asigsasi
Üye
amaç birebir portlamak galiba iş inada bindiyok uğraşıyoruz CSS Ve Js Html5 Bilgim var Merak Etme![]()
kolay gelsin 
amaç birebir portlamak galiba iş inada bindiyok uğraşıyoruz CSS Ve Js Html5 Bilgim var Merak Etme![]()
kolay gelsin 
niye bu'kadar Aceleyle Getiriyorsun kardeş Emre Huhti Run 1 Tmm 2 versiyona başladım konu Olarak ikisini'de VereceğimOlacak gibi mi abi

En son tetrise bağlanacak gibi geliyor bana ama hadi bakalım.niye bu'kadar Aceleyle Getiriyorsun kardeş Emre Huhti Run 1 Tmm 2 versiyona başladım konu Olarak ikisini'de Vereceğim![]()

Başarısız oldu Oyun YüzündenLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Çalışıyor'da çok Zor
Sıfır kasma Oyun Süper'de biraz Zorluyor
ama çok zorsa mesela biraz kuşun zıplama gücünü düşüremezmiydiniz az zıplasaydı ? Yapılmıyormu acaba 
oyun Deniyorum Ses Dosyası falan filan Boruları Küçük Yapacağımtamam o zaaman zaten kendisi de zorama çok zorsa mesela biraz kuşun zıplama gücünü düşüremezmiydiniz az zıplasaydı ? Yapılmıyormu acaba
![]()
hangi programları kullanıyorsun kardeş ?oyun Deniyorum Ses Dosyası falan filan Boruları Küçük Yapacağım
css Javascript html filan falan soru mu bu ?hangi programları kullanıyorsun kardeş ?