Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Bazılarımız hala 40 gün diyo, önceki mesajlarda gelen kötü haberi hemen unuttuk galiba. @bulutsuzgece demedi mi Haziran Ağustos arası diye. Ben mi yanlış hatırlıyorum? Ağustostan önce beklemeyin arkadaşlar. Bende zaten geçmişte bir mesajımda Yaz sonuna kadar gelmez bize diye tahmin yürütmüştüm. :(

Arkadaşlar "Developer Preview" sürümü için gün sayıyorlar :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43 ve Dejavuex

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Bazılarımız hala 40 gün diyo, önceki mesajlarda gelen kötü haberi hemen unuttuk galiba. @bulutsuzgece demedi mi Haziran Ağustos arası diye. Ben mi yanlış hatırlıyorum? Ağustostan önce beklemeyin arkadaşlar. Bende zaten geçmişte bir mesajımda Yaz sonuna kadar gelmez bize diye tahmin yürütmüştüm. :(

evet Developer Preview sürümü için gün sayıyoruz gdr3 dede verilen preview'in orjinalinden pek farkı yoktu verilcek bu Developer Preview de tam sürümden çok ahım şahım bir fark olmıcak :)
20 nisan da çıkacağını varsayarsak ortalama 1.5 ay var :)

o 1.5 ay bana 1,5 yıl gibi geldi bir an neyse moralleri bozmak yok ne kalmış şurda 1,5ayCIK :)

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
her zaman diyorum..geç olsun ama sorunsuz olsun :) buglarla dolu bir güncelleme istemezsiniz diye düşünüyorum..

• Beğen
Tepkiler: Warnings ve Esendağlı
luckysleven

luckysleven

Üye
araya bari gdr4 falan sıkıştırsalar da sıkılmasak telefonlardan : )

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar bluetooth kullanmışsınızdır telefodna ben geçenlerde şeyi fark ettim arkadaşın teline bir resim attım mesela bende resim normalde 2.5mb karşıya atılan resim boyutu ise 500kb falan değerler tam doğru değil ancak bu şekilde idi yani küçülterek atıyordu bu sorunu 8.1 de falan degişirmi veya deniyen varsa sizde de böyle oldumu birde resimlerin özellikleri hakkında da bilgiye ulaşamıyoruz Nokia camera dışında bunada bir çözüm yapılması lazım bence bununla iligli gelişmeler varmı acaba

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
arkadaşlar bluetooth kullanmışsınızdır telefodna ben geçenlerde şeyi fark ettim arkadaşın teline bir resim attım mesela bende resim normalde 2.5mb karşıya atılan resim boyutu ise 500kb falan değerler tam doğru değil ancak bu şekilde idi yani küçülterek atıyordu bu sorunu 8.1 de falan degişirmi veya deniyen varsa sizde de böyle oldumu birde resimlerin özellikleri hakkında da bilgiye ulaşamıyoruz Nokia camera dışında bunada bir çözüm yapılması lazım bence bununla iligli gelişmeler varmı acaba

attığın telefon blackberry 'mi ? Dosya sıkıştırma özelliği açık olabilirdi :s

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
gönderdiğin telefondan kaynaklanıyordur. Ben Lumia 1020'den Lumia 925'e gönderdim 28MB'ı tam boyutla gönderdi. Aynı resmi pc'ye attım yine boyutta değişiklik olmadı.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
gönderdiğin telefondan kaynaklanıyordur. Ben Lumia 1020'den Lumia 925'e gönderdim 28MB'ı tam boyutla gönderdi. Aynı resmi pc'ye attım yine boyutta değişiklik olmadı.
28 mb :-o hocam buraya da atar mısın :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
aksiyon merkezine 5 tane slot atanabiliyormuş. Artı olarak ayarların yanında bir çok uygulama ve işlev de buraya kısayol olarak atanabiliyor.

*Camera
*Wifi
*Bluetooth
*Airplane Mode
* Rotation Lock
*Internet Sharing
*Brightness
*Do Not Disturb
* VPN

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
aksiyon merkezine 5 tane slot atanabiliyormuş. Artı olarak ayarların yanında bir çok uygulama ve işlev de buraya kısayol olarak atanabiliyor.

*Camera
*Wifi
*Bluetooth
*Airplane Mode
* Rotation Lock
*Internet Sharing
*Brightness
*Do Not Disturb
* VPN

kamera çok saçma oldu bence

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Aksiyon merkezi dediğiniz ne?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

*Camera
*Wifi
*Bluetooth
*Airplane Mode
* Rotation Lock
*Internet Sharing
*Brightness
*Do Not Disturb
* VPN

Bunu birkaç sayfa önce @Mr.H paylaşmıştı dostum, senin hatların da bakım zamanı gelmiş :kirbac::haha:

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, csH ve Bay H
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Bu arada, daha önce de bahsetmiştim.
Artık normal güncelleştirmelerin yanında "kritik güncelleştirme" diye bir şey var.

• Beğen
Tepkiler: Sensation
dakamon

dakamon

Üye

*Camera
*Wifi
*Bluetooth
*Airplane Mode
* Rotation Lock
*Internet Sharing
*Brightness
*Do Not Disturb
* VPN
Sadece bunlar mı quick setting denilen yere atanabliyor?

Üst Alt