Samsung Galaxy S5'e ait olduğu iddia edilen kutu görseli ve teknik özellikler

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S5'e ait olduğu iddia edilen kutu görseli ve teknik özellikler
24 Şubat tarihinde tanıtılacak olan Galaxy S5'in kutu görseli sızdırıldı.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Kutu üzerinde gördüğünüz üzere teknik özelliklere yer verilmiş. Teknik özellikleri sıralayacak olursak;

-150 Mbps'ye kadar 4G desteği
-4 çekirdeli 2.5GHz işlemci (Muhtemelen Snapdragon 800)
-3GB RAM
-5.25 inç QHD (2560 x 1440) ekran
-20MP kamera, 2MP ön kamera
-3,000mAh batarya

Ülkemize muhtemelen Galaxy S4'te olduğu gibi Exynos işlemcili modelin geleceğini söyleyelim.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Buğra

Invoke

Invoke

Üye
20 mp ha? :blink:

Dedikodular bitmiyor. Bir 2gb ram diyorlar bir 2k ekran diyorlar. Çıkınca göreceğiz artık...

Ayrıca 2K ekrana Adreno 330 koymak göz boyamaktan başka bir şey olamaz. Dandik ekran kartlarını koydukları pcleri i7diye daha pahalıya satmaktan farklı bir şey değil bu.

Hepitopu 5" bu ekranlar. 1080p neye yetmiyor?

• Beğen
Tepkiler: Dede
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Bence Böyle Olmamalı Çok Değişik Özellikler Olmalı Klasik Özellikler Var Ekran Ve Kamera Hariç

esmeran3

esmeran3

Üye
20 mp ha? :blink:

Dedikodular bitmiyor. Bir 2gb ram diyorlar bir 2k ekran diyorlar. Çıkınca göreceğiz artık...

Ayrıca 2K ekrana Adreno 330 koymak göz boyamaktan başka bir şey olamaz. Dandik ekran kartlarını koydukları pcleri i7diye daha pahalıya satmaktan farklı bir şey değil bu.

Hepitopu 5" bu ekranlar. 1080p neye yetmiyor?

Onu onlara değil kullanıcılara sormak gerekiyor adam diyorki bunun kamerası daha iyi bunu alırım samsung da rekabetten çekilmeyip hemen kamera üzerine yöneliyor Daha sonra diyorki bunun ekranı daha iyi çıkacakmış bunu bekler alırım diyor yine samsung ekran yapıyor :) Tamamen bize bağlı çalışıyorlar arkadaşlar rekabeti biz üretiyoruz :)
Bence Böyle Olmamalı Çok Değişik Özellikler Olmalı Klasik Özellikler Var Ekran Ve Kamera Hariç

:) Peki senin dediğin gibi değişik özellikleri olsun yemek yapsın evi temizlesin :)
Kardeşim bi telefondan daha ne bekleyebilirsin arabamı sürsün ? Ev mi inşa etsin ?

Invoke

Invoke

Üye
Önemli olan yazılım. Artık touchwizde yenilikler yapmalı. Touchwiz Samsung'un en büyük sorunlarından biri haline geldi. Daha hafif bir arayüz sunabilir. Donanım oldu bitti işte, daha göz boyamaya lüzum yok. FHD/Snap800 ver gitsin. Kamerayı, hoparlörü, kasayı filan düzenle.

Aslında cihazı alınca Stock Android ve Samsung'un Sony'nin HTC'nin düzenlediği Android diye 2 seçeneğimiz olsa birini seçsek güzel olurdu. :D
Onu onlara değil kullanıcılara sormak gerekiyor adam diyorki bunun kamerası daha iyi bunu alırım samsung da rekabetten çekilmeyip hemen kamera üzerine yöneliyor Daha sonra diyorki bunun ekranı daha iyi çıkacakmış bunu bekler alırım diyor yine samsung ekran yapıyor :) Tamamen bize bağlı çalışıyorlar arkadaşlar rekabeti biz üretiyoruz :)

:) Peki senin dediğin gibi değişik özellikleri olsun yemek yapsın evi temizlesin :)
Kardeşim bi telefondan daha ne bekleyebilirsin arabamı sürsün ? Ev mi inşa etsin ?

Kimse ütü yapsın demiyor. Artık farklı şeyleri onlar bulsunlar, onu da biz bulacaksak ohooo...

esmeran3

esmeran3

Üye
Önemli olan yazılım. Artık touchwizde yenilikler yapmalı. Touchwiz Samsung'un en büyük sorunlarından biri haline geldi. Daha hafif bir arayüz sunabilir. Donanım oldu bitti işte, daha göz boyamaya lüzum yok. FHD/Snap800 ver gitsin. Kamerayı, hoparlörü, kasayı filan düzenle.

