Telefon Tavsiyesi Lumia 925 mi yoksa GMD mi?

Sponsorlu Bağlantılar

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 925 mi yoksa GMD mi?
Soru gayet açık arkadaşlar önceliklerim
1-Kamera
2-Ses ve video kalitesi(video kalitesi derken youtube de izlediğim videoların renkleri canlılığı veya telefonda izlediğim kaydettiğim videoların canlılığı.
3-Oyunlar(hill climb racing,fifa 14,RR3 oynarım.asphalt 8 de oynarım.)

esmeran3

esmeran3

Üye
kardeşim her yönden 925 daha iyi ama oyun arşivini bilmiyorum :)

Gmd den daha iyi bir cihaz olduğu kesin lumia 925 in

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Kardeşim senin burda yapman gereken wpgenel bölümünde mağazanın durumunu öğrenmek

• Beğen
Tepkiler: lolaman ve esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
  • Beğen
lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim her yönden 925 daha iyi ama oyun arşivini bilmiyorum :)

Gmd den daha iyi bir cihaz olduğu kesin lumia 925 in
Birde benim daha önce hiç android telefonum olmadı yani android çok rahat öyle gelişiyor böyle özelliği var çok özgür diyorlar ben bunların çoğunu bilmiyorum.Annemde galaxy y var çok alt düzey bir telefon onu biraz biliyorum işte.Yani benim için androidde wp8 de yeni işletim sistemi.c5-03 den geçicem alacağım cihaza.

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
Invoke

Invoke

Üye
Kesinlikle 925. Bu karşılaştırma hiç uygun olmamış, bence. WP mi Android mi sorusuna Android diye cevap verirdim ama gmd, 925'e göre biraz düşük kalıyor sanki.

• Beğen
Tepkiler: esmeran3 ve muhammettvurucu
lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Arada ki fiyat farkına değer diyorsunuz yani.Peki 1400'ü geçmeyecek şekilde başka önerdiğiniz cihazlar var mı?

esmeran3

esmeran3

Üye
Birde benim daha önce hiç android telefonum olmadı yani android çok rahat öyle gelişiyor böyle özelliği var çok özgür diyorlar ben bunların çoğunu bilmiyorum.Annemde galaxy y var çok alt düzey bir telefon onu biraz biliyorum işte.Yani benim için androidde wp8 de yeni işletim sistemi.c5-03 den geçicem alacağım cihaza.

Kardeşim söyle diyeyim sana beni anlarsın galiba benim cihazım nokia 603 dü ve çok memnundum symbian ın ölümünü duyunca hemen bir cihaz aldım 1 2 hafta içinde lumia 820 oldu cihazımı çok seviyordum alışmam çok uzun sürdü ama :) 1 ay içinde alıştım daha sonra oyun oynayamadığım için sattım gittim samsung galaxy s3 aldım ve ondada ne yazıkki oyuna çok yüklendiğim için ana kartı yaktım ve geri 603 ile 1 ay idare ettim ve şu an samsung galaxy s4 kullanıyorum bana göre dört dörtlük bir cihaz ve memnunum ama dahada ilerki yıllarda tekrar lumia serisine yöneleceğimi adım gibi biliyorum evet android çok özgür bir işletim sistemi ne istersen yapabiliyorsun :)
Arada ki fiyat farkına değer diyorsunuz yani.Peki 1400'ü geçmeyecek şekilde başka önerdiğiniz cihazlar var mı?

samsung galaxy s4 nexus 5 lg g2 olabilir kardeşim :)

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler oyun konusunda biraz çekiniyordum wpden ama madem anakartı yakmışın fazla oyundan :ehe 925 almaya karar verdim

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Kardeşim kamerada zaten 1)lumia bunu herkes biliyor yani video izlemede falan ekran önemli bu durumda g2 muhteşem ayrıca oyundada muazzam. G2 seni karşılar ama lumia da karşılar. Bence android Android den anlayan kişiler için rom root ugrasman lazim olacak kesinlikle g2 alicaksan. Bence 925 seni götürür ayrıca bildiğim kadarıyla da lumia 925 alanlara mağaza için 50tl hediye çeki veriliyor

esmeran3

esmeran3

Üye
Teşekkürler oyun konusunda biraz çekiniyordum wpden ama madem anakartı yakmışın fazla oyundan :ehe 925 almaya karar verdim

onun nedeni ise söyle yoksa yanmazdı şarda bile bazen 4 saate yakın oyun oynuyordum :) yoksa her babayiğit yakamaz ana kartı :) kolay kolay

