Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Olmuyor Developers den çıkış yapınca o çince program geri unlock yapmıyor developeride mi silsem ? tekrar yüklesem mi developeri ? ( Windows Phone Developer Registration )

Rainesto

Rainesto

Üye
Olmuyor Developers den çıkış yapınca o çince program geri unlock yapmıyor developeride mi silsem ? tekrar yüklesem mi developeri ? ( Windows Phone Developer Registration )
unlock olmuyorsa nsudan tekrar kur telefonu

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
ALLAH'IN CEZASI Real Racing 2 ggta sa modern combat hepsi oyundan atıp duruyor !! şimdi de bunlanı uğraşıcam modern combat Multi oynarken atıyor Real Racing girer girmez atıyor

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Bak abi developerden unregister yapınca unlock yapmıyor geri register yapınca zaten unlock gözüküyor :D

csH

csH

Üye
ALLAH'IN CEZASI Real Racing 2 ggta sa modern combat hepsi oyundan atıp duruyor !! şimdi de bunlanı uğraşıcam modern combat Multi oynarken atıyor Real Racing girer girmez atıyor
real racing 2 bende atma yapmıyordu

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Unregister yapınca yüklemiyor Hard Reset atsam herşey gider mi hocam Lumia Black falanda gider mi yani hocam ?

skynet

Üye
Hard reset her şeyi siler

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Tamam hocam tüh ya peki NSU dan güncelleme yapsam otomatik format atıyor nsu güncellemesi o zaman lock olur mu ?

skynet

Üye
Denemediğim için bir şey diyemem :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
sadece gta sa atma yapıyor geri kalan sağlam

can_huso_sulo

can_huso_sulo

Üye
Arkadaşlar wp8 phone için asphal 8 var biliyorsunuz telefonumda bu oyunu hackli oynamak istiyorum nasıl yaparız bilen varmı

Heimdalll

Heimdalll

Üye
plants and zombies, babel risng, 2side denendi çalışıyor

xennon

Üye
Arkadaşlar merhabalar şimdi ben 625 cihazımı eski yöntemle (sdk 8.0 cart curt) unlock edip canavar gibi oyunlarımı yükleyip oynuyordum. Derken 1 hafta önce bütün programlar çalışmamaya başladı sdk 8.0, Windows Phone Power Tools hiçbiri çalışmadı (çalışmayı durdurdu hatası) sanki gece uyurken windows elemanları gelip bilgisayara oyunları yükleyememeyim diye birşey yaptı şaka gibi. Ardından şu konuda yeni yöntemi gördüm kuşlu çin programı :D bu yöntemle 10 oyun yükleniyorsa dedim bunu yapayım bari ancak şimdide bu program kurduktan sonra açınca çalışmayı durdurdu hatası veriyor. Bence cihazım daha önceden unlocklu olduğu için. Şimdi ben nasıl unlock'u geri alabilirim eksi yöntemle yaptığım? Telefona format atmak istemiyorum. Zaten şuanda kullanamıyorum unlock'u. Bahsettiğim konu şu: Püf Noktası - Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek - MaxiCep

meneleos

Üye
Format atmadan anca sdk ile unlocku geri alırsın.Windows Phone Developer Registration çalıştır, açılıyorsa ordan kaldırırsın unlock'u.

respection123

Üye
Baştaki program ile unlock yaptım fakat 2 uygulamadan fazla yüklenmiyor :)

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
chromox kendi upload'unuzdan alabilir miyim acaba? şu winphonehub sitesinden hiçbir şey inmiyor

respection123

Üye
Mağazada 2 tane chromox var. Biri 2₺ biri 3₺

Heimdalll

Heimdalll

Üye
traffic racer ,

• Beğen
Tepkiler: csH ve skynet

Üst Alt