Samsung Galaxy S5'e ait olduğu iddia edilen kutu görseli ve teknik özellikler

Sponsorlu Bağlantılar

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
şu anda hangi firma 805 kullanıyor zaten parmak izi tarayıcısıyla gelecek bilader :):) ön kamera evet 5 mp olsa iyi olurdu :)
Ayrıca da daha o özellikler meyadan çıkmadı :) çıkınca yenilikleri göreceğiz :)

Birde senin eviden Profosyonel Kamera var mı ?

Var Ama Alaka Etmez Çok Gerekli Bir Ekstra Özellik Diyemeden Geçemicem Samsung Zoom Modeli Yapacağına Takılabilen Lens Yapsın Daha İyi

• Beğen
Tepkiler: Invoke

esmeran3

esmeran3

Üye
QX10dan mı bahsediyorsun? @KinG Tornado Onu zaten takabilirsin. QX10 sadece Sony'ler için değil ama hayli pahalı bir oyuncak.

Tüm telefonlara takılmıyor mu ? o lens zaten
Var Ama Alaka Etmez Çok Gerekli Bir Ekstra Özellik Diyemeden Geçemicem Samsung Zoom Modeli Yapacağına Takılabilen Lens Yapsın Daha İyi

O lens yapılabilir ama zoom modeli bana göre çok kalın :) Yani herkese hitap etmek isteniyor burda :)

Invoke

Invoke

Üye
Tüm telefonlara takılmıyor mu ? o lens zaten

O lens yapılabilir ama zoom modeli bana göre çok kalın :) Yani herkese hitap etmek isteniyor burda :)

iOS 4.3+ ya da Android 2.3.4+ cihazlarla uyumlu.

İşte, tak çıkar olursa kalın olmaz böylece herkese hitap etmiş olur.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
QX10dan mı bahsediyorsun? @KinG Tornado Onu zaten takabilirsin. QX10 sadece Sony'ler için değil ama hayli pahalı bir oyuncak.

Tam Uyumlu Değil Ben Denedim Sony Center'da Sen Hiç Bir Özel Firmanın Başka Firmalar İçin Ürün Ürettiğini Gördünmü Öncelik Her Zaman Ve Tam Uyumluluk Kendi Ürünüdür Samsung Kendi Adına Üretse Diyorum

esmeran3

esmeran3

Üye
Tam Uyumlu Değil Ben Denedim Sony Center'da Sen Hiç Bir Özel Firmanın Başka Firmalar İçin Ürün Ürettiğini Gördünmü Öncelik Her Zaman Ve Tam Uyumluluk Kendi Ürünüdür Samsung Kendi Adına Üretse Diyorum

üretebilir :) zaten 16 mp kamera ile gelecekti bak bi süpriz yaptı 20 mp kamera ile geldi :)

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Müzik Player Ve Wifi Yazılımsal Ve Donanımsal Hassasiyeti Artmalı Diye Düşünüyorum :hmmm

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Önemli olan yazılım. Artık touchwizde yenilikler yapmalı. Touchwiz Samsung'un en büyük sorunlarından biri haline geldi. Daha hafif bir arayüz sunabilir. Donanım oldu bitti işte, daha göz boyamaya lüzum yok. FHD/Snap800 ver gitsin. Kamerayı, hoparlörü, kasayı filan düzenle.

Aslında cihazı alınca Stock Android ve Samsung'un Sony'nin HTC'nin düzenlediği Android diye 2 seçeneğimiz olsa birini seçsek güzel olurdu. :D

Kimse ütü yapsın demiyor. Artık farklı şeyleri onlar bulsunlar, onu da biz bulacaksak ohooo...
hepsinin arayüzü stock romda. :D Gmd gibi tema değiştirebilmek gibi bir lüksü sunsalar fena olmaz aslında. :D

Üst Alt