telefon titremiyor ..

Sponsorlu Bağlantılar

The SLayeR

The SLayeR

Üye
    Konu Sahibi
telefon titremiyor ..
arkadslar telefon birden kndi kendine titremeyi kesti baktım ne mesajlarda ttriyor ne aramalarda titryor o kadar firmware yukledim gene snuc aynı hcte servise veresim yok ama eger servis yolu gözüktüyse telefonun kenarındaki parlak kısımlar çizildi garantide düzeltirlermi ve arka kapak kırık değiştrrlermi ?

leonidas42

leonidas42

Üye
Eğer Sen İstersen Onlar Değiştirirler İstemezsen Değiştirmezler...

tecno_man

tecno_man

Üye
değişirler ama baya uğraşman gerekecek. Peşini bırakma bence değişsinler o kadar para veriyorsun sonuçta

leonidas42

leonidas42

Üye
  • Beğen
Tepkiler: nokia_belle
nokia_belle

nokia_belle

Üye
Dusurmenden dolayi titresim mekanizmasi var,ona zarar vermis olabilirsiniz. Yani kullanici hatasi %100,düşmemiş olsaydi tamam ama hasar verilmis urune

The SLayeR

The SLayeR

Üye
    Konu Sahibi
ilgnize tesekkkür kardeşlerim verdim garantye titreşim olayı düşmeyle değil telefon hic dşmedi kapak rom atrkrn cıkart tak vb olaylardan mandal yeri catladı çizkleri söledim merkeze srulacakmış giriosa yapacaklarmış bi hafta takoza talim kaldık nyse saglık ola

leonidas42

leonidas42

Üye
ilgnize tesekkkür kardeşlerim verdim garantye titreşim olayı düşmeyle değil telefon hic dşmedi kapak rom atrkrn cıkart tak vb olaylardan mandal yeri catladı çizkleri söledim merkeze srulacakmış giriosa yapacaklarmış bi hafta takoza talim kaldık nyse saglık ola
Ben Biliyorum Zaten Düşmediğini :D

• Beğen
Tepkiler: The SLayeR
The Shadow

The Shadow

Üye
Ace 2 takoz sayilir zaten senin icin pek de bi degisiklik olmamis :ehe

tecno_man

tecno_man

Üye
Ses var mı telefondan ne oldu?

The SLayeR

The SLayeR

Üye
    Konu Sahibi
Tek sorun titresimdi garantye verdim duzelttiler ilgi gosteren kardeslerime tesekkuler konu kapanabilir.

Takipçi Satın Al

Üst Alt