Haber Türkiye note 2 ler için 4.3 iptal

Sponsorlu Bağlantılar

fasume8484

Üye
    Konu Sahibi
Türkiye note 2 ler için 4.3 iptal
Merhaba
samsung servisten bir yetkili; şuan yayınlanan ülkeler dışında artık güncelleştirme verilmeyeceğini, boşuna beklemememiz gerektiğini söyledi.
Samsung un şu an ki akıl almaz ve müşterilerini yok sayan tavrı da bunu kanıtlar nitelikte.

Bu konuda kesin bilgisi olan arkadaşlar var mı?

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Başka ülkelere dagilan yasal firm. size gelmiyecek diyen teknik servis elemanina,ne ictigini sormak isterdim ciddi ciddi

strk92

Üye
Başka ülkelere dagilan yasal firm. size gelmiyecek diyen teknik servis elemanina,ne ictigini sormak isterdim ciddi ciddi
haklısın ancak zamanında galaxy ace için bir çok ülkeye 2.3.6 sürümü yanınlanıpta Türkiye için cihazların 2.3.3 sürümünde bırakıldığını unutmamak gerekir. Ben artık samsungtan herşeyi beklerim

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Şöyle türden yapiyorlar el altinda,teknik servislerde bizlere ulasmayan firm.ler oluyor az birazcik söylerseniz yüklüyorlar,aslinda en guzeli telefona siz firm.yukleyebiliyorsaniz bu daha iyidir ama orjinal surum gelsin derseniz,genelde uretilen ulkelere yazilim dagitilma zamanlari daha kisa olur yada android oldugundan yazilim yonunden sorun cekmiyeceginiz modeller nexsuslardir

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye

Bana verdikleri cevapta bu şekilde bunlar kendi içinde çelişki yaşıyor.

MaxipmaN

Üye

Bana verdikleri cevapta bu şekilde bunlar kendi içinde çelişki yaşıyor.
boş konuşuyolar ben samsung türkiyeye haftada bir note2 4.3???? falan yazıyorum hep çok yakın çok yakında başka bişey yok

Anil-D

Anil-D

Üye
hocam bana suna bi link verin bizede 4.4.2 gelmedi bide ben konusayim

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye

Canlı Destek için.
_____

Mail atmak için.

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
serdar_gs

serdar_gs

Üye

Canlı Destek için.
_____

Mail atmak için.
Yalan mı oldu bizim güncelleme :) ama ben geleceğini düşünüyorum.

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Yalan mı oldu bizim güncelleme :) ama ben geleceğini düşünüyorum.
bende düşünüyorum ama 2 aydır samsung Türkiye ekibi yakında diyip duruyor ve bugün 3 ülkeye 4.1.2 daha yeni çıkmış bizim durum da vahim sanırım :)Şayet ben Sri lanka sürümünü kurmayı düşünüyorum en güncel sürüm diye ama tr dil yoktur kesin :)

Anil-D

Anil-D

Üye
Mağazadan moře localés indirin türkçe oluyor hocam

• Beğen
Tepkiler: abdurrahmancam
abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Mağazadan moře localés indirin türkçe oluyor hocam
Teşekkürler hocam.
NoteII için az önce konuştum ve gelmemesi gibi bir resmi açıklama olmadığı cevabı aldım. Net bir tarih söylemeleri için ısrar ettim ama net bir tarih verilmedi ancak Türkiye güncellemesinin iptal olduğu bilgisinin de resmi bir bilgi olmadığı söylendi.

• Beğen
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Gelir ama gecikti işte geç gelecek her zamanki gibi yapacak bişey yok.

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
bende sordum guncelllemeleri tetikleyin en kisa zamanda vericez diyolar

• Beğen
Tepkiler: abdurrahmancam

MaxipmaN

Üye
bende düşünüyorum ama 2 aydır samsung Türkiye ekibi yakında diyip duruyor ve bugün 3 ülkeye 4.1.2 daha yeni çıkmış bizim durum da vahim sanırım :)Şayet ben Sri lanka sürümünü kurmayı düşünüyorum en güncel sürüm diye ama tr dil yoktur kesin :)
1 yıllık güncellemeyi yeni alan mı var ya yuhh one abi kanım dondu 4.1.2 için dua edicez herhalde 4.3 gelecek te 4.4.2 verecekler ha seneye seneye :ehe

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
1 yıllık güncellemeyi yeni alan mı var ya yuhh one abi kanım dondu 4.1.2 için dua edicez herhalde 4.3 gelecek te 4.4.2 verecekler ha seneye seneye :ehe
Bende görünce şok oldum daha 4.1.2yi yeni alan ülkeler gördüm :-D :s 4.4.2 ne zamana gelir bilmem ama çıkan ilk ülkede odin ile kurarım yine beklemem :-D

• Beğen
Tepkiler: codblackops2, fbiugur ve MaxipmaN

MaxipmaN

Üye

Üst Alt