Laptoptaki interneti (kablolu&kablosuz fark etmez) dağıtmak için programlar var. Google'a yazarsan hemen önüne çıkacaktır.O programı banada söyle ya ben laptopa anten takıp uzaktaki bir wifiye bağlanıyorumda bilgisayardaki interneti wireles gibi eve dağıtabilirmiyim bilgisayardan?
evet connectify programın adı yalnız full sürümü almayınca saatte 1 tekrar açman gerekiyorO programı banada söyle ya ben laptopa anten takıp uzaktaki bir wifiye bağlanıyorumda bilgisayardaki interneti wireles gibi eve dağıtabilirmiyim bilgisayardan?
Size nasıl verdiler sdk'yı ?Microsoft sorunuma daha çözüm bulamamış. Birbirlerininden haberleri yok. IE skoru 375 ilk sızıntımı Microsoft'un böyle basit bir hata yapmasından ötürü veriyorum. Sorunuma çözüm bulunmadığı sürece sızıntılara devam.
//Tasarım aynı.
//Şuan sekme açılmıyor IE'de.
//İleri geri butonu yok. Son girilen adreslere ulaşılabiliyor
//Mağaza yok uygulama kurulmuyor
Onunla ilgili ss paylaşıldı ve sanırım yokru yine aynıydı.Aklıma takıldı şimdi gecenin köründeMüzik dinlerken şarkının herhangi bir saniyesine atlama geldi mi? Bir de İE'de ileri geri butonları hala yok mu?
Size nasıl verdiler sdk'yı ?
Şahsen bende haftaya pazartesi wp işletim sistemi için programcılığa sıfırdan başlıyacağım amacım şu 2 ayda 1 program yazabilecek kadar öğrenebilmek ve wp blue güncellemesinden sonra programları paylaşmak.Programcı arkadaş var ondan ve microsoftun çıkardığı kitaptan yararlanarak öğrenmeye çalışacağım.Sizce sıfırdan başlayan biri 2 ayda 1 program yazabilecek kadar bilgiye sahip olur mu hocam?Davetiye gönderiminde geliştiricilerde ne arıyorlar diye sordum ve foruma da yazdım. Dün aldım maili. Davet gönderdiler ve bu sistemin bir parçası olmamı istediler. Bende geri çevirmedim. Şuan mevcut 2 uygulamamı tamamlayıp (büyük ihtimal bu gece) hemen 8.1 hazırlıklarına başlıyorum. Hazırlanan tonla dökümanı okuyup ilk örneklerimi vereceğim.
Ne arıyorlarmış geliştiricilerde ? Benim hesabım hiç olmasa 4-5 aylık ama mail yokDavetiye gönderiminde geliştiricilerde ne arıyorlar diye sordum ve foruma da yazdım. Dün aldım maili. Davet gönderdiler ve bu sistemin bir parçası olmamı istediler. Bende geri çevirmedim. Şuan mevcut 2 uygulamamı tamamlayıp (büyük ihtimal bu gece) hemen 8.1 hazırlıklarına başlıyorum. Hazırlanan tonla dökümanı okuyup ilk örneklerimi vereceğim.
Kimse de paylaşmadı ki linki, şaşırdım doğrusu ilk kez bir şeyin bu kadar uzun süre nete düşmemesi garip. Gerçi linki buldum ama "özel forum" olarak gözüküyor, sadece davetiye giden maillerle giriş yapılabiliyor sanırım. Yüklemenin tek yolu biri upload edip bizlere link verecek.bende senin gibiyim bol bol karıştır önce tasarımı eklediklerinin çalışma mantığını çöz işin zor kısmı kodlama kısmı zatenki oda kitaptan felan biraz zor ben bulduğum kodları felan deniyorum en ufak virgül hatasında program çalışmıyor adamı deli ediyorŞahsen bende haftaya pazartesi wp işletim sistemi için programcılığa sıfırdan başlıyacağım amacım şu 2 ayda 1 program yazabilecek kadar öğrenebilmek ve wp blue güncellemesinden sonra programları paylaşmak.Programcı arkadaş var ondan ve microsoftun çıkardığı kitaptan yararlanarak öğrenmeye çalışacağım.Sizce sıfırdan başlayan biri 2 ayda 1 program yazabilecek kadar bilgiye sahip olur mu hocam?

