Windows Defender

Sponsorlu Bağlantılar

exp_l0it

exp_l0it

Üye
    Konu Sahibi
Windows Defender
arkadaşlar ram düşük virüs için defender kullanmaya devam mı edeyim yoksa kapatıp eset mi kurayım?%3-10 ram kullanımı var defender da

Uhops

Uhops

Üye
Defender yeterli bence.

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
bencede yeterli

exp_l0it

exp_l0it

Üye
    Konu Sahibi
:maxicep::tşk:

• Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387
Invoke

Invoke

Üye
Defender yeterli + Anti malware kurabilirsin.

Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
Invoke

Invoke

Üye
Benim arka planda bir antimalware var. Sistemi yormuyor, yok sayılır o derece.
Defender, firewall bitti bu kadar. :D :D Hiç antivirüs kurup yük bindiremem. :D

exp_l0it

exp_l0it

Üye
    Konu Sahibi
download sitesi vercem ama aykırı bildiğim kadarıyla ama güvenilir yani. film felan indirip online oyun fazla bişe yapılmıyo 1 gb ramle zaten.

Invoke

Invoke

Üye
download sitesi vercem ama aykırı bildiğim kadarıyla ama güvenilir yani. film felan indirip online oyun fazla bişe yapılmıyo 1 gb ramle zaten.

Acaba yanlış konuya mı yazdın ki? :D

ismail

ismail

Üye
Benim arka planda bir antimalware var. Sistemi yormuyor, yok sayılır o derece.
Defender, firewall bitti bu kadar. :D :D Hiç antivirüs kurup yük bindiremem. :D
Antivürüsü şüpheli bi durum olduğunda kurup taratıyorum ki sadece 1 kere oldu onda da bişiler buldu sildim Hemen onu düzeldi :) ondan da arkadaşın flashını takmıştık ondan geldi :) arkadaşta pcde ktunnelden biyerlere girmiş :kıskıs:

exp_l0it

exp_l0it

Üye
    Konu Sahibi
Antivürüsü şüpheli bi durum olduğunda kurup taratıyorum ki sadece 1 kere oldu onda da bişiler buldu sildim Hemen onu düzeldi :) ondan da arkadaşın flashını takmıştık ondan geldi :) arkadaşta pcde ktunnelden biyerlere girmiş :kıskıs:

flash için USB disk security. kapalı takıcam zaman açıyorum işim bittiğinde kapıyorum.sitemi değişti?

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
ismail

ismail

Üye
flash için USB disk security. kapalı takıcam zaman açıyorum işim bittiğinde kapıyorum.
Aynen bende ondan sonra akıllanıp onu kullanmaya başladım zaten çok düşük bişi boyutu kapladığı alan vs :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt