Yardım Mobile Facebook konusunda acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

xfabsx

Üye
    Konu Sahibi
Mobile Facebook konusunda acil yardım
Öncelikle herkese iyi günler.
Arkadaşlar benim c5-03 telefonum var ve normal internet tarayıcısı üzerinden Facebook'a giriyorum ve dolaştıktan sonra tuş kilidini kitleyip facebookun açık bir şekilde kalmasını sağlıyorum.Bu işlemden sonra ben facebook'tan çıkış yapmadığım halde kardeşimin telefonundan baktığım zaman offline olduğunu görüyorum.Ama tekrar Facebookta anasayfaya geldiğim zaman yine online duruma geliyor.Çözümü bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkürler.

cyborg78

cyborg78

Üye
androit gibi olmadığından dolayı heralde olabilir, daha önce öylemiydi :bilmm

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
hareket olmayınca interneti durduruyor offline konumuna alıyor arada bi sayfayı yenilemelisin :oke:

xfabsx

Üye
    Konu Sahibi
Ama kendi kendini yenilemesi için bi çözümü olmalı ?

sena5135

sena5135

Üye
tuş kilidin açık bile olsa o dediğin olmaz! tarayıcıdan girdiğinde androidde bile olmuyo.

sena5135

sena5135

Üye
android'de uygulamadan girince oluyo:)) tarayııcıdan girsen olmaz:) facebookun symbian uygulamasıda güzel değil:D

cyborg78

cyborg78

Üye
evet symbian'ın FBrowser'i uygulaması aslında online olarak çalışıyo hatta face android sanyo teli öyle .d
ama nedense biraz kasyo gibi gelyo bana, biraz daha atraksyon hız lazım ona :oke:

sena5135

sena5135

Üye
fmobi çok iyi ama oda bu aralar çok işlev görmüyo. bence symbian için sosyal ağlar tam fiyasko

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
Fmobi destek vermiyor s60v5 icin.gravity desen uygulama super ama sohbet yok yok ben marta s3miniye gececem insallah

Takipçi Satın Al

Üst Alt