Artık Oyun Yüklemek Sorun Olmasın... Muzhiwan

Sponsorlu Bağlantılar

bahaddin53

bahaddin53

Üye
İndirdim kurdum ama izin yokedicisi ile gereksiz ve kişisel bilgilerimi sızdırabilecek izinleri kaldirdim. Saçma izinler var nerdeyse ver telefonu ben kullanayın diyor..

• Beğen
Tepkiler: GHOST_O.R.J

KD1907

KD1907

Üye
İndirdim kurdum ama izin yokedicisi ile gereksiz ve kişisel bilgilerimi sızdırabilecek izinleri kaldirdim. Saçma izinler var nerdeyse ver telefonu ben kullanayın diyor..
Bence yükle değiyor sonuçta yüklediğine

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bende note 3 var ilk yüklendiğimde yani ilk açtığımda süper çalışıyor fakat kapatinca tekrar açmayı dendiğimde şu hatayı alıyorum

KD1907

KD1907

Üye
Bende note 3 var ilk yüklendiğimde yani ilk açtığımda süper çalışıyor fakat kapatinca tekrar açmayı dendiğimde şu hatayı alıyorum

Kendi sitesinden indirdiysen boyle bi hatanin olmamasi lazim. Sil bastan yukle istersen?

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
  • Beğen
Tepkiler: GHOST_O.R.J ve KD1907
boyabatlı

boyabatlı

Üye
Sistem 4.3 se belki uyum sorunu vardır

• Beğen
boyabatlı

boyabatlı

Üye
Anlaşıldı

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Düzeldi galiba artık atmiyor uygulamadan arada yapıyor ama yapacak bir Şey yok demek

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
bendede malesef durdu diyor

KD1907

KD1907

Üye
Bende sorunsuz calisiyor valla sizde bi problem var heralde :S

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
düzelir belki

• Beğen
Tepkiler: KD1907
mesutgaga

mesutgaga

Üye
Bendede durdu hatası veeriyor.oyun iniyor ve indirilen ler kısmına girdigimde hep durdu diyor.türkçe oldugu icin bu hata geliyor.muzhiwan.com a girip orjinal dilli apk yi yükleyin

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Dil bölümünden ingilizce yaparak düzeltilir

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Şimdi baktım bir iki yerde bug hatası vardı düzeltim fakat denemem için indirmek gerekiyor oyun fakat kota bitti yarın wifi den deneyim hata neredeyse çıkar ortaya geçici olarak dil ingilizce kullanabilirsiniz

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Valla hala oyun yüklemek sorun pc den daha hızlı o yüzden pc ye degisebilcek bir program değil

AHMED...

AHMED...

Üye
Teşekküler dostum çok iyl

• Beğen

t0101

Üye
indir digim dosya da açtıgim da gpk hatasi diyor

KD1907

KD1907

Üye
indir digim dosya da açtıgim da gpk hatasi diyor
İndirdikten sonra install dedin mi? Dosyaları kendisi gpk olarak indiriyor sonra install diyosun o gerekli dosyları gerekleri yerlerine atıyor ve işlem tamam. Sonra oyuna girip oynayabilirsin. Ve install dedikten sonra yani oyunu kurduktan sonra gpk dosyasını silebilirsin.

• Beğen

Üst Alt