ŞOkk! SIII Üzerinde[4.3.1]NOTE 3 Deneyimi! NOTE3 Özellkleri [ALTERNATİF HIZLI LİNK](S4Revolutionv12)

Sponsorlu Bağlantılar

vega1977

vega1977

Üye
Klon değil orjinal s3

vega1977

vega1977

Üye
usta googly kernel. mg4 modem ile kurdum süper oldu

vega1977

vega1977

Üye
Sağol ellerine sağlık

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
kardeş sen şuan v12 mi kullanıyosun

vega1977

vega1977

Üye
Evet

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
memnun musun peki şarjı falan nası rami falan

vega1977

vega1977

Üye
su an batarya kalibrasyon yapmaya çalışıyorum sarj çok kısa gidiyor

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
cici60 kardeşim sende v12 mi kullanıyosun

vega1977

vega1977

Üye
Pil tüketiminde android os yüzde 50 ekran yüzde 50 yazıyor arada bir touch Wizard durduruldu diyor hata gidericiyi yukledigim halde hata veriyor bunun dışında güzel ek özellikleri kullanmak adına idare ediyor

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
v12 en iyi diyosun yani onu kullanıcamda

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
eyw sağolkardeş bide titanium backupla hangi uygulamaları silmeliyim söyler misin

• Beğen
Tepkiler: cici60
cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
eyw sağolkardeş bide titanium backupla hangi uygulamaları silmeliyim söyler misin
dostum note 2 ye geçmesem derimde isim olarak değil simge olarak hatırlıyorum .. ve bana kalsa samsung herşeyi silmiştm hatta güncelmeleri denetlme acık kalıyodu onu bile siliyodum chat on hanguset canlı duvar kağıtları.. gibi kullanmadığım herseyi sildim telefon ucak gibi olmustu

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
peki sağolvega1977 arkadaşım sen neleri sildincici60 kardeşim megadan upload edebilirmisin dosyayı

cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
peki sağolvega1977 arkadaşım sen neleri sildincici60 kardeşim megadan upload edebilirmisin dosyayı
ardeş suan netim sınırlı dropboxdan indir

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
kardeş bu dolby mobile,awesome beats,ac!d soundmod gibi uygulamalar işime yarar mı yararsa nasıl kullanırım

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Muhteşem anlatım olmuş. Para olsada s3 alsak not3 e para vermeye değmez

Üst Alt