Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Windows Phone 8'de Şebeke ayarları varken, Windows Phone 8.1'de Şebeke+SIM ayarları (burada en yüksek bağlantı hızı ayarı da görünmüyor?):

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

meneleos

Üye
O programı banada söyle ya ben laptopa anten takıp uzaktaki bir wifiye bağlanıyorumda bilgisayardaki interneti wireles gibi eve dağıtabilirmiyim bilgisayardan?
Laptoptaki interneti (kablolu&kablosuz fark etmez) dağıtmak için programlar var. Google'a yazarsan hemen önüne çıkacaktır.

csH

csH

Üye
O programı banada söyle ya ben laptopa anten takıp uzaktaki bir wifiye bağlanıyorumda bilgisayardaki interneti wireles gibi eve dağıtabilirmiyim bilgisayardan?
evet connectify programın adı yalnız full sürümü almayınca saatte 1 tekrar açman gerekiyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bugün gerçekten sızıntı yağmuruyla karışık hoş bir görseller geçidi izledik.

Microsoft kullanıcılardan gelen geri bildirimlere epey kulak vermiş, işin en sevindirici yanı da bu.

Kuşkusuz bunda WP ekibinin başında Joe Belfiore gibi son kullanıcıyla sık sık iletişim kuran yöneticilerin olmasının da rolü var.

Windows Phone; kusursuz bir sistem olmaya giden bu zorlu yolda emekleme döneminden yürüme dönemine geçiyor ve ilk büyük adımını atmaya hazırlanıyor.

Aynı güzellikte büyük adımların gelmesi dileğiyle, başta @papakudioflu ve @Sensation olmak üzere gerek görseller, gerek bilgiler gerekse yaptıkları yorumlarla konuya katkıda bulunan TÜM ÜYELERİMİZE teşekkürü borç bilirim.

Bundan sonrası en zor kısım; Beklemek....

E hadi bakalım, hepimize kolay gelsin, sabreden derviş misali...

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, OnurYurdakul, Aybin.Kilic ve 16 diğerleri
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Benimde para verip aldığım var bir tane . Yükleyebilir miyim acaba?

meneleos

Üye
Yeni sdk'da XNA kullanımı kaldırıldı diyorlar, bilgi doğru mu ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Hakkında:

Geri bildirim:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BrahimOkumus, PureFood, skynet ve 3 diğerleri
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Microsoft sorunuma daha çözüm bulamamış. Birbirlerininden haberleri yok. IE skoru 375 ilk sızıntımı Microsoft'un böyle basit bir hata yapmasından ötürü veriyorum. Sorunuma çözüm bulunmadığı sürece sızıntılara devam.

//Tasarım aynı.
//Şuan sekme açılmıyor IE'de.
//İleri geri butonu yok. Son girilen adreslere ulaşılabiliyor
//Mağaza yok uygulama kurulmuyor
Size nasıl verdiler sdk'yı ?

ÖEY

ÖEY

Üye
Aklıma takıldı şimdi gecenin köründe :D Müzik dinlerken şarkının herhangi bir saniyesine atlama geldi mi? Bir de İE'de ileri geri butonları hala yok mu?

• Beğen
Tepkiler: pirenuri
dakamon

dakamon

Üye
Aklıma takıldı şimdi gecenin köründe :D Müzik dinlerken şarkının herhangi bir saniyesine atlama geldi mi? Bir de İE'de ileri geri butonları hala yok mu?
Onunla ilgili ss paylaşıldı ve sanırım yokru yine aynıydı.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Dil ayarları:

• Beğen
Tepkiler: kursat99, skynet, OttomaN TigeR ve 1 kişi daha
kesasd

kesasd

Üye
Size nasıl verdiler sdk'yı ?

Davetiye gönderiminde geliştiricilerde ne arıyorlar diye sordum ve foruma da yazdım. Dün aldım maili. Davet gönderdiler ve bu sistemin bir parçası olmamı istediler. Bende geri çevirmedim. Şuan mevcut 2 uygulamamı tamamlayıp (büyük ihtimal bu gece) hemen 8.1 hazırlıklarına başlıyorum. Hazırlanan tonla dökümanı okuyup ilk örneklerimi vereceğim.

