Püf Noktası Developer Preview yeni güncelleme?

Sponsorlu Bağlantılar

HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
Developer Preview yeni güncelleme?
Merhaba lumia 625 kullanıcısıyım ve lumia black kullanıyorum. Bugün aslında amacım öylesine bir uygulama yapmaktı ve app stuido ile bir uygulama hazırladım sonra bir baktım telefon developer unlock olmuş :D Bende hazır olmuşken developer preview'i yükledim ve güncellemeleri denetledim son sürüm kullanıyor olmama rağmen bir güncelleme gözüktü. Bu neyin güncellemesi? 8.1 değil sanırım. Bir de developer unlock garantiyi götürüyor mu?

nusret2013

Üye
bence garantiyi götürüyor...

lumia520 unlock yaptım oyun atmak için heralde benimde garanti gitti... :D

HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
bence garantiyi götürüyor...

lumia520 unlock yaptım oyun atmak için heralde benimde garanti gitti... :D

Hocam benceyle olmaz o iş götürür ya da götürmez. Bence götürmüyor çünkü yasadışı bir şey yapmadım uygulama da mı yapmıyah :D

beats

beats

Üye
Merhaba lumia 625 kullanıcısıyım ve lumia black kullanıyorum. Bugün aslında amacım öylesine bir uygulama yapmaktı ve app stuido ile bir uygulama hazırladım sonra bir baktım telefon developer unlock olmuş :D Bende hazır olmuşken developer preview'i yükledim ve güncellemeleri denetledim son sürüm kullanıyor olmama rağmen bir güncelleme gözüktü. Bu neyin güncellemesi? 8.1 değil sanırım. Bir de developer unlock garantiyi götürüyor mu?
Nokia care uygulamasını açın garantinizi kontrol edin ilk menüde altta bakıp bizi de bilgilendirin

HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
Nokia care uygulamasını açın garantinizi kontrol edin ilk menüde altta bakıp bizi de bilgilendirin

Nokia care uygulamasını silmişim yükleyip bakıyorum.Garanti durumu, Türkiye: Garanti kapsamında :D ama ne kadar doğru bilmiyorum bu %100 doğru mu?

beats

beats

Üye
Nokia care uygulamasını silmişim yükleyip bakıyorum.Garanti durumu, Türkiye: Garanti kapsamında :D ama ne kadar doğru bilmiyorum bu %100 doğru mu?
uygulama cihazın tüm bilgilerini görüyor sanırım bu bilgilerle bağlantı kurup sorguluyor doğru olmamasını gerektiren durum yok

nusret2013

Üye
bende baktım garanti kapsamında diyor

unlock yapmıştım :D

ademoz05

ademoz05

Üye
garanti'yi götürdüğü falan yok
daha bugün servise verdim telefonu hiçbir sorun olmadı, olmaz da

HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
Diğer sorularıma yanıtı olan yok mu :DDiğer sorularıma yanıtı olan yok mu :D

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Olsun biz genelde garantiye alalım 1 yıl unclock etmeyelim kalsın :)

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
Unlock ile garanti gitmez bu developerlar için geliştirilmiş bir yöntem garanti gitmesi olanaksız. Ben de 625 kullanıyorum arkadaşlar bu güncelleme neyin nesi yaptın mı sen güncellemeyi kardeşim ?

Bende güncelleme görünmüyor:bilmm

Son düzenleme:
HeroMR

HeroMR

Üye
    Konu Sahibi
Hocam garanti götürmesi saçma olurdu zaten ben unlock'u uygulama yüklemek, developer preview yapmak filan için yapmadım bir uygulama yaptım kendi açıldı.

Ama yanlış bilmiyorsam developer preview garantiyi götürüyor. Bir microsoft canlı desteğe bağlanıp soracağım.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Unlock ile garanti gitmez bu developerlar için geliştirilmiş bir yöntem garanti gitmesi olanaksız. Ben de 625 kullanıyorum arkadaşlar bu güncelleme neyin nesi yaptın mı sen güncellemeyi kardeşim ?

Bende güncelleme görünmüyor:bilmm
Bağlı olduğunun wifiyi değiştir yada tel sıfırla geliyo

Takipçi Satın Al

Üst Alt