bulutsuzgece
Üye
Uygulamalar SD karta yüklenmiş ise ve sd kart cihazdan çıkarılırsa oluşacak tablo
Başlat ekranında ışıklar sönüyor

SD Karta ne kadar çok uygulama yüklemişseniz, kartı çıkarınca o kadar karanlığa gömülüyor ortalık

Uygulamalar SD karta yüklenmiş ise ve sd kart cihazdan çıkarılırsa oluşacak tablo

OOO güzelmişUygulamalar SD karta yüklenmiş ise ve sd kart cihazdan çıkarılırsa oluşacak tablo
O zaman ben sd kartımı çıkarınca ana ekran full kararır
:POOO güzelmişO zaman ben sd kartımı çıkarınca ana ekran fu ll kararır
:P

@bulutsuzgece Özgür abi bu şarjı olan telefon mutlu telefondur olayı bir uyarı felan gibi mi olacak eğer öyle ise güzel düşünülmüş![]()

şebeke sinyalinin yanındaki mail bildirim ikonu. Diğer bildirimler için de farklı ikonlar olacaktır muhtemelen.
Sanırım sorunun cevabını yukarıdaki resimde görebilirsin.
Yeni bir bildirim (mail, mesaj, facebook mesajı vb) söz konusu olduğu zaman sistem tepsisinde şebeke sinyalinin yanında bir işaret çıkıyor.
Bunun yanı sıra altta görüldüğü gibi biriyle mesajlaşmayı/sohbeti sessize alabiliyor, silebiliyor veya numara değişikliği yapabiliyoruz.
Sonuna kadar S^3 kokan hareketler bunlar.
"Techs Of 2morrow" uygulamasının altındaki yazıya dikkat
Artık yeni kurulan uygulamalarda, siz uygulamayı açana kadar böyle yazacak.
Çok iyi düşünülmüş bazen insan en son ne yüklediğini unutuyor bi kaç uygulama aynı anda yükleyince. Yada yüklerken işiniz çıkıyor sonradan yüklendikten sonra unutup gidiyorsunuz. Farketmenizi sağlayacaktır. Güzel olmuş.
"Techs Of 2morrow" uygulamasının altındaki yazıya dikkat
Artık yeni kurulan uygulamalarda, siz uygulamayı açana kadar böyle yazacak.
Benim görmediğim tek şey ayarlar içindeki bölümlerin de aynen menü gibi harf sıralı olması öyle birşey yok sanırım şimdilik. Bir de şebeke üstünden görüntülü konuşma desteği geliyormuş sanırım (kesinlik yokmuş ama şu anda) ne diyorsunuz bu konulardanawzil'in sızdırdığı eski yapılarda batarya tasarrufu menüsünde vardı öyle bir seçenek.
Klavye'ye yeni özellikler geliyor.
Görünüşe bakılırsa Alfasayısal mod (12 tuş modu) da var
@papakudioflu