UpOneTR
Üye
Burdan hicbirseyi degistiremezsiniz sokaga cikipta hicbi seyi degistiremezsiniz cikin 30 martta oyunuzu kullanin :P

Ortaya atilipda yapılmayan bisey hatırlamıyorum ve sadece kendin gibi düşünenlere sorarak mi adil davranmis oluyorsun gezi olaylari zamaninda bulent bey istesek interneti sansurlerdik ama yapmıyoruz bu bizim demokratligimizin gostergesi diyordu goruyoruz simdi daha konuştutmayin benisanıyorum ki suandakinden daha fazla millete soran bir devlet daha önce oluşmadı farkında değilsiniz belki ama gelecek olan her yasadan önce ortaya bir laf atılıp tepki ölcümü yapılıyor zaten
Yalansa yalan de

Insanlar sosyal medyada kitle kitle devlet karsiti yasadisi protestolar yapar milleti provoke edip sokaga cikartirsa tabi karisir ona devlet.legal yollari kullaninOrtaya atilipda yapılmayan bisey hatırlamıyorum ve sadece kendin gibi düşünenlere sorarak mi adil davranmis oluyorsun gezi olaylari zamaninda bulent bey istesek interneti sansurlerdik ama yapmıyoruz bu bizim demokratligimizin gostergesi diyordu goruyoruz simdi daha konuştutmayin beni
Doğru o.ODoğruysa ne deyim?![]()
Ne dediğimin farkındayım devletten bahsettim sadece hükumetten bahsetmedimDevlet oluşmadı değil hükümet olmadı diyecektin, sanırım. Bir kere bu ikisi farklı şeyler.
Tepkiler genelde az olur ve zaten bu uygulamanın amacı o tepkileri iyice azaltmak. Mesele o zararlı içerikli sitelerden koruma meselesi değil.
YalanDoğruysa ne deyim?![]()
Insanlar sosyal medyada kitle kitle devlet karsiti yasadisi protestolar yapar milleti provoke edip sokaga cikartirsa tabi karisir ona devlet.legal yollari kullanin
Tamam konuşma artıkOrtaya atilipda yapılmayan bisey hatırlamıyorum ve sadece kendin gibi düşünenlere sorarak mi adil davranmis oluyorsun gezi olaylari zamaninda bulent bey istesek interneti sansurlerdik ama yapmıyoruz bu bizim demokratligimizin gostergesi diyordu goruyoruz simdi daha konuştutmayin beni

O yuzdenmi son zamanda yapilan protestolarin coguna polis karıştı? Git valiliginden midir her nereyse iznini al yap gosterini sonra olaysiz dagil..bizde oylemi.yasadisi protesto devlet malina zarar etraftaki esnaf dukkanlarina zarar , araba yakmalar gecenin bi vakti sokaga cikip tencere tava calmalar.bunlardan hangisi akla ve yasalara uygun ki?Gosteri yapma hakkı legal bi yol orda proveke eden kendine pay cikarmaya çalışan azinligi coga mal etmeyin
Evet ayni seyi diyoruz konusacsk bişey yok hersey ortadaTamam konuşma artık![]()
Gosteri yapma hakkı legal bi yol orda proveke eden kendine pay cikarmaya çalışan azinligi coga mal etmeyin
Yok hepsi uyuyoKonu ne zaman kapanacak ya online yönetici yok mu hiç

Konu ne zaman kapanacak ya online yönetici yok mu hiç

Gösteri yapılırda etrafa zarar vermemek lazım herşey ayarında güzelGosteri yapma hakkı legal bi yol orda proveke eden kendine pay cikarmaya çalışan azinligi coga mal etmeyin
Edit hep tarafli medya yüzünden boyle gordunuz olaylari artik internette tarafli