Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Arama tuşuna çift tıklamayla açılan arama kutusu otomatik olarak alttaki listeyi aktifleştiriyor.

Düzeltelim :tebessüm:

Artık kazayla arama tuşuna basma sonucu mahvolan oyun ve uygulama derdine son.
Bundan böyle ekranda fullscreen modda çalışan bir oyun ya da uygulama varsa, arama ekranını açmak için fiziksel arama tuşuna çift tıklamak gerekecek ;)

Ayrıca geliştiriciler uygulamalara tam ekranda çalışma veya tam ekrandan çıkma butonu ekleyebilecekler.

Oyunların yanı sıra; fotoğraf görüntüleyici, video görüntüleyici gibi uygulamalar ile fotoğraf ve video çekimi gibi uygulamalar otomatik olarak tam ekranda açılacak.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, PureFood, OttomaN TigeR ve 2 diğerleri

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
internetim çok yavaş resimler açılmıyor hay ttnetine

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve Aybin.Kilic

capkino06

Üye
aslında çeviride tam olarak onu demiyor. Kazaları önlemek amacıyla bazı uygulamalarda aramaya erişmek için çift tıklamak gerekecek yazıyor.
:ah keşke telefon içinde dosyalarda müziklerde uygulamalarda felan genel arama yapabilsek :D

csH

csH

Üye
wifi direct ile pc deki interneti alabilir miyim telefona bunun için ekstra program kullanıyorum da @papakudioflu @bulutsuzgece

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Oooo ilk sayfayı coşturmuş Alikemal,bu gidişle wp den kurtulamıyacaz anlaşılan:)tabiiki emeklerin için çok teşekkürler Alikemal.

İlk sayfayı ben coşturdum, hemen de Ali Kemal'e verdiniz oscarı somuru:
Tek tek çevirdim tüm yenilikleri, görsel ekledim.

• Beğen
Tepkiler: csll, BLasTeaR, Murat Alper ve 24 diğerleri

capkino06

Üye
Tüm moderatörlerimizin adminlerimizin eline ayağına sağlık gerçekten yaptığınız işi layıkıyla yapıyorsunuz Teşekkürler Saygılar :)

braayn

braayn

Üye
başkan eline koluna çevirine sağlıklı...

eyup ensar

eyup ensar

Üye
arkadaşlar bunlar kesin gelcekmi hepsi şakamı yoksa

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Adam bir de çinceye el attı , şuan ki psikolojisini duşunun :D

• Beğen
Tepkiler: PureFood, kursat99 ve OttomaN TigeR
ademoz05

ademoz05

Üye
telefon ekranını tv,pc gibi ekranlarla paylaşma üstte ekran görüntüsünü paylaştım.
anladım yalnız benim merak ettiğim; bu özellik telefonlara Nokia c7de falan olduğu gibi tv-out özelliği mi kazandırıyor acaba? Resimde gördüğüm kadarıyla telefonunuzu usb kablo ile bağlayın yazıyor. Benim eski tüplü tvye telefonu bağlama şansımız olur mu ki (av-cable ile)
ama galiba bu özellik daha çok miracast için gelecek

eyup ensar

eyup ensar

Üye
bu kadar şeyin içinde soru sorsam kimse görmez tabiki :))))

braayn

braayn

Üye
en çokda sd karta uygulama yükleme olayına sevindim garibim 820 yer sıkıntısı yaşıyor çünkü

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Çalarken (sesli modda) titre ve sessiz modda titre özelliği:

• Beğen
Tepkiler: kursat99, OttomaN TigeR, beats ve 1 kişi daha
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Affedersin dostum heyecandan dikkat etmemişim özür dilerim.Allah razı olsun senden.bu arada emeği geçen herkese teşekkürler.harikasınız.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Bay H

Bay H

Üye
her şey şuan çok güzel görünüyor umarım biri çıkıpta uyanın bu rüyadan hepsi SAHTE demez :box

dakamon

dakamon

Üye
wifi direct ile pc deki interneti alabilir miyim telefona bunun için ekstra program kullanıyorum da @papakudioflu @bulutsuzgece
O programı banada söyle ya ben laptopa anten takıp uzaktaki bir wifiye bağlanıyorumda bilgisayardaki interneti wireles gibi eve dağıtabilirmiyim bilgisayardan?

Üst Alt