Aslında cihazı alınca Stock Android ve Samsung'un Sony'nin HTC'nin düzenlediği Android diye 2 seçeneğimiz olsa birini seçsek güzel olurdu. :D

Kimse ütü yapsın demiyor. Artık farklı şeyleri onlar bulsunlar, onu da biz bulacaksak ohooo...

Peki bundan kastın ne ? Hangi farklı şeyler ?

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
bildiğin samsung...

Invoke

Invoke

Üye
Peki bundan kastın ne ? Hangi farklı şeyler ?

Du samting ne bileyim ben. Sürekli ekran çözünürlüğü büyütmekle standart kullanıcıyı kandırır, parasını kazanır ama bizden övgü alamaz.Mesela LG G Flex farklı bir olaydı.
Yazılımsal yenilikler olabilir, her seferinde lüzumsuz şeylerle şişirilen yazılım yenilenmesinden bahsetmiyorum, daha temiz bir şey.

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
Du samting ne bileyim ben. Sürekli ekran çözünürlüğü büyütmekle standart kullanıcıyı kandırır, parasını kazanır ama bizden övgü alamaz.

Yav tamam sen haklısın :) Adamın daha hangi sensörleri neleri bulduğu belli değil :) Sadece kutunun arkasındaki cpu gpu ram ekran çözünürlüğü kameradan yola çıkarak hemen kötülediniz
Sony xperia z1 compact ? canavar gibi diyorsunuz ne özelliği var ?
Lg g3 çıkıncada aynı şekilde ekran kamera ram gpu cpu değişecek ? ve sensörlerinde yarısı samsungdan çalma olacak :) Bunu herkes biliyor

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Daha iyi bir TouchWiz ile karşılaşacağımızı umuyorum. 1 sene boş durmamışlardır. Yazılıma ağırlık vereceklerini açıklamışlardı bakalım ne ile karşılaşacağız.

esmeran3

esmeran3

Üye
Du samting ne bileyim ben. Sürekli ekran çözünürlüğü büyütmekle standart kullanıcıyı kandırır, parasını kazanır ama bizden övgü alamaz.Mesela LG G Flex farklı bir olaydı.
Yazılımsal yenilikler olabilir, her seferinde lüzumsuz şeylerle şişirilen yazılım yenilenmesinden bahsetmiyorum, daha temiz bir şey.

Adam zaten yazılımı değiştirecek :) touchwiz e veda edecek sistemi çok yorduğunu sanki bilmiyor samsung keyfinden yapıyor bu yazılımı :) daha hafif bi yazılım yapar :)
Daha iyi bir TouchWiz ile karşılaşacağımızı umuyorum. 1 sene boş durmamışlardır. Yazılıma ağırlık vereceklerini açıklamışlardı bakalım ne ile karşılaşacağız.

bende araştırdım touchwiz bayağı bi değişeceğini ama bakalım ne olacak :) zaten samsung un en kötü yanıda bu değilmi sadece arayüz adam telefondan anlamazken birinden duyuyor arayüz kötü diyor ama tüm arayüzlere bakın samsung un arayüzü çok tatlı duruyor bana göre :) ve çok beğeniyorum ama telefonuda bi hayli yoruyor :)

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Birde bunun minisi cikacak,bakalim o nasil olacak. Tabi özellikler iyi de,kasa degisikligi lazim artik

Invoke

Invoke

Üye
Yav tamam sen haklısın :) Adamın daha hangi sensörleri neleri bulduğu belli değil :) Sadece kutunun arkasındaki cpu gpu ram ekran çözünürlüğü kameradan yola çıkarak hemen kötülediniz
Sony xperia z1 compact ? canavar gibi diyorsunuz ne özelliği var ?
Lg g3 çıkıncada aynı şekilde ekran kamera ram gpu cpu değişecek ? ve sensörlerinde yarısı samsungdan çalma olacak :) Bunu herkes biliyor

Ben haklıyım tabiki.
1.si S5'i kötüleyen hiç bir yorum yapmadım. 2K çözünürlükte ekran dedikoduları kötüler yorumlar yaptım ki bu da her firma için geçerli.
2.si Z1 Compacta canavar gibi demedim ama fiyat olarak beni şaşırttı. Özellikle 2200lük Z1den sonra.
3.sü G3 aynı şekilde ekran/kamera/gpu... değiştirerek geldiğinde aynı yorumları ona da yaparım.

Beni de herkes biliyor, en azından takip eden, hangi cihaz neyse o şekilde yorum yapmaya çalışıyorum. Her seferinde Samsung'a ufacık bir laf geldiğinde savunmaya geçiyorsun ki buradaki laflarında hepsi haklıdır. Bir Samsung kullanıcısı olarak senin de düşüncelerini belirtmeni beklerdim aslında ama daha hiç bir zaman böyle bir şey göremedim.

• Beğen
Tepkiler: Dede ve esmeran3
LimePie

LimePie

Üye
5 inç ekrana 2k çözünürlük koyulmazki 1080p ideal heleki birde snapdragon 800 çipseti kullanıyor en az 805 olması lazım

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
minisi Compact gibi olursa satar tutup özelliklerini kısıp piyasaya sürürse bişey beklemek doğru olmaz o telefondan

MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
500lira veem samsung :D

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye
Ben haklıyım tabiki.
1.si S5'i kötüleyen hiç bir yorum yapmadım. 2K çözünürlükte ekran dedikoduları kötüler yorumlar yaptım ki bu da her firma için geçerli.
2.si Z1 Compacta canavar gibi demedim ama fiyat olarak beni şaşırttı. Özellikle 2200lük Z1den sonra.
3.sü G3 aynı şekilde ekran/kamera/gpu... değiştirerek geldiğinde aynı yorumları ona da yaparım.

Beni de herkes biliyor, en azından takip eden, hangi cihaz neyse o şekilde yorum yapmaya çalışıyorum. Her seferinde Samsung'a ufacık bir laf geldiğinde savunmaya geçiyorsun ki buradaki laflarında hepsi haklıdır. Bir Samsung kullanıcısı olarak senin de düşüncelerini belirtmeni beklerdim aslında ama daha hiç bir zaman böyle bir şey göremedim.

Bende düşüncemi belirtiyorum ben nokia da kullanıyorum ama ciddiyim nokia bölümü buralardan kat kat iyiymiş diyorlarki daha değişik özellikler olsun bi telefon en fazla ne yapabilir benim derdim o ! Bende yorumu yapacaktım ama yorumları görünce yaptım hem ben savunma felan yapmadım. Telefonların bu kadar hızlı gelişmesi çok kötü bir olay ama yapacakları şeylerde belli ekran kamera gpu ram arayüz başka birşey yapamazlar ! Çamaşır makinesi nin görevi çamaşır yıkamaktır, tabak canak koyarsan yıkayamaz kırılır. Galiba demek istediğimi anlamışsındır. Neden ıpohone laf söz yok adamların çalışanları intahar ediyor ama ıphone on numara ? Iphonedan ölen yaralanan kaç kişi var ama neden haberlere çıkmıyor ?
Ben samsung u oldum olası sevmezdim ama adamların suçu yokmuş ki kullanıcının suçu var bazı insanlar O kadar aç ki teknolojiye telefonun uzaya çıkmasını bile bekliyor. Bu laflarım sana değil yanlış anlaşılmasın Telefon bu arkadaş ! canın sıkınlınca oyun oynarsın arama yaparsın fotoğraf ve video çekersin başkada birşey yapmazsın . Konuşmak kolay herkes yapılan birşeyin arkasından konuşur. Telefonları beğenmeyenler hangi firma olursa olsun O beğenmeyen kişiler bi telefon üretsinde bizde ondan alalım :)Ayrıca telefonun özellikleri bile fazla olmuş :) Bunuda belirteyim 2.5 ghz nedir abi ya benim laptop u geçecekler yakında :) ondan korkuyorum

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
:) Peki senin dediğin gibi değişik özellikleri olsun yemek yapsın evi temizlesin :) Kardeşim bi telefondan daha ne bekleyebilirsin arabamı sürsün ? Ev mi inşa etsin ?[/quote' Alıntı:
Mesela, Ön Kamera 5mpx Olabilir,Batarya 3200mAh Olabilir,Android 5 Olabilir ,Snapdragon 805, Ekstra Sensörler Koyulabilir Parmak İzi Gibi, Müzik Çalar Geliştirilmeli , Kameraya Optik Lens Takılabilmeli Sony'lerdeki Gibi Bir Çok Eksik Özellikler Var Kardeeşş

esmeran3

esmeran3

Üye

şu anda hangi firma 805 kullanıyor zaten parmak izi tarayıcısıyla gelecek bilader :):) ön kamera evet 5 mp olsa iyi olurdu :)
Ayrıca da daha o özellikler meyadan çıkmadı :) çıkınca yenilikleri göreceğiz :)

Birde senin eviden Profosyonel Kamera var mı ?

Invoke

Invoke

Üye
QX10dan mı bahsediyorsun? @KinG Tornado Onu zaten takabilirsin. QX10 sadece Sony'ler için değil ama hayli pahalı bir oyuncak.

Üst Alt