Cm10 honex7up kernel(şarz-smooth-performans-hız)

Sponsorlu Bağlantılar

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
Hocan recowery nin o sürümünü bir türlü güncelleyememiştim daha önce çok uğrastım cihaz recovery mod da açtığımda siyah ekranda kalıyordu şuan denerim gene aynısı olursa cm9 a devam bilgisayarım olsa uğrasırdım ama yok malesef birde green pack rom var o nasıl peki hocam olmaz sa onu da denerim :)
greenpac biraz aosp tarzi ama guzel rom bide eren29 hocamın unbeliebe cm10 touchwiz temalı romu var oda guzel

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
Hocam green pack i kurdum suan ancak su ekran kapanis animasyonu nu iptal edemedim bir turlu ekran ayarlarinda yok kircaladim ama bulamadim :)
ayarlar/geliştirici secenekler/asaya dogru in pencere animasyonlari falan yaziyo hepsini animasyon yok isaretle tamamdir

en-sel

en-sel

Üye
ayarlar/geliştirici secenekler/asaya dogru in pencere animasyonlari falan yaziyo hepsini animasyon yok isaretle tamamdir
Oldu hocam tesekkurler romun ozellikle ayarlar menusu alisilmisin disinda biraz degisik yazilar ufak ama sekli hos bence :cool:

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
Oldu hocam tesekkurler romun ozellikle ayarlar menusu alisilmisin disinda biraz degisik yazilar ufak ama sekli hos bence :cool:
aynen bide build.propdan dpi 240 senonu 245 yap yazilar birazdaha buyur

samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
g-wonder nerde bulamadım linkini atar mısınız acaba ?

burakayser

Üye
daha yeni kurdum suan iyi gibi ama bilemiyorum tabi net birsey diyemem
haberdar edersen sevinirim bende de şuan one of a kind battery versiyon var ama sabah 6 gibi çıkarttım şarjdan çok az kullandım şu anda %50. bu kadar az kullanmaya böyle şarjın gitmesi iyi değil bence. başkasını arıyorum.

en-sel

en-sel

Üye
haberdar edersen sevinirim bende de şuan one of a kind battery versiyon var ama sabah 6 gibi çıkarttım şarjdan çok az kullandım şu anda %50. bu kadar az kullanmaya böyle şarjın gitmesi iyi değil bence. başkasını arıyorum.
Bencede iyi degil cok gitmis sarz konusunda cm9 rc2 ve honeyx kernel konusu var onu kullandim comk guzel

Üst Alt