o çarpı orda küfür gibi kalmışAşağı kaydırarak uygulama kapatma:
Nasıl alınıyor ekran görüntüleri yakardeş resim normal emülatör resmi baksan kesilmiş köşede siyahlık varo çarpı orda küfür gibi kalmışNasıl alınıyor ekran görüntüleri ya
emülatör dediğin hyper-v özelliği olan işlemcilerin wp8 telefon var gibi bilgisayarda mouse ile kontrol edip geziyorsun
yazdığın uygulamayı telefonun olmasada o emülatör sayesinde kontrol edebiliyorsun yani 
İyiymiş, hyper-v nedirkardeş resim normal emülatör resmi baksan kesilmiş köşede siyahlık varemülatör dediğin hyper-v özelliği olan işlemcilerin wp8 telefon var gibi bilgisayarda mouse ile kontrol edip geziyorsun
yazdığın uygulamayı telefonun olmasada o emülatör sayesinde kontrol edebiliyorsun yani
![]()

hatırladığım kadarıyla sanal bellekİyiymiş, hyper-v nedir![]()
benim işlemcide yok o özellik emülatörü kullanamıyorum yaptığım tasarımları L520den kontrol ediyorum 

Mağazaya uygulama gönderdiniz mi hocamhatırladığım kadarıyla sanal bellekbenim işlemcide yok o özellik emülatörü kullanamıyorum yaptığım tasarımları L520den kontrol ediyorum
yani wp emülatörü sanal bellek üzerinde çalışıyor.![]()
Sanal ortam yazılımı ve işletim sistemi arasında bir tampon görevini yaparak başka yazılım veya işletim sisteminle çarpışmaları önleyen sanallaştırma sistemi 64 bit pcler için.İyiymiş, hyper-v nedir![]()
yok ben tasarlıyorum ama kodlayamıyorum kendi kendime öğrenmeye çalışıyorumMağazaya uygulama gönderdiniz mi hocam
askerden sonra nasipse kursuna gideceğim 

hocam resimler gözükmüyor ilgilenebilirmisin
çok fazla istek yoksa koycaklarını sanmıyorum![]()
Tekrar ekledim şimdi durum nedir ?hocam resimler gözükmüyor ilgilenebilirmisin