Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Sonunda hızlı arama eklendi:

Yeni e-posta senkronizasyonu ayarları:

E-posta'da daima tam mesajı indir ayarı:

Fotoğrafların upload durumları:

Mesajlar'da konuşmayı sustur ayarı:

Kişiler'de yeni Bağlan etiketi:

• Beğen
Tepkiler: PureFood, skynet ve bulutsuzgece

dakamon

dakamon

Üye
Sonunda hızlı arama eklendi:

Yeni e-posta senkronizasyonu ayarları:

E-posta'da daima tam mesajı indir ayarı:

Fotoğrafların upload durumları:

Mesajlar'da konuşmayı sustur ayarı:

Kişiler'de yeni Bağlan etiketi:
Güzel gelişmeler de bazen insan boş boş bakıyor ne işime yarayacak diye düşünüyor eline alıp kullanmadımı bu tarz ufak ama çok yararlı özellikler dikkat çekmiyor :)Ayrıca hızlı aramayı nasıl kullancaz eskitelefonlar gibi değilki 1 e basıp aramatuşuna basıp hemen arayabilelim?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: ÖEY, Dexter Morgan, capkino06 ve 1 kişi daha
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Güzel gelişmeler de bazen insan boş boş bakıyor ne işime yarayacak diye düşünüyor eline alıp kullanmadımı bu tarz ufak ama çok yararlı özellikler dikkat çekmiyor :)Ayrıca hızlı aramayı nasıl kullancaz eskitelefonlar gibi değilki 1 e basıp aramatuşuna basıp hemen arayabilelim?
aramaya girdiğinde klavyeyi açıp tuşa basılı tutarak:)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: sekajmer ve Aybin.Kilic
lamia925

lamia925

Üye
Arkadaşlar windowsphone da Football Manager tarzı oyun var mı

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arka plan resimelri diyince bir ara bunun hakkında konuşulmuştu sanarım normalde mesela ana ekranda iken mesaj geldiğinde mesaj tilesi 1 bildirim gözüküyordu ancak bunu daha güzel yapıp normal tema rengi dışında mesela belirlediğimiz bir bildirim rengi ilede tile rengi otomotik değişse güzel olur gibi bununla ilgili daha önceden konuşulmuştu aslında eylem merkezi gelince gereksiz diyiceksiniz ancak böyle küçük şeyler insanları plartforma çekmek için etkili olur diye düşünüyorum bununla ilgili bir haber varmı diye soracaktım

yeminli06

yeminli06

Üye
Arkadaşlar söz verdiğim gibi buyrun çok hızlı bir link geliyor(Yandex) :

Akşama Mega linkleride eklenecektir. Bir teşekkür yeter. :)

4 gün diyor neden bu kadar yavaş indiriliyor yok mu çözümü ? torrent olanı yok mu bunun u torrentten yüklesem ?

meneleos

Üye
4 gün diyor neden bu kadar yavaş indiriliyor yok mu çözümü ? torrent olanı yok mu bunun u torrentten yüklesem ?
Vietnam sunucusu olduğu için yavaş. Önceki sayfalarda premium hesap paylaşmıştım o hesapla yada bir arkadaş yandex diske yüklemişti oradan indir.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Google a sor torrent için

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Kardeş en hızlısı Yandex Mega 'ya yüklemek çok sorun şimdi Mediafire ve Zippyshare'a yükleyeceğim.

capkino06

Üye
A
arka plan resimelri diyince bir ara bunun hakkında konuşulmuştu sanarım normalde mesela ana ekranda iken mesaj geldiğinde mesaj tilesi 1 bildirim gözüküyordu ancak bunu daha güzel yapıp normal tema rengi dışında mesela belirlediğimiz bir bildirim rengi ilede tile rengi otomotik değişse güzel olur gibi bununla ilgili daha önceden konuşulmuştu aslında eylem merkezi gelince gereksiz diyiceksiniz ancak böyle küçük şeyler insanları plartforma çekmek için etkili olur diye düşünüyorum bununla ilgili bir haber varmı diye soracaktım
aynen renklilik hem güzel durur hemde dikkat çeker :)

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Vs2013 ve reg'i eklediysen indirdiğin iso dosyasını aç. Vs2013.1 falan gibi bir exe var onu yükle. Yükleme işi bitince 'Uygulamalar Listesi'nde "Windows Phone 8.1" alanı yani klasörü geliyor, oradan "Windows Phone Developer Power Tools(8.1)" yazanı aç. Cihaz seçmeni istiyecek, orada cihazı seç. Cihaza boot atıyor, söylediklerine göre baya uzun sürüyormuş ki bende de 20 dakika oldu hala emülatör yükleniyor açılmadı.
Kardeş tamindir den visual studio indirdim kuruldu bitti sonra reg dosyasını ekledim kayıt defterine sonra Vs2013.1 kurdum şimdi bitti ama dosya mosya bulamıyorum emulator ü nasıl nereden çalıştırıcam ? Arama kısmına bişey yazdığımda hiçbir şey yok. Önceden Sdk kurulu mu olması gerekli ?
Ayrıca İdm ile indirin daha hızlı iner.

beats

beats

Üye
Kardeş tamindir den visual studio indirdim kuruldu bitti sonra reg dosyasını ekledim kayıt defterine sonra Vs2013.1 kurdum şimdi bitti ama dosya mosya bulamıyorum emulator ü nasıl nereden çalıştırıcam ? Arama kısmına bişey yazdığımda hiçbir şey yok. Önceden Sdk kurulu mu olması gerekli ?
Ayrıca İdm ile indirin daha hızlı iner.
Server vermedikçe idmin katkısı olmaz ama yandex hesabı olanlar hesabıyla açıp senin yüklediğin dosyayı kendi dosyalarına ekleyip dosyayı kendi hesabından daha hızlı indirebilirler.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Kendi Yandex Diskine kaydederseniz hız baya artar.
Server vermedikçe idmin katkısı olmaz ama yandex hesabı olanlar hesabıyla açıp senin yüklediğin dosyayı kendi dosyalarına ekleyip dosyayı kendi hesabından daha hızlı indirebilirler.
Hızın 64 kb 'ye düştüğünü bilmiyordum.

Üst Alt