Sony D6503 Sirius yeni arayüz videosu ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Sony D6503 Sirius yeni arayüz videosu ortaya çıktı
Sony 24 Şubat tarihinde MWC'de etkinlik düzenleyecek. Henüz kesin bir bilgi bulunmuyor ancak Sony D6503 Sirius modelinin tanıtılacağı konuşuluyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Teknik özelliklerinin 5.2 inç ekran büyüklüğü, FHD çözünürlük, Snapdragon 800 işlemci, 3GB RAM, 20.7MP kamera ve Android 4.4 işletim sistemi ile gelmesi bekleniyor.

Yeni bir arayüz ile gelen Sony D6503 Sirius'un videosu ortaya çıktığı. Aşağıdan izleyebilirsiniz.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Invoke

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
24 şubat tarihinde Sony Xperia, kod adı D5103, olmak üzere bi diğer model konuşuluyor.
bu hakında bilgi varmı?

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Invoke

Invoke

Üye
1:54 Bug var :eheArayüzde biraz yenilik var gibi duruyor. Temalarına hareketli/hareketsiz duvar kağıdı seçeneği gelmiş. Lockscreen değişmiş. Daha kullanışlı duruyor ama eski lockscreen daha artistlikti. Biraz LGye Samsunga özenmiş, cafcaflı açılış yapmışlar, eskisi daha kaliteli duruyordu bence. Zaten gördüğümüz bu kadar. Bir de sanırım 4.4.2 yüklü.Bunun aşağıdaki boşluğa diyecek yok zaten de yanlardaki boşluklar Z1'e göre daha mı az sanki?

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Arayüz daha güzel olmuş özellikle Z, Sp, L vb. cihazlarda menüde geniş gereksiz bir çerçeve vardı biraz kötü duruyordu onu kaldırmışlar iyi olmuşlar geçiş efekti de başarılı şahsen sevdim.
24 şubat tarihinde Sony Xperia, kod adı D5103, olmak üzere bi diğer model konuşuluyor.
bu hakında bilgi varmı?
şansına ben de yeni konmuş bir haberi gördüm. Tasarımı ve ekran boyutu belli olsun bana uyarsa D5103 kod adlı bu cihazı alabilirim. Adreno 305 GPU, Snapdragon 400 çipseti var ve yanlış bilmiyorsam 4 çekirdekli işlemci barındırmakta.

Invoke

Invoke

Üye
Menüdeki çerçeve zaten gelen güncellemelerle kalkmıştı. @The Dark Knight

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
tasarımda az daha ince olsa alt ve üst kısımlarıdaki fazlalıkları ekrana ekleseler bu telefonda bari o_O

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Yeni görseller sızdırıldı. İlk görselde Sony Xperia Sirius D6503 modelinin beyaz ve siyah versiyonlarını görüyoruz. İkinci görsel Sony Xperia Sirius D6503 • Xperia Z1 • Xperia Z yer alıyor.

Ekli dosyalar

Invoke

Invoke

Üye
Gittikçe büyüyor :ah

orxan_92

orxan_92

Üye
4.3guncelleme geldi ama halen menudeki cerceve kalkmadi

Invoke

Invoke

Üye
Hee, ben ona dikkat etmemişim ya dün. :D @The Dark Knight
Hacı o 4.4de kalkıyor demek ki. Benim dediğim eski tipsiz çerçeveydi şuanki versiyon güzel zaten. Ondan bahsediyordum. @orxan_92 SP 4.4 alacak zaten, 4.4 aldığında üstteki gibi olur.

Xperia Z (Tabi bu da sonradan güncellenince değişti)

Xperia Z1

Xperia Z2 için 1.mesajdaki videoda 2.dakika.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
sony bu büyümeye çözüm getirmesi lazım :hmmm

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Daha detaylı yeni video geldi;

Invoke

Invoke

Üye
Eski bootanimasyonu daha güzeldi.
Cihazın Z1'e göre pek bir artısı yok gibi. 4K lüzumsuz bir özellik. Ekran azıcık büyümüş ama büyüyen ekranla beraber kasa da büyümeye devam ediyor. 2.videonun sadece bir kısmını izleyebildim internetim çok vahim durumda, izleyemiyorum. :/ Ama sanırım çok farklı şeyler yok, arayüzü gösteriyor. Bildiğimiz şeyler. (?) Bir de ses çıkışı güçlendirilmiş gibi.

Üst Alt