Galaxy S5 AnTuTu benchmark sonuçları sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

KD1907

KD1907

Üye
note3 ile pek bi farkı yok
İyide sorun da orda zaten. S5 note 3 ün bi üst modeli ama özellikleri aynı neredeyse. Hatta lte li note 3 le bu s5 aynı hiçbir farkları yok. Belki de lte li note 3 daha iyi de olabilir bilemem. Bence bu özellikler s5 e ait olamaz

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
İyide sorun da orda zaten. S5 note 3 ün bi üst modeli ama özellikleri aynı neredeyse. Hatta lte li note 3 le bu s5 aynı hiçbir farkları yok. Belki de lte li note 3 daha iyi de olabilir bilemem. Bence bu özellikler s5 e ait olamaz

kesinlikle katılıyorum. kullanıcılar samsungdan ileri adım atmasını beklerken samsung yine yerinde sayıyor. gerçi s4e göre cpu ve gpu su mutlaka daha iyidir ancak note3 ile arasında neredeyse hiç fark yok gibi kağıt üzerinde kesinlikle aynıdır. ama dur bakalım birisi satın alır tecrübelerini paylaşır mutlaka. umarım s5 kullanıcıları s4ün ilk çıktığı aylardaki gibi donma, ısınma,şarjın %50den sonra hemen kapanma gibi sorunları yaşamazlar

• Beğen
Tepkiler: KD1907
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Böyle gelirse Snapdragon 805'i sene sonu göreceğiz anlaşılan.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
KD1907

KD1907

Üye
Böyle gelirse Snapdragon 805'i sene sonu göreceğiz anlaşılan.
Galaxy s5 lte versiyonunda snapdragon 805 kullanılacak diyolardı? Yani zaten note 3 te snapdragon 800 kullandılar. Ayrıca note 3 3 gb rama sahipti. Eğer bu özellikler s5 e aitse bi alt modeli üst modelden daha iyi oluyor? Bence imkansız.

esmeran3

esmeran3

Üye
Ya arkadaşlar akıl var mantık var adamlar 3 gb ram veya 4 gb ram koyma peşinde 2 koyarlarsa zaten firma batmış olur note 3 3 gb koyup s5 e ise 2 koyarla ise samsung u kaldırıp atabilirsiniz !

İnanmayın bunlara ay sonunda göreceksiniz gerçek özelliklerini hem S5in olsa neden MY device kısmını sildiler ?

MaxipmaN

Üye
4 gb okesin gelin diyenler nerde :muha::muha::muha:

boran9999

boran9999

Üye
Herzamanki samsung oyunu snapdragon800 bizim gibi ülkelere snapdragon805 amerikaya ama doğruyu söylemek gerekirse S4 ve Note3'den(Exynos 5 Octa 5420) daha güçlü bir donanıma sahip Bence bu fake'dir fake :)

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
KD1907

KD1907

Üye
Herzamanki samsung oyunu snapdragon800 bizim gibi ülkelere snapdragon805 amerikaya ama doğruyu söylemek gerekirse S4 ve Note3'den(Exynos 5 Octa 5420) daha güçlü bir donanıma sahip Bence bu fake'dir fake :)
Snapdragon bizim ülkeye verilmicek ki. Bize exynos 6 octa 64 bit, amerikaya snapdragon 805 verilecek. Yani bu haber yalan gibi duruyor :D

• Beğen
Tepkiler: boran9999
eren2934

eren2934

Üye
Exynos kadar boş birşey görmedim. Performansı iyi ancak neden kodlarını yayinlamiyorlar? Ben telefonu aldıktan bir hafta sonra cyanogenmod rom yüklemek isterim. Snapdragon s5 ler resmi rom alacak biz ise öylece bakacağız

• Beğen
Tepkiler: Senyor Keş
Takipçi Satın Al

Üst Alt