wp symbian sistemden çok farklı ona göre. Uygulama ve oyun boyutları öyle kb filan değil. Çoğu mb olmakla birlikte bazıla gb üzerinde bir boyuta sahip. Dosya yönetici demek can damarı demek emin ol. Üstelik c5-03 te dosya yönetici var. Bu telefonda hem telefon hem de hafıza kartını hiçbir şekilde düzenlemek mümkün değil şu an için. ( kopyalama,taşıma vs.)Turkcell'den faturalı hatta ek olarak almayı düşünüyoruz.925'i kaç liraya alıyorsun?
kardeş bende aldım da gmd telefonu. Tam olarak nasıl bir telefon. Daha telefon elime geçmedi çünkü.Discovery kullanicisi olarak 925 diyorum![]()
Pişman olmazsin kesinlikle hayirli olsun.aldiktan sonra color OS kurabilirsin çok güzel bi romkardeş bende aldım da gmd telefonu. Tam olarak nasıl bir telefon. Daha telefon elime geçmedi çünkü.
Soru gayet açık arkadaşlar önceliklerim
1-Kamera
2-Ses ve video kalitesi(video kalitesi derken youtube de izlediğim videoların renkleri canlılığı veya telefonda izlediğim kaydettiğim videoların canlılığı.
3-Oyunlar(hill climb racing,fifa 14,RR3 oynarım.asphalt 8 de oynarım.)
(Sistem tam anlamı ile kapalı olduğu için erişim sağlayamıyoruz dosyalara.)Ben o kadar çok oyun yüklemem ki dediğim gibi hill climb racing fifa 14 rr3 olsa yeterdi bana.Kamerası yüzünden istiyorum.Açıkçası ben WP almam. Bedava uygulama oyun yükleyemiyorsun sürekli marketten satın al. Dezavantaj.
Gelmesine gelirde ne zaman gelir bilmiyorum. Oyun oynamadığım için ilgi alanıma girmiyor.rr3 gelir mi peki?
wp8 unlock yöntemi ile xap dosyalarını yüklüyorlar.Açıkçası ben WP almam. Bedava uygulama oyun yükleyemiyorsun sürekli marketten satın al. Dezavantaj.
bütün hepsini mi? 1 veya 2 diye biliyorum?Gelmesine gelirde ne zaman gelir bilmiyorum. Oyun oynamadığım için ilgi alanıma girmiyor.
wp8 unlock yöntemi ile xap dosyalarını yüklüyorlar.![]()
umarım onlar yeterli gelir daha fazla oyun-uygulama istemezsin.Ben o kadar çok oyun yüklemem ki dediğim gibi hill climb racing fifa 14 rr3 olsa yeterdi bana.Kamerası yüzünden istiyorum.
10 taneye kadar yolu açıkbütün hepsini mi? 1 veya 2 diye biliyorum?
umarım onlar yeterli gelir daha fazla oyun-uygulama istemezsin.
2 sene güncelleme alırsınız tahminen. 3 sene de ihtiyaçlarınızı karşılar.Telefonu aldım mı 3 yıl kullanmayı planlıyorum yani en az 3 yıl beni götürür mü?
Dosya yöneticisi yok. Bu inanılmaz bir özellik![]()