Cihanî Sultan
Üye
Ne yazık ki bende deoyundan çıkıp girince önceki rekoru kaydetmiyor bende

Ne yazık ki bende deoyundan çıkıp girince önceki rekoru kaydetmiyor bende

Benim yapmam imkansız sadece onu biliyorumAndroid versiyonu düzgünce port edilemez mi acaba? Anladığım kadarıyla çok zor değil sanırım

BekleyelimForumda belki yapabilecek abiler vardır bekleyelim![]()

dex2jar İle Açık Kaynağı Görebilirsiniz Oda Bir ihtimal Dex2jar Düzgün çalışıyor Mu Hayır tabiki zaten Dex2jar İle Yaptığın Uygulamayı Kimse AlmazForumda belki yapabilecek abiler vardır bekleyelim![]()

şuanda Telefon Ve Bilgisayar Başındayım Halletmeye ÇalışıyorumYani senin yaptığın her neyse olacak gibi mi?![]()
geçmiş olsun Nokia UtansınAbi dandik androidli telefonlarda bile düzgünce oynatıyor 1000 tl para verdik 1mb oyunu oynatmayacaksa işimiz var![]()

o Benim Yapacağım Oyun Değil Ki O Test Amaçlı Bir Oyun Bahadır Abi Hakklı Oyun Bitince PM Atarım #tupyuppAndroiddeki gibi olacak mı peki şu clumsy bird mi ne o olmamış da abiAndroiddeki gibi olacak mı peki şu clumsy bird mi ne o olmamış da abi
![]()
haklısın Bahadır Abi Mal Gibi Oyun AMA @tupyupp İçin Yapacağım Symbian Bir kenarda Duruyor Zaten Nokia Lumia 920 Aldım 799tlbu oyun 5 para etmez bence ne anliyorsunuz bu oyumdan anlamadim
oyun dedigin eglendirir bu ise can sıkıyor.

Qt ile yapılır ama uğraşılmaya değer değil.
yok uğraşıyoruz CSS Ve Js Html5 Bilgim var Merak EtmeVaz mı geçtin abi yapmaktan![]()