Anket Yeni gelecek olan Eylem(bildirim) Merkezini Beğendiniz mi?(ANKET)

Sponsorlu Bağlantılar

Yeni gelecek bildirim merkezini beğendiniz mi?

• Kullanılan toplam oy
    99
PureFood

PureFood

Üye
Gideri var.

Toros542

Toros542

Üye
Bence wp arayuzune uygun olmuş gibi geliyor.gerçi bu özelliği kullanmadan bilemeyiz.hele bir gelsin ondan sonra daha net yorumlar ve eleştiriler yaparız.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

;)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Abi acaba bu all settings bizi ayarlar menüsüne mi atacak yoksa bütün ayarları eylem merkezinde mi açacak?

O buton kısayolları özelleştirmek için oraya eklenebilecek tüm ayar ve uygulamaların listesini açacak muhtemelen.
Örneğin sen resimdeki 4 ayar yerine farklı ayarlar koymak istiyorsun.
Tüm Ayarlar butonuna basarak listeye gidebilecek ve listeden farklı ayarların kutucuklarına işaret koyarak buraya ekleyebileceksin.
Hani Klasörler uygulamasında listeden seçip eklediğimiz gibi....

• Beğen
Tepkiler: skynet ve sahte_suhte
Bay H

Bay H

Üye
android de olduğu gibi 2 parmakla aşağıya çekince tüm ayarlar tek parmakla çekince de bildirim merkezi ve seçtiğimiz kısa yollar açılsa aslında güzel olabilir.

kursat99

kursat99

Üye
Gelen mesaj telefonu ilk açınca Windows Phone dan gelen otomatik mesaj değil mi? Böyle olunca daha fazla inanmaya başladım. :) Beklemedeyiz. :aha:

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
@bulutsuzgece hocam a batarya yüzdesi bildirim emrkezini açmayınca görünmeyecekmi yani yada görünse bile öyle altında mı görünecek?

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla ne yalan söyleyeyim ben beğendim :D Ama hala benim 5"lik çıkmadığı için küfür etmeye devam ediyorum yüzlerine karşı içimden :D:D

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte
dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Valla ne yalan söyleyeyim ben beğendim :D Ama hala benim 5"lik çıkmadığı için küfür etmeye devam ediyorum yüzlerine karşı içimden :D:D
Sen beğendiysen tamamdır :D şu sistem seni bile sinirlendirdiyse olay bitmştir zaten ama şimdi mutlu eden bir şey oldu sonunda seni :D

• Beğen
Tepkiler: ÖEY

HalfEvil333

Üye
Bence olmazsa olmaz

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ben androidimsi bir yapı sezdim "MODERN" arayüzünün karakteristiğini bulamadım

kamuraN021

kamuraN021

Üye
farklı çok farklı olmasını bekliyordum
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

efeler12

efeler12

Üye
farklı çok farklı olmasını bekliyordum
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
ekranın yarısını kaplıyor o şekilde ve görebildiğimiz de bu alana göre az bence aksiyon merkezi daha fonksiyonel

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Ya en azından daha gelişmiş olaydı görsel açıdan :)

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
yeri değil belki ama gelen mesajıjn üstte okunması olayı çözüldü mü?? telefonu incelemek isteyen birine vermek istemiyorum..

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
O konuda kesin bir şey yok ama üstte bildirim gelmesi kapatılacağı kesinleşti denebilir bakarsın mesaj içeriğini göstermesi de engellenir

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
O konuda kesin bir şey yok ama üstte bildirim gelmesi kapatılacağı kesinleşti denebilir bakarsın mesaj içeriğini göstermesi de engellenir

Aynı şey zaten.
Mesajın içeriği de üstte çıkan bannerda görünüyordu.
O banner'ı açıp kapatma imkanı geleceği için artık mesaj içeriği görülmeyecek.

dakamon

dakamon

Üye
    Konu Sahibi
Özgür bey anlamadınız mevzuyu baner ı kapatırsak hiç bildirim görünmez yukarıda biz ehatsapptakş gibi olmasında bahsediyoruz mesajı gönderenin adı çıksın yada mesaj geldi desin ama mesaj içeriği çıkmasın istiyoruz

Üst Alt