mümkünde zorlar baya yapmasıarkadaşlar üye girişi ve üye kaydı için maxicep in veritabanına erişim sağlamamız gerekir. Bu da mümkün görünmüyor
tasarım konusunda ben elimden geleni yapmaya hazırım boşum sayfalar arasında navigasyonu sağlayabiliyorum yani geçişleri destek gelirse Wp 8.1 ile forumun bir uygulaması olur@Ozan
@papakudioflu bari kodlama bilmiyoruz adm,nlerimizi çağıralım![]()

işlemcinde hyper-v desteği yoksa emülatör çalışmıyor. cihazın unlock edildiği taktirde cihazından test edebiliyorsun uygulamayı.birde kod kısmında yardımcı olucak olsa bende w8 var ancak sdk kuramıyorum nedense visual 2010 krudum ancak onda da wp ksımı gözükmüyor tekrarmı indirsem ney anladım sorun neyse artık kuranlar biraz bilgi verirse iyi olur ya
sorununun ne olduğunu tam bilmediğim için yönlendirme yapamayacağım ama bence hem sdk'yı hem de vs2010 u kaldır önce. sonra wpsdk8'i kur ardında gdr3 emulatör güncellemesi yap (pc'in hyper-v destekliyorsa tabi) sınra da vs2013 indir ve kur. tr dil yaması var heralde ama ben kurmadım ing daha iyi oluyor. yapılan anlatımlar hep ingilizce vs üzerinden anlatılıyor o açıdan yani.birde kod kısmında yardımcı olucak olsa bende w8 var ancak sdk kuramıyorum nedense visual 2010 krudum ancak onda da wp ksımı gözükmüyor tekrarmı indirsem ney anladım sorun neyse artık kuranlar biraz bilgi verirse iyi olur ya
sdk tekrar indirmene gerek yok bence. pc'de virüs falan yoksa zaten bozulmamıştır sdk iso'su. sadece emulatör güncellemesini indir.cihaz win8 pro hyper-v desteği varmı test etmedim ona bakarım birazdan da dediğiniz gibi vs2010 kaldırıyorum şuan 2013 kuruyorum daha dogruus indiriyor ondan sonra sdk indirip onuda tekrar deniyecegim ama bakalım ne olucak
sertifika hatası verirse eğer, tarihi Mayıs 2013 gibi bir tarihe ayarlayınca sorunsuz kuruluyor.birde kod kısmında yardımcı olucak olsa bende w8 var ancak sdk kuramıyorum nedense visual 2010 krudum ancak onda da wp ksımı gözükmüyor tekrarmı indirsem ney anladım sorun neyse artık kuranlar biraz bilgi verirse iyi olur ya
normalde üyelik girmeden sorun oluyor program kısmında normal sitede de öyle sayfalar ilk sayfadan başlıyor yani güncel kısımdan değil o yüzden nasıl bir şey yapılacak normalde belirli eposta ve şifre ile girme üzerine program yazmıştım ancak bunu maxicepe uyarlamaka için bütün kullanıcıların bilgilerini almak gibi bir şey gerekiyor bu da imkansız gibi bir şey normalde sorgulama kısmını nasıl yaptınız siz kendi üyeliğini girince yapıyormu yoksa sadece görsel mi şuan
arkadaşlar üye girişi ve üye kaydı için maxicep in veritabanına erişim sağlamamız gerekir. Bu da mümkün görünmüyor

bilgilendirme için teşekküler benim zaten şuan c# da hazır tek veya birkaç üyelik girip dogru ise grebilen programım hazır ancak bunu site üzerinden yapmak ve milyonlarca kişiyi tanıması sorun orda onu halledebilirsem ilk başta c# herhangibir program üzerinde daha sorna onu telefon için uyarlanır sorun degil bakalım ona uğraşıyorum şuanda bendeKonuya Yeni Vakıf Oldum Ama Biraz Bilgi Vermek İsterim. Uygulamalarımda Üye Giriş İşlemleri Tabiki Yapabilmekteyim. Nasıl Ki Şöyle; İllaki Veritabanına Sahip Olmanız Gerekmiyor, Sitenin Giriş Alanında İken Fiddler Uygulamasını Açın, Giriş Yapın. Fiddler Uygulamasında Giriş İşleminin Nasıl Yapıldığı, POST-GET Komutları, Giriş İşleminin Yapıldığı Link Gibi Birçok Bilgi Görünmekte. Burda Geriye Kalan En Önemlisi De Siteden Gelen Yanıtın Tamamını Görüp Giriş İşleminin Tamamlanıp Tamamlanmadığını Ayırt Edebilmek..
Bir Diğer İpucu Da C# İçinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kolay Gelsin
bilgilendirme için teşekküler benim zaten şuan c# da hazır tek veya birkaç üyelik girip dogru ise grebilen programım hazır ancak bunu site üzerinden yapmak ve milyonlarca kişiyi tanıması sorun orda onu halledebilirsem ilk başta c# herhangibir program üzerinde daha sorna onu telefon için uyarlanır sorun degil bakalım ona uğraşıyorum şuanda bende
Veritabanına Erişim Demek Tüm Site Bilgilerine Erişim Demektir. Eğer @Ozan Bir API Yaparsa Bu API Kullanırsın Ki Bu Daha Kolay Olur Ama Sırf Giriş İçinde Bir API Yapmak Yanlış Olur. O Yüzden Yazdığımı Yöntem Hemen Hemen Tüm Siteler İçin Geçerli..