Haber WP8.1 SDK üst düzey geliştiricilerle teste sunuldu!

Sponsorlu Bağlantılar

yasiiin97

Üye
galiba arka plana resim ekleme gelecek çünkü navigation bar yazan resimde arka plana eşle tiki var

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Aşağı kaydırarak uygulama kapatma ve Battery Power Sense:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece ve ogzhnoTr
narnia16

narnia16

Üye
Sanırım geri tuşu uygulamayı askıya alacağı için komple kapatmak için win8.1 de ki gibi ekranın tepesinden tutup aşağıya sürükleyecekmişiz

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr

capkino06

Üye
o çarpı orda küfür gibi kalmış :D Nasıl alınıyor ekran görüntüleri ya
kardeş resim normal emülatör resmi baksan kesilmiş köşede siyahlık var :) emülatör dediğin hyper-v özelliği olan işlemcilerin wp8 telefon var gibi bilgisayarda mouse ile kontrol edip geziyorsun :) yazdığın uygulamayı telefonun olmasada o emülatör sayesinde kontrol edebiliyorsun yani :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
kardeş resim normal emülatör resmi baksan kesilmiş köşede siyahlık var :) emülatör dediğin hyper-v özelliği olan işlemcilerin wp8 telefon var gibi bilgisayarda mouse ile kontrol edip geziyorsun :) yazdığın uygulamayı telefonun olmasada o emülatör sayesinde kontrol edebiliyorsun yani :)
İyiymiş, hyper-v nedir :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Videoları ne derece oynatacak ben N8 de çektiğim bazı videoları 920 de oynatamamıştım

capkino06

Üye
hatırladığım kadarıyla sanal bellek :) benim işlemcide yok o özellik emülatörü kullanamıyorum yaptığım tasarımları L520den kontrol ediyorum :)
yani wp emülatörü sanal bellek üzerinde çalışıyor. :D

respection123

Üye

PureFood

PureFood

Üye
hatırladığım kadarıyla sanal bellek :) benim işlemcide yok o özellik emülatörü kullanamıyorum yaptığım tasarımları L520den kontrol ediyorum :)
yani wp emülatörü sanal bellek üzerinde çalışıyor. :D
Mağazaya uygulama gönderdiniz mi hocam

beats

beats

Üye
Sanal ortam yazılımı ve işletim sistemi arasında bir tampon görevini yaparak başka yazılım veya işletim sisteminle çarpışmaları önleyen sanallaştırma sistemi 64 bit pcler için.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: PureFood
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Hyper V ile sanal işletim sistemi yani Bilgisayarınızda sanal Windows Phone 8 kuruyor ve uygulamaları bu sayede test ediyorsunuz.

Warnings

Üye
Son Dakika Sd Karta Oyun Uygulama Kurma Bu Resimler Kanıtlandı Hayırlısı Olsun Beta Ne Zaman Çıkcak Erken Çıkma İhtimali Nedir ?

cugurel

Üye
İki sorum olacak :)

Öncelikle şu anda oyun oynarken windows tuşuyla ana ekrana döndüğümüzde uygulamanın logosuna tekrar tıklayınca oyunu veya uygulamayı yeniden açıyor. Bu güncellemeyle logoya tıklandığında kaldığımız yerden açılacak mı?

İkincisi ana ekranda arka plana görsel atabilecek miyiz?

Cevap verecek olana şimdiden teşekkürler :)

luckysleven

luckysleven

Üye
çok fazla istek yoksa koycaklarını sanmıyorum :p

daha ne kadar istek bekliyorlar ki uservoice da 1. sayfaya geçecek neredeyse

zaten bunların yapması şart değil bu 8.1 de api desteği falan deniyor herhangi bir uygulamacı bile yapsa yeterli bu mümkün mü onu merak ediyorum ..

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bir foruma bakmadık neler gelmiş ya

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Sd karta kurulum belki yalan haber olabilir çünkü photoshopla yapılabilir birşey​

Üst Alt