evet oluyor kardeşim. genelde kalitesi düşük müzik yüklediğinde oluyor
arkadaşlar blackle birlikte ses kısma sorunu geldi yani kısıyorum kısıyor gözüküyo ama işlemiyo bi kaç arkadaşımda ve forumdada duydum bu sorun sadece bi kısımda mı var herkes yaşıyor mu ? cihazı açıp kapatınca düzeliyo :S
Bende 3 kere oldu toplam, 1 tanesi black ile 2 tanesi amderde. Henüz neyden kaynaklandığını çözemedim. Dediğin gibi resetleyince çözülüyor. Ama çok çok nadir olduğu için problem değil bence
evet oluyor kardeşim. genelde kalitesi düşük müzik yüklediğinde oluyor
bende geçen youtube'dan video izlerken başıma geldi. (ilk defa!) video açtım baktım ses son (30) kısayım dedim video sırasında sayı düştü ama ses kısılmadı. ama videoyu kapatıp tekrar açtığımda o zaman kısık oldu. sonra başka video açtım falan baktım hep öyle, yani video izlerken işlemiyor ama videoyu kapatıp baştan açınca düzeliyor ses. sonra bi soft reset çaktım şimdilik bi sorun yok, video sırasında kısma/açma yaptım. tabi tekrar nükseder mi bilemicem. dediğim gibi ilk defa blackten sonra başıma geldi geçen gün, şimdilik normal. tekrarlarsa yine yazarımradyodan dinliyorum şuanlık müzik atamadım formattan sonra radyo 190kbps çıkıyor heralde. düşük te değil :S videolarda çok oluyor 480p.

Müziklerden kaynaklı ancak bende sadece blackte oldu sesi kısamıyorsanız müzigi degiştirin düzeliyo resete gerek yok
bu sorunda bi gelişme var mı? 8.1 yukleyen arkadaşlar bilgi verebilir mi