Tamam şimdi gözüküyor hocam teşekkürlerTekrar ekledim şimdi durum nedir ?
Microsoft wp 8.1 ile bayağı coşacak anlaşılan.
swpe gelecekAmma sızıntı olmuş beMicrosoft wp 8.1 ile bayağı coşacak anlaşılan.
Küçük bir soru da ben sorsam.
Klavye tasarımı ile ilgili bir değişiklik var mı? Malum yanlış yazınca düzeltmek için ekrana basılı tutup ilgili yere gelene kadar bayağı bir çaba harcıyoruz. (Sözlük tamamlama ile düzgün cümleler kuruyoruz eyvallah amma klavyeye cursor tuşu istiyoruz.)![]()
Amma sızıntı olmuş beMicrosoft wp 8.1 ile bayağı coşacak anlaşılan.
Küçük bir soru da ben sorsam.
Klavye tasarımı ile ilgili bir değişiklik var mı? Malum yanlış yazınca düzeltmek için ekrana basılı tutup ilgili yere gelene kadar bayağı bir çaba harcıyoruz. (Sözlük tamamlama ile düzgün cümleler kuruyoruz eyvallah amma klavyeye cursor tuşu istiyoruz.)![]()
Windows Phone 8.1 uygulamaları Windows Phone 8 yüklü güncel olmayan cihazlarda çalışmayacak.
hayır 8.1 güncellemesi ile uygulama yapısı değişeceği için Windows Phone 8 de bu uygulamalar çalışmayacak,yani amber Black olayı değil bu.yani amber'i black yapmayıp direk 8.1 yüklenirsemi
hayır 8.1 güncellemesi ile uygulama yapısı değişeceği için Windows Phone 8 de bu uygulamalar çalışmayacak,yani amber Black olayı değil bu.
WP8'deki uygulamalar portlanır büyük ihtimalle.8'deki uygulamalar 8.1'de çalışacak, 8.1 için yapılanlar 8'de çalışmayacakhaa anladımWP8'deki uygulamalar portlanır büyük ihtimalle.

Zaten wp8 de kalacak zeki insanlar varmı?hayır 8.1 güncellemesi ile uygulama yapısı değişeceği için Windows Phone 8 de bu uygulamalar çalışmayacak,yani amber Black olayı değil bu.

bence 8.1 8 in uygulamalarını çalıştıracaktır ama 8, 8.1 in uyguloamalarını açmayacaktırhaa anladımWP8'deki uygulamalar portlanır büyük ihtimalle.
ama wp8.1 8 e uyarlı programları çalıştıracaktır aksi halde ilk güncellemede insanalr uyglamalarını kullanamaz güncelleme gelene kadar uygulamalara buda çok saçma bir sonuç doğurur dalga geçerler adamla 
Sweype klavyeyi sevmiyorum dersemswpe gelecek
O cursor illa gelmeli bence.