Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Videonun sesi uçmuş

Screamore

Screamore

Üye
arkadaşlar benim için en önemli özelliklerden biri açılır pencere engelleyicisi kaldırma ayarı acaba 8.1 ile bu özellik gelecek mi tarayacıya?

pirenuri

pirenuri

Üye
bu arada ek tarayıcılardan falan ne haber ya ? Firefox neyi gelse de kurtulsak ieden

ademoz05

ademoz05

Üye
oh sonunda. türkçe vidyodan gördüğüm kadarıyla; adres çubuğuna da aratmak için bişeyler yazdığımızda önerilen veya fazla aranan kelimler çıkıyor

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
oh sonunda. türkçe vidyodan gördüğüm kadarıyla; adres çubuğuna da aratmak için bişeyler yazdığımızda önerilen veya fazla aranan kelimler çıkıyor
zaten çıkıyordu onlar.

ademoz05

ademoz05

Üye
zaten çıkıyordu onlar.

onlar sık kullanılanlar ve geçmişteki bağlantılar. onlar zaten çıkıyordu üstat.
benim demek istediğim hani google'de arama kutucuğunda herhangi bir harf'e bastığımızda en çok arananlar öneri olarak çıkıyor ya onu demek istiyorum.
mesela ben daha önce girmemiş olsam bile; web çubuğuna "max" yazdığımda üst tarafta "maxicep/max oyun/maximum/maximiles" gibi önerilerin çıkması.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve kaygisiz43

meneleos

Üye
onlar sık kullanılanlar ve geçmişteki bağlantılar. onlar zaten çıkıyordu üstat.
benim demek istediğim hani google'de arama kutucuğunda herhangi bir harf'e bastığımızda en çok arananlar öneri olarak çıkıyor ya onu demek istiyorum.
mesela ben daha önce girmemiş olsam bile; web çubuğuna "max" yazdığımda üst tarafta "maxicep/max oyun/maximum/maximiles" gibi önerilerin çıkması.
Evet, arama motoru olarak hangisini seçtiyseniz onda otomatik arama yapıyor. Autocomplete özelliğini eklemişler :)
Az çok kurcalamaya başladım ama toolbox'ta artılar olduğu kadar eksilerde var. Ben browser hazırlıyordum, eski kodlar uymuyor. Web browser da yok toolboxda

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve ademoz05
kursatalpkaan

kursatalpkaan

Üye
şöyle bi bakınca Türkçe videoda, benim işime yarayacak hiçbirşey göremedim.

• Beğen
Tepkiler: respection123
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43, yunus-emre-6606, PureFood ve 4 diğerleri
serverfun912

serverfun912

Üye
Sanki birşeyler daha eksik gibi umarım kusursuz bir güncelleme olur bekletmez birde.

dakamon

dakamon

Üye
Fark?

luckysleven

luckysleven

Üye

hocam bana uygulama ekranı arka planı da değişiyor artık dersen mesaiyi keyifle tamamlamış olurum : ) değişiyor mu ???uygulama listesi arka planı yani ..

dakamon

dakamon

Üye
arka plana baktın mı:hmmm
Siyah olanda hiç farkedemedim :) ikinci resmi ben mesajı yazdıktan sonra koydunuz sanırım :) onda bariz farkediliyor :D Açıkcası güzel olay inşallah gelir. Ama ben yine siyah ağırıklı temelar kullanırım zaten pil yetmiyor böyle renkli arkaplanlar şarja etkisi kötü olur :D yok ki 1520 miz pili düşünmeyelim..... : ?: ?: ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hocam bana uygulama ekranı arka planı da değişiyor artık dersen mesaiyi keyifle tamamlamış olurum : ) değişiyor mu ???uygulama listesi arka planı yani ..
Siyah olanda hiç farkedemedim :) ikinci resmi ben mesajı yazdıktan sonra koydunuz sanırım :) onda bariz farkediliyor :D Açıkcası güzel olay inşallah gelir. Ama ben yine siyah ağırıklı temelar kullanırım zaten pil yetmiyor böyle renkli arkaplanlar şarja etkisi kötü olur :D yok ki 1520 miz pili düşünmeyelim..... : ?: ?: ?

bunları Tom Warren paylaştı. Böyle olsa çok güzel olurdu diye belirtmiş. Aslında ayak yapıyor olabilir. Sonuçta bu adam senelerdir takip ettiğim tanıdığım bir adam ve öyle boş mesaj atmaz.

dakamon

dakamon

Üye
bunları Tom Warren paylaştı. Böyle olsa çok güzel olurdu diye belirtmiş. Aslında ayak yapıyor olabilir. Sonuçta bu adam senelerdir takip ettiğim tanıdığım bir adam ve öyle boş mesaj atmaz.
Şöyle bir telefonumda hayal ettim de pek iyi olurmu bilemedm sanki büyük ekranlı telefonlarda daha güzel olur gibi geldi bana bu olay :)

Üst Alt