• Beğen
lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim kamerada zaten 1)lumia bunu herkes biliyor yani video izlemede falan ekran önemli bu durumda g2 muhteşem ayrıca oyundada muazzam. G2 seni karşılar ama lumia da karşılar. Bence android Android den anlayan kişiler için rom root ugrasman lazim olacak kesinlikle g2 alicaksan. Bence 925 seni götürür ayrıca bildiğim kadarıyla da lumia 925 alanlara mağaza için 50tl hediye çeki veriliyor
Ben rom root sevmiyorum alıp kullancam direk hiç uğraşmak istemiyorum.
onun nedeni ise söyle yoksa yanmazdı şarda bile bazen 4 saate yakın oyun oynuyordum :) yoksa her babayiğit yakamaz ana kartı :) kolay kolay
Şarjda bende oyun oynuyordum aslında yeni bataryalar etkilenmiyor zannediyordum bundan sonra oynamayı kesiyim :D

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Ben rom root sevmiyorum alıp kullancam direk hiç uğraşmak istemiyorum.

Şarjda bende oyun oynuyordum aslında yeni bataryalar etkilenmiyor zannediyordum bundan sonra oynamayı kesiyim :D
Kardeşim o zaman lumian hayırlı olsun

nsren

nsren

Üye
Bende buna benzer bir konu açacaktım gerek kalmadı. Lu anda l820 kullanıyorum. Bir tane de gmd aldım. Telefon pazartesi ya da salı elime geçecek. İkisinden birini kardeşime vereceğim. Rom kurma ile uğraşmayı severim android konusunda iyiyim sıkıntı yok. Benim asıl merak ettiğim konu ise performans. O yüzden fikir verirseniz sevinirim. Konuyu açacak arkadaşa gelince madem android hiç kullanmadım sen direk lumia al.

• Beğen
Tepkiler: lolaman
lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Android kullanmamış olmam benim için avantaj oldu telefona daha çabuk alışabilirim ve android kullanmadığım için c5-03 den daha özgür olacağı için 925 bana hayli hayli yeter. :D

nsren

nsren

Üye
Zaten yakında 8.1 gelecek wp için o zaman daha çabuk adapte olursun. Madem rom rot işi ile alakan yok,senin için hiç sıkıntı olmaz.

esmeran3

esmeran3

Üye
Lumia lar stabil bir telefon ama üst segmenttekiler :) ama özgürlük yok işte gmd ye gerek yok lumia 925 alacaksan :)

Zaten artık anakartların hepsi böyle iphone olsun hoca yanımda telefonun ana kartını yaktı oyun oynuyordu :) ve telefonun ekran bir anda kapandı servise verdi ve yeni telefon geldi :)
Lumia da da problemler var ama düzelir
Zaten Android de kendim yaktım telefonu :)

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
925 16 gb ve hafıza kartı takılmıyormuş yeter mi sizce?

nsren

nsren

Üye
Aslında hafıza kartının takılıyor olması şu an için video resim ve müzik yüklemekten başka hiçbir işe yaramıyor. Tüm uygulama ve oyunlar telefon hafızasına kuruluyur. Birde başa bela olan bir diğer klasörü var ki sorma gitsin. Bilmen gereken en önemli şey telefonda dosya yınetıcisi yok. Wp bölümünün iyi bir incele istersen. Sonra tüh vah deme.

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Aslında hafıza kartının takılıyor olması şu an için video resim ve müzik yüklemekten başka hiçbir işe yaramıyor. Tüm uygulama ve oyunlar telefon hafızasına kuruluyur. Birde başa bela olan bir diğer klasörü var ki sorma gitsin. Bilmen gereken en önemli şey telefonda dosya yınetıcisi yok. Wp bölümünün iyi bir incele istersen. Sonra tüh vah deme.
Dosya yönetici benim c5-03 de de var kullanmadan da yaşayabilirim :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt