Gmd
GuiTaRisT111 Üye Kerim.' Alıntı: Yok mu Genişletmek için tıkla ... Video, müzik, resim falan her şey medyada oluyor zaten. Çok acayip formatlarda dosyalarınız yoksa dosya yöneticisine gerek yok.
Kerim.' Alıntı: Yok mu Genişletmek için tıkla ... Video, müzik, resim falan her şey medyada oluyor zaten. Çok acayip formatlarda dosyalarınız yoksa dosya yöneticisine gerek yok.
Kerim. Üye GuiTaRisT111' Alıntı: Video, müzik, resim falan her şey medyada oluyor zaten. Çok acayip formatlarda dosyalarınız yoksa dosya yöneticisine gerek yok. Genişletmek için tıkla ... Kisiye gore degisir benim icin gerekli
GuiTaRisT111' Alıntı: Video, müzik, resim falan her şey medyada oluyor zaten. Çok acayip formatlarda dosyalarınız yoksa dosya yöneticisine gerek yok. Genişletmek için tıkla ... Kisiye gore degisir benim icin gerekli
GuiTaRisT111 Üye Kerim.' Alıntı: Kisiye gore degisir benim icin gerekli Genişletmek için tıkla ... O zaman almayacaksın. Zaten WP8'e geçen bunları da göze alır. Benim için sorun yok. Edit: Ayrıca dosya yöneticisi olursa sistemin hacklenmesi daha kolay olur.
Kerim.' Alıntı: Kisiye gore degisir benim icin gerekli Genişletmek için tıkla ... O zaman almayacaksın. Zaten WP8'e geçen bunları da göze alır. Benim için sorun yok. Edit: Ayrıca dosya yöneticisi olursa sistemin hacklenmesi daha kolay olur.