Telefon Tavsiyesi Lumia 925 mi yoksa GMD mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
925'i kaç liraya alıyorsun?

nsren

nsren

Üye
Emin misin :) wp symbian sistemden çok farklı ona göre. Uygulama ve oyun boyutları öyle kb filan değil. Çoğu mb olmakla birlikte bazıla gb üzerinde bir boyuta sahip. Dosya yönetici demek can damarı demek emin ol. Üstelik c5-03 te dosya yönetici var. Bu telefonda hem telefon hem de hafıza kartını hiçbir şekilde düzenlemek mümkün değil şu an için. ( kopyalama,taşıma vs.)

MaxipmaN

Üye
büyük oyun yüklersen 925 sıkıntı olur

Kerim.

Kerim.

Üye
Discovery kullanicisi olarak 925 diyorum:oke:

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
Kerim.

Kerim.

Üye
kardeş bende aldım da gmd telefonu. Tam olarak nasıl bir telefon. Daha telefon elime geçmedi çünkü.
Pişman olmazsin kesinlikle hayirli olsun.aldiktan sonra color OS kurabilirsin çok güzel bi rom

nsren

nsren

Üye
Aslin iki rom var dikkatimi çeken. Biri color os. Digeri de itd rom. Görüntülü görüşme olsun istiyorum.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Soru gayet açık arkadaşlar önceliklerim
1-Kamera
2-Ses ve video kalitesi(video kalitesi derken youtube de izlediğim videoların renkleri canlılığı veya telefonda izlediğim kaydettiğim videoların canlılığı.
3-Oyunlar(hill climb racing,fifa 14,RR3 oynarım.asphalt 8 de oynarım.)

1- Kamera konusunda Nokia açık ara önde diyebilirim.
2 - Ses video kalitesi gayet iyi. Hatta mağazadan MoliPlayer pro isimli uygulamayı satın larak (7tl) her türlü video dosyasını izleyebilirsiniz.
3- Hill Climb racing , Asphalt 8 magazada mevcut (Ücretsiz olarak) Fifa 14 bulamadım mağazada , rr3 maalasef mevcut değil.

Ayrıca wp8 hız ve stabilite olarak androidten önde. Android işletim sistemi ise oyun ve uygulama konusunda önde. Ama wp8 mağaza sürekli gelişiyor. Wp8 pişman etmez.

Ayrıca bir arkadaşımızın da dediği gibi diğer klasörü diye bir baş ağrımız var. Tam anlamı ile temizlenmiyor namusuz :kop2: (Sistem tam anlamı ile kapalı olduğu için erişim sağlayamıyoruz dosyalara.)

Dosya manager programına ihtiyaç yok. Zira sistemde her şey hublar içinde. örnek : Oyunlar ; oyunlar hubu içinde. Müzik hubunda ise Müzik; video ve pod yayınlarına ulaşabiliyorsun.

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
rr3 gelir mi peki?

0MG90

0MG90

Üye
Açıkçası ben WP almam. Bedava uygulama oyun yükleyemiyorsun sürekli marketten satın al. Dezavantaj.

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Açıkçası ben WP almam. Bedava uygulama oyun yükleyemiyorsun sürekli marketten satın al. Dezavantaj.
Ben o kadar çok oyun yüklemem ki dediğim gibi hill climb racing fifa 14 rr3 olsa yeterdi bana.Kamerası yüzünden istiyorum.

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu aldım mı 3 yıl kullanmayı planlıyorum yani en az 3 yıl beni götürür mü?

0MG90

0MG90

Üye
Gelmesine gelirde ne zaman gelir bilmiyorum. Oyun oynamadığım için ilgi alanıma girmiyor.
wp8 unlock yöntemi ile xap dosyalarını yüklüyorlar. ;)
bütün hepsini mi? 1 veya 2 diye biliyorum?
Ben o kadar çok oyun yüklemem ki dediğim gibi hill climb racing fifa 14 rr3 olsa yeterdi bana.Kamerası yüzünden istiyorum.
umarım onlar yeterli gelir daha fazla oyun-uygulama istemezsin.

KayraBey

KayraBey

Üye
Dosya yöneticisi yok. Bu inanılmaz bir özellik :D

• Beğen
Tepkiler: lolaman ve esmeran3
MrExpert

MrExpert

Üye
925 ten gmdye geçersen kamerada hüsrana uğrarsın çamur gibi çekiyor gmd oyun konusundada eh işte.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
benden size tavsiye 925 alacaksanız 32 gb olan modelini alın başka telefon soruyorsanız lg g2 derim

• Beğen
Tepkiler: Kerim.

Üst Alt