2'nin resmi var mı? Merak ettim..

KayraBey

KayraBey

Üye
Yuvarlak hatları var. Güzelmiş... Gelsin de hemen alayım.

Gmd2 için ana konu açıldı mı :D

BelaMonte

BelaMonte

Üye
İnternette biraz araştırdım 23 şubattan önce çıkması gerekiyormuş hala bi haber yok mu? ve s800ac versyonu ne zaman çıkacak bir bilgi bulamadım...

tufless

tufless

Üye
İnternette biraz araştırdım 23 şubattan önce çıkması gerekiyormuş hala bi haber yok mu? ve s800ac versyonu ne zaman çıkacak bir bilgi bulamadım...

23 Şubat olduğuna nerden ulaştınız ? Kaynak gösterir misiniz ? Ben hiç bir yerde görmedim de

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
2495243

2495243

Kapalı Hesap

Üst Alt