• Beğen
Tepkiler: PureFood, Esendağlı ve OttomaN TigeR
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Davetiye gönderiminde geliştiricilerde ne arıyorlar diye sordum ve foruma da yazdım. Dün aldım maili. Davet gönderdiler ve bu sistemin bir parçası olmamı istediler. Bende geri çevirmedim. Şuan mevcut 2 uygulamamı tamamlayıp (büyük ihtimal bu gece) hemen 8.1 hazırlıklarına başlıyorum. Hazırlanan tonla dökümanı okuyup ilk örneklerimi vereceğim.
Şahsen bende haftaya pazartesi wp işletim sistemi için programcılığa sıfırdan başlıyacağım amacım şu 2 ayda 1 program yazabilecek kadar öğrenebilmek ve wp blue güncellemesinden sonra programları paylaşmak.Programcı arkadaş var ondan ve microsoftun çıkardığı kitaptan yararlanarak öğrenmeye çalışacağım.Sizce sıfırdan başlayan biri 2 ayda 1 program yazabilecek kadar bilgiye sahip olur mu hocam?

meneleos

Üye
Ne arıyorlarmış geliştiricilerde ? Benim hesabım hiç olmasa 4-5 aylık ama mail yok :) Kimse de paylaşmadı ki linki, şaşırdım doğrusu ilk kez bir şeyin bu kadar uzun süre nete düşmemesi garip. Gerçi linki buldum ama "özel forum" olarak gözüküyor, sadece davetiye giden maillerle giriş yapılabiliyor sanırım. Yüklemenin tek yolu biri upload edip bizlere link verecek.

• Beğen
Tepkiler: remzi33

capkino06

Üye
Şahsen bende haftaya pazartesi wp işletim sistemi için programcılığa sıfırdan başlıyacağım amacım şu 2 ayda 1 program yazabilecek kadar öğrenebilmek ve wp blue güncellemesinden sonra programları paylaşmak.Programcı arkadaş var ondan ve microsoftun çıkardığı kitaptan yararlanarak öğrenmeye çalışacağım.Sizce sıfırdan başlayan biri 2 ayda 1 program yazabilecek kadar bilgiye sahip olur mu hocam?
bende senin gibiyim bol bol karıştır önce tasarımı eklediklerinin çalışma mantığını çöz işin zor kısmı kodlama kısmı zatenki oda kitaptan felan biraz zor ben bulduğum kodları felan deniyorum en ufak virgül hatasında program çalışmıyor adamı deli ediyor :)

• Beğen
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
bende senin gibiyim bol bol karıştır önce tasarımı eklediklerinin çalışma mantığını çöz işin zor kısmı kodlama kısmı zatenki oda kitaptan felan biraz zor ben bulduğum kodları felan deniyorum en ufak virgül hatasında program çalışmıyor adamı deli ediyor :)
Evet o muhabbet çok sinir edici arkadaştan biliyorum o yapmaya çalısırken bi hata yapınca bazenleri sil baştan yapması gerekiyordu :DAma birşey söylemek istiyorum bu gelen özelliklerin neredeyse hepsi zaten olması gereken özelliklerdi yani bizler bildirim ekranına seviniyoruz eyvallah güzel gerçektende ama bunun olması gerekliydi öyle düşünün.Şu gördüklerimden bi cortana dışında wp'yi üst kısıma çıkaracak bambaşka bir özellik gelmiyor gibi :bilmm

• Beğen
kesasd

kesasd

Üye

Yazılımcı olmaya karar verdiğim ilk senemde 3 ay boyunca (yaz tatilimi) ASP teknolojisini, MySQL, Access, HTML öğrenmek için harcadım. Yapabildiğim yarım yamalak ingilizcemle dökümanlar arasında kaybolmaktı. Önümde asp kod satırları ve ben, karşımda ise bilgisayarım. Hayatıma 3 ay ara verdim. Nasıl bir insan dil bilmediği ortamda zamanla öğrenirse o kodlara bakarak bende bir şeyler şekillendirdim ve anlamlandırdım. 2 ay kısa bir süre ama kişinin MANTIĞI kavrama algısına göre değişir. dikkat ederseniz büyük harflerle yazdım. çünkü kodlar arasında kalıp sadece öğrenmek için değil geçici bir hevesle ortaya hemen yazılım çıkartmak istiyorsanız üzülerek söylüyorum ki bu işe hiç başlamayın. çok sıkıcı gelecektir başlarda. mantığı kavradıktan sonra istediğiniz dili öğrenin sıkıntı yaşamayacaksınız. neticede değişen syntax fakat mantık aynı.

Size tavsiyem çok sık kullanılan döngüleri, if-else vb. blok yapılarını, değişkenleri vs. öğrenmenizdir. 8.1 ile farklı bir dünya çıkacak karşınıza. çok fazla derine inmeden yüzeysel çalışabilirsiniz (SDK 8.1 yayınlanana kadar). konu dağıldı bu yazdıklarım yüzünden ama sadece bilgilendirmek istedim. umarım yardımcı olabilmişimdir. kalite her zaman başarı getirecektir. her geçen gün daha kaliteli kodlamaya özen göstermeniz yeter. zamanla pratik zeka sahibi olacaksınız. daha az kodla daha çok iş yapmak için yazdığınız kodu beğenmeyip yerine daha iyisini yazacaksınız. umarım hevesiniz kırılmaz.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, kursat99 ve kaygisiz43
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Konum simgesini artık kapatabiliyoruz:

• Beğen
Tepkiler: PureFood, kursat99, Dexter Morgan ve 2 diğerleri
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Yazılımcı olmaya karar verdiğim ilk senemde 3 ay boyunca yaz tatilimi ASP teknolojisini, MySQL, Access, HTML öğrenmek için harcadım. Yapabildiğim yarım yamalak ingilizcemle dökümanlar arasında kaybolmaktı. Önümde asp kod satırları ve ben, karşımda ise bilgisayarım. Hayatıma 3 ay ara verdim. Nasıl bir insan dil bilmediği ortamda zamanla öğrenirse o kodlara bakarak bende bir şeyler şekillendirdim ve anlamlandırdım. 2 ay kısa bir süre ama kişinin MANTIĞI kavrama algısına göre değişir. dikkat ederseniz büyük harflerle yazdım. çünkü kodlar arasında kalıp sadece öğrenmek için değil geçici bir hevesle ortaya hemen yazılım çıkartmak istiyorsanız üzülerek söylüyorum ki bu işe hiç başlamayın. çok sıkıcı gelecektir başlarda. mantığı kavradıktan sonra istediğiniz dili öğrenin sıkıntı yaşamayacaksınız. neticede değişen syntax fakat mantık aynı.

Size tavsiyem çok sık kullanılan döngüleri, if-else vb. blok yapılarını, değişkenleri vs. öğrenmenizdir. 8.1 ile farklı bir dünya çıkacak karşınıza. çok fazla derine inmeden yüzeysel çalışabilirsiniz. konu dağıldı bu yazdıklarım yüzünden ama sadece bilgilendirmek istedim. umarım yardımcı olabilmişimdir. kalite her zaman başarı getirecektir. her geçen gün daha kaliteli kodlamaya özen göstermeniz yeter. zamanla pratik zeka sahibi olacaksınız. daha az kodla daha çok iş yapmak için yazdığınız kodu beğenmeyip yerine daha iyisini yazacaksınız. umarım hevesiniz kırılmaz.
Hocam arkadaşımdan biliyorum oda 5 senesini verdi.Çok zor birşey olduğunu biliyorum ama arkadaşımla birlikte çalışmak için başlıyacağım (yani temelli) o yüzden bırakma gibi bir düşüncem yok.Ama bir ihtimal diye sormuştum 2 ay muhabbetini bende sizin gibi yaparım yazın staj başındayken uğraşırım teşekkürler bilgi için.Konu içinde kusura bakmayın hocam burdayken sordum :tebessüm:

Üst Alt