Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan

capkino06

Üye

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
bi tane renk eklemişler, offf ne yenilik :D

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Bilgi ve sızıntılar için çok teşekkürler lakin arkadaşlar resimleri paylaşırken lütfen ne olduğu hakkında bilgileride yazarsanız benim gibi bilemeyen arkadaşlar daha kolay anlayacak yanlış bilgi hayaline girmeyecektir. Anlayışınız için teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve ceza87
KenanK

KenanK

Üye
30u geçti sanırım yayınlanan yenilikler :)))

osilost

osilost

Üye
arkadaşlar arkaplan rengide değişecek mi ? malum siyah ve beyaz sıktı.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Amma sızıntı olmuş be :) Microsoft wp 8.1 ile bayağı coşacak anlaşılan.

Küçük bir soru da ben sorsam.
Klavye tasarımı ile ilgili bir değişiklik var mı? Malum yanlış yazınca düzeltmek için ekrana basılı tutup ilgili yere gelene kadar bayağı bir çaba harcıyoruz. (Sözlük tamamlama ile düzgün cümleler kuruyoruz eyvallah amma klavyeye cursor tuşu istiyoruz.) :)

• Beğen
Tepkiler: skynet ve osilost
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

Klavye tasarımı ile ilgili bir değişiklik var mı? Malum yanlış yazınca düzeltmek için ekrana basılı tutup ilgili yere gelene kadar bayağı bir çaba harcıyoruz. (Sözlük tamamlama ile düzgün cümleler kuruyoruz eyvallah amma klavyeye cursor tuşu istiyoruz.) :)
swpe gelecek

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye

kapalı beta bir program yayınlanmış sanırım

Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
:eller: :eller:

Bay H

Bay H

Üye
Windows Phone 8.1 uygulamalarının Windows Phone 8 yüklü güncel olmayan cihazlarda çalışmayacağı belirtiliyor.

Bay H

Bay H

Üye
yani amber'i black yapmayıp direk 8.1 yüklenirsemi
hayır 8.1 güncellemesi ile uygulama yapısı değişeceği için Windows Phone 8 de bu uygulamalar çalışmayacak,yani amber Black olayı değil bu.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
hayır 8.1 güncellemesi ile uygulama yapısı değişeceği için Windows Phone 8 de bu uygulamalar çalışmayacak,yani amber Black olayı değil bu.

haa anladım :D WP8'deki uygulamalar portlanır büyük ihtimalle.

dakamon

dakamon

Üye
Zaten wp8 de kalacak zeki insanlar varmı? :D

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
dakamon

dakamon

Üye
Emin olun 8.1 güncellemesi geldikten sonra bütün uygulamalar bir hafta içinde güncelleme alır daha geliştirilmiş bir şekilde. Nasılki ios 7 çıktıktan sonra uygulamalar hızlıca ios7 ye uyumluluk güncellemeleri yayınladıysa bizde de aynısı olacak :) ama wp8.1 8 e uyarlı programları çalıştıracaktır aksi halde ilk güncellemede insanalr uyglamalarını kullanamaz güncelleme gelene kadar uygulamalara buda çok saçma bir sonuç doğurur dalga geçerler adamla :D

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan ve Aybin.Kilic

Üst Alt