Galaxy S5 AnTuTu benchmark sonuçları sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy S5 AnTuTu benchmark sonuçları sızdırıldı
Samsung'un 24 Şubat tarihinde tanıtması beklenen Galaxy S5'in AnTuTu benchmark sonuçları sızdırıldı.

Sızdırılan benchmark sonuçlarına baktığımızda Galaxy S5'in 2.5 GHz Snapdragon 800 işlemcisini kullandığını görüyoruz. Diğer özelliklerine baktığımızda 2GB RAM, 16 MP kamera ve 2 MP ön kameraya sahip olduğunu görüyoruz.

Benhmark görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: .caner.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
2k ekran olmamasi iyi olmuş bu donanım için

• Beğen
Tepkiler: LimePie
LimePie

LimePie

Üye
aynen doğru 2k ekran olsaydı sistem stabil olmazdı kasma donma çok olurdu iyi olmuş böyle olması

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
0MG90

0MG90

Üye
Çok iyi özellikleri yok. Bildiğimiz şeyler.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN, muhammettvurucu, .caner. ve 1 kişi daha
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Bu Sonuçlar Bunun Değildir Bence

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Elife e7 yani general mobile discovery elite yi geçmiş :ehe

Invoke

Invoke

Üye
2GB Ram. =PTelefon üstteki gibi olsa çok güzel olurdu. :D

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
ben 3gb ram bekliyordum samsung fazla hızlı gittiğini anladı galiba :D

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
antutu hikaye

anilari35

anilari35

Üye
hikayemii ?? kardeşim antutudan aynı donanımlı her marka cihaz olsa en fazla samsung alır :) çünkü testlerde samsungun attıgı bi yazılımmı diyelim hilemi diyelim onun sayesinde herşeyi tam güç çalıştırıyor telefon

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
hikayemii ?? kardeşim antutudan aynı donanımlı her marka cihaz olsa en fazla samsung alır :) çünkü testlerde samsungun attıgı bi yazılımmı diyelim hilemi diyelim onun sayesinde herşeyi tam güç çalıştırıyor telefon

kendi ağzınla söyledin işte. antutu telefonun performansini göstermez kanmayin böyle şeylere

KD1907

KD1907

Üye
Bu nası S5 ya? Eğer özellikleri böyleyse hayatta geçmem S5'e. İşlemci hariç bildiğin galaxy S4 bu. Bide kim bilir fiyatı ne kadar olucak...

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Aynen öyle. ya büyük düşünüp büyük bi devrim yapican yada 0a 0 elde var sıfır. Samsung s4 ten beri 0a 0 elde var sıfır

• Beğen
Tepkiler: KD1907
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Sana başka yerden link ver demedim açıklama bekledim.Sonuçlarda oynamalar yapılması demek programın yada benzeri programların ölçümlerinin sahte olacağına anlamına gelmez.

olcum sahte demiyorum ki zaten ben. o programlar ile cihazin performansi hakkında karsilastirma yapmak yanlis. iphone 5s ile S5i antutu yapsan s5 çok rahat 5 6 bin puan önde gözükur bu demek değildir ki s5 5s den daha iyi.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
olcum sahte demiyorum ki zaten ben. o programlar ile cihazin performansi hakkında karsilastirma yapmak yanlis. iphone 5s ile S5i antutu yapsan s5 çok rahat 5 6 bin puan önde gözükur bu demek değildir ki s5 5s den daha iyi.
Bu tip programlar tam anlamıylada sonuçları yüzde yüz sorunsuz diyemeyiz ancak bu programlarda işe yaramaz diyemeyiz.İçerdiği testlerdeki kodlarla sonuçta yapım aşamasında test ediliyor.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Nerede 4gb ram? Nerede 8 çekirdekli işlemci ? Hiçbir artısı yok bu değildir bence.

• Beğen
Tepkiler: Senyor Keş
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
note3 ile pek bi farkı yok

Takipçi Satın Al

Üst Alt