Güzel gelişmeler de bazen insan boş boş bakıyor ne işime yarayacak diye düşünüyor eline alıp kullanmadımı bu tarz ufak ama çok yararlı özellikler dikkat çekmiyorSonunda hızlı arama eklendi:
Yeni e-posta senkronizasyonu ayarları:
E-posta'da daima tam mesajı indir ayarı:
Fotoğrafların upload durumları:
Mesajlar'da konuşmayı sustur ayarı:
Kişiler'de yeni Bağlan etiketi:
Ayrıca hızlı aramayı nasıl kullancaz eskitelefonlar gibi değilki 1 e basıp aramatuşuna basıp hemen arayabilelim?bu nasılŞöyle bir telefonumda hayal ettim de pek iyi olurmu bilemedm sanki büyük ekranlı telefonlarda daha güzel olur gibi geldi bana bu olay![]()

Uçak modu kısayolundaki üç nokta ben buradayım diyorbu nasıl

aramaya girdiğinde klavyeyi açıp tuşa basılı tutarakGüzel gelişmeler de bazen insan boş boş bakıyor ne işime yarayacak diye düşünüyor eline alıp kullanmadımı bu tarz ufak ama çok yararlı özellikler dikkat çekmiyorAyrıca hızlı aramayı nasıl kullancaz eskitelefonlar gibi değilki 1 e basıp aramatuşuna basıp hemen arayabilelim?

bu nasıl

Sanki bi program gibi duruyor. Tile ler uzamış daralmış gibi geldi o yüzden böyle düşündüm.bu nasıl
bu nasıl
Sanki bi program gibi duruyor. Tile ler uzamış daralmış gibi geldi o yüzden böyle düşündüm.

Program değil, bayağı bildiğiniz "paint terk" bu![]()
ayıp ayıp benim telefon oGerçek bir görüntü değil sanırım. Ekran kısmı fotomontaj yada paintte hazırladığı re

Arkadaşlar söz verdiğim gibi buyrun çok hızlı bir link geliyor(Yandex) :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Akşama Mega linkleride eklenecektir. Bir teşekkür yeter.![]()
Vietnam sunucusu olduğu için yavaş. Önceki sayfalarda premium hesap paylaşmıştım o hesapla yada bir arkadaş yandex diske yüklemişti oradan indir.4 gün diyor neden bu kadar yavaş indiriliyor yok mu çözümü ? torrent olanı yok mu bunun u torrentten yüklesem ?
Kardeş en hızlısı Yandex Mega 'ya yüklemek çok sorun şimdi Mediafire ve Zippyshare'a yükleyeceğim.4 gün diyor neden bu kadar yavaş indiriliyor yok mu çözümü ? torrent olanı yok mu bunun u torrentten yüklesem ?
aynen renklilik hem güzel durur hemde dikkat çekerarka plan resimelri diyince bir ara bunun hakkında konuşulmuştu sanarım normalde mesela ana ekranda iken mesaj geldiğinde mesaj tilesi 1 bildirim gözüküyordu ancak bunu daha güzel yapıp normal tema rengi dışında mesela belirlediğimiz bir bildirim rengi ilede tile rengi otomotik değişse güzel olur gibi bununla ilgili daha önceden konuşulmuştu aslında eylem merkezi gelince gereksiz diyiceksiniz ancak böyle küçük şeyler insanları plartforma çekmek için etkili olur diye düşünüyorum bununla ilgili bir haber varmı diye soracaktım

Kardeş tamindir den visual studio indirdim kuruldu bitti sonra reg dosyasını ekledim kayıt defterine sonra Vs2013.1 kurdum şimdi bitti ama dosya mosya bulamıyorum emulator ü nasıl nereden çalıştırıcam ? Arama kısmına bişey yazdığımda hiçbir şey yok. Önceden Sdk kurulu mu olması gerekli ?Vs2013 ve reg'i eklediysen indirdiğin iso dosyasını aç. Vs2013.1 falan gibi bir exe var onu yükle. Yükleme işi bitince 'Uygulamalar Listesi'nde "Windows Phone 8.1" alanı yani klasörü geliyor, oradan "Windows Phone Developer Power Tools(8.1)" yazanı aç. Cihaz seçmeni istiyecek, orada cihazı seç. Cihaza boot atıyor, söylediklerine göre baya uzun sürüyormuş ki bende de 20 dakika oldu hala emülatör yükleniyor açılmadı.
Ayrıca İdm ile indirin daha hızlı iner.4 gün diyor neden bu kadar yavaş indiriliyor yok mu çözümü ? torrent olanı yok mu bunun u torrentten yüklesem ?
Server vermedikçe idmin katkısı olmaz ama yandex hesabı olanlar hesabıyla açıp senin yüklediğin dosyayı kendi dosyalarına ekleyip dosyayı kendi hesabından daha hızlı indirebilirler.Kardeş tamindir den visual studio indirdim kuruldu bitti sonra reg dosyasını ekledim kayıt defterine sonra Vs2013.1 kurdum şimdi bitti ama dosya mosya bulamıyorum emulator ü nasıl nereden çalıştırıcam ? Arama kısmına bişey yazdığımda hiçbir şey yok. Önceden Sdk kurulu mu olması gerekli ?
Ayrıca İdm ile indirin daha hızlı iner.
Kendi Yandex Diskine kaydederseniz hız baya artar.4 gün diyor neden bu kadar yavaş indiriliyor yok mu çözümü ? torrent olanı yok mu bunun u torrentten yüklesem ?
Hızın 64 kb 'ye düştüğünü bilmiyordum.Server vermedikçe idmin katkısı olmaz ama yandex hesabı olanlar hesabıyla açıp senin yüklediğin dosyayı kendi dosyalarına ekleyip dosyayı kendi hesabından daha hızlı indirebilirler.