Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
görünütülü görüşme gelsin çok kulllanıyordum önceleri şimdi anca skype'den görüşüyorum

dakamon

dakamon

Üye
Tom warren aklı sıra milleti heyecanlandırma peşinde :D maksat muabbet olsun :)

narnia16

narnia16

Üye
Valla ben onun yalancısıyım o da halo dan olduğunu ama hemen hemen bunun gibi olacağını belirtmiş zaten :)

ademoz05

ademoz05

Üye
konusu geçmedi hiç. 8.1 ile hala .swf açamıyoruz galiba

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Swf Flash gerektirir.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: sahte_suhte
Bay H

Bay H

Üye
Arama Ayarları Olduğu Belirtiliyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Arama Ayarları Olduğu Belirtiliyor

Bu arada Inner Circle (Yakın Çevre-Merkezi/Ayrıcalıklı grup) diye rehberden 40 kişiye kadar ekleyebildiğimiz grup, Sessiz saatler modunda bile bize ulaşabilecekmiş. Yani çok yakın çevremize (en fazla 40 kişiye kadar olmak şartıyla) ayrıcalık tanıyabiliyoruz :tebessüm:

@papakudioflu

• Beğen
Tepkiler: kesasd, pirenuri, Dexter Morgan ve 1 kişi daha
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu arada Inner Circle (Yakın Çevre-Merkezi/Ayrıcalıklı grup) diye rehberden 40 kişiye kadar ekleyebildiğimiz grup, Sessiz saatler modunda bile bize ulaşabilecekmiş. Yani çok yakın çevremize (en fazla 40 kişiye kadar olmak şartıyla) ayrıcalık tanıyabiliyoruz :tebessüm:

@papakudioflu
çok güzel hareketler bunlar. İnce düşünülmüş tebrik etmek lazım. Nisan ayı gelse de hepiniz kullanabilse. :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve bulutsuzgece
PureFood

PureFood

Üye
Tarihin en kapsamlı mobil yazılım güncellemesi, peki şimdiye kadar olan neydi acaba kimindi yani.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
valla saatler bile geçmiyor 43 gün nasıl geçicek mobil dünyanın en büyük ve en kapsamlı güncellemesi bu olucak "bence" :D

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Tarihin en kapsamlı mobil yazılım güncellemesi, peki şimdiye kadar olan neydi acaba kimindi yani.
Windows phone 7.5 ve 7.8 güncellemesi benim bildiğim hatta o bundanda büyük diye biliyorum

efeler12

efeler12

Üye
bence fazla gözde büyütmemek lazım hala titreşim ve Xbox müzik ile ilgili bir açıklama yok Xbox müzik türkiyeye açık değil mesela 8.1de açılacak mı yoksa biz hala eskisini mi kullanacağız

ArMaGeDdOn_87

Üye
Aylardır Microsoft'a kızıp duruyorduk.
Bir sene geçti hala adam gibi bir güncelleme vermedi, şunu veremedi bunu veremedi, cihazlar gelişti, mağaza gelişti, sistem hala yerinde sayıyor diyorduk. Meğer adamlar canla başla çalışıyorlarmış :)
Görünüşe bakılırsa beklediğimizden fazlası gelecek.
Hepsi 8.1'le olmasa bile sonrasındaki güncellemelerle gelecek gibi duruyor.
hepsi ve fazlası 8.1 ile gelmesi gerekiyo :) sonraya kalırsa kendi sonunu yavaş yavaş hazırlamış olur

dakamon

dakamon

Üye
Ok yaydan çıktı zaten bu en azından bu sızan özellikleri vermeleri lazım ve verecekelr zaten eminim

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bazılarımız hala 40 gün diyo, önceki mesajlarda gelen kötü haberi hemen unuttuk galiba. @bulutsuzgece demedi mi Haziran Ağustos arası diye. Ben mi yanlış hatırlıyorum? Ağustostan önce beklemeyin arkadaşlar. Bende zaten geçmişte bir mesajımda Yaz sonuna kadar gelmez bize diye tahmin yürütmüştüm. :(

Üst Alt