Evet o muhabbet çok sinir edici arkadaştan biliyorum o yapmaya çalısırken bi hata yapınca bazenleri sil baştan yapması gerekiyordubende senin gibiyim bol bol karıştır önce tasarımı eklediklerinin çalışma mantığını çöz işin zor kısmı kodlama kısmı zatenki oda kitaptan felan biraz zor ben bulduğum kodları felan deniyorum en ufak virgül hatasında program çalışmıyor adamı deli ediyor![]()
Ama birşey söylemek istiyorum bu gelen özelliklerin neredeyse hepsi zaten olması gereken özelliklerdi yani bizler bildirim ekranına seviniyoruz eyvallah güzel gerçektende ama bunun olması gerekliydi öyle düşünün.Şu gördüklerimden bi cortana dışında wp'yi üst kısıma çıkaracak bambaşka bir özellik gelmiyor gibi 
Şahsen bende haftaya pazartesi wp işletim sistemi için programcılığa sıfırdan başlıyacağım amacım şu 2 ayda 1 program yazabilecek kadar öğrenebilmek ve wp blue güncellemesinden sonra programları paylaşmak.Programcı arkadaş var ondan ve microsoftun çıkardığı kitaptan yararlanarak öğrenmeye çalışacağım.Sizce sıfırdan başlayan biri 2 ayda 1 program yazabilecek kadar bilgiye sahip olur mu hocam?
Hocam arkadaşımdan biliyorum oda 5 senesini verdi.Çok zor birşey olduğunu biliyorum ama arkadaşımla birlikte çalışmak için başlıyacağım (yani temelli) o yüzden bırakma gibi bir düşüncem yok.Ama bir ihtimal diye sormuştum 2 ay muhabbetini bende sizin gibi yaparım yazın staj başındayken uğraşırım teşekkürler bilgi için.Konu içinde kusura bakmayın hocam burdayken sordumYazılımcı olmaya karar verdiğim ilk senemde 3 ay boyunca yaz tatilimi ASP teknolojisini, MySQL, Access, HTML öğrenmek için harcadım. Yapabildiğim yarım yamalak ingilizcemle dökümanlar arasında kaybolmaktı. Önümde asp kod satırları ve ben, karşımda ise bilgisayarım. Hayatıma 3 ay ara verdim. Nasıl bir insan dil bilmediği ortamda zamanla öğrenirse o kodlara bakarak bende bir şeyler şekillendirdim ve anlamlandırdım. 2 ay kısa bir süre ama kişinin MANTIĞI kavrama algısına göre değişir. dikkat ederseniz büyük harflerle yazdım. çünkü kodlar arasında kalıp sadece öğrenmek için değil geçici bir hevesle ortaya hemen yazılım çıkartmak istiyorsanız üzülerek söylüyorum ki bu işe hiç başlamayın. çok sıkıcı gelecektir başlarda. mantığı kavradıktan sonra istediğiniz dili öğrenin sıkıntı yaşamayacaksınız. neticede değişen syntax fakat mantık aynı.
Size tavsiyem çok sık kullanılan döngüleri, if-else vb. blok yapılarını, değişkenleri vs. öğrenmenizdir. 8.1 ile farklı bir dünya çıkacak karşınıza. çok fazla derine inmeden yüzeysel çalışabilirsiniz. konu dağıldı bu yazdıklarım yüzünden ama sadece bilgilendirmek istedim. umarım yardımcı olabilmişimdir. kalite her zaman başarı getirecektir. her geçen gün daha kaliteli kodlamaya özen göstermeniz yeter. zamanla pratik zeka sahibi olacaksınız. daha az kodla daha çok iş yapmak için yazdığınız kodu beğenmeyip yerine daha iyisini yazacaksınız. umarım hevesiniz kırılmaz.

Şuan mevcut 2 uygulamamı tamamlayıp (büyük ihtimal bu gece) hemen 8.1 hazırlıklarına başlıyorum.