oysa hesabımızı bilsek böyle sorunlarla hiç karşılaşmayacağız kredi kartlarıda böyle hesapsız kitapsız sonuna kadar harcıyoruz sonrada nerde bu devlet. Sen bunu yaparken kime danıştın? Hiç kimseye! herkes hesabını bilmeli ben lüksemburg'ta 3 yıl kaldım Milli gelirleri yanlış hatırlamıyorsam 110-120 Bin dolar inanın bana proje müdürünün altındaki araba 1999 model eski bir Renault'tu. Millet olarak şu kompleksi yenmemiz gerek artık.10 puanAdam 1000 TL maaş alıyor cebinde 2000 TL lik telefonla geziyor. Önce bunu bir irdelemek lazım! Bir telefon benim maaşımın 2 katı ise kesinlikle almam bu telefonlada ilgili değil biz millet olarak lüksü çok seviyoruz 150-200 bin liraya araba alıyoruz benzinciye gidincede 15 liralık yakıt koy diyoruz çünki bütün birikimimizi arabaya verdik 60 ayda borçlandıkoysa hesabımızı bilsek böyle sorunlarla hiç karşılaşmayacağız kredi kartlarıda böyle hesapsız kitapsız sonuna kadar harcıyoruz sonrada nerde bu devlet. Sen bunu yaparken kime danıştın? Hiç kimseye! herkes hesabını bilmeli ben lüksemburg'ta 3 yıl kaldım Milli gelirleri yanlış hatırlamıyorsam 110-120 Bin dolar inanın bana proje müdürünün altındaki araba 1999 model eski bir Renault'tu. Millet olarak şu kompleksi yenmemiz gerek artık.
Sonra geleyim düşüncelerime. Yorumları okudum birçoğunuz bence haklısınız cem yılmaz bile bu konuyla çok dalga geçiyordu herkesin elinde son çıkan. Mesela bende s4 mini var ama ip 5s kullanandan daha detaylı kullanıyorum belki navigasyon kullanıyorum foruma giriyorum tapatalktan interneti yoğun kullanan biriyim ve teknolojiyi aşırı derecede seviyorum ilgim var hiç bir zaman amacım gösteriş olmadı ama bana gösterişli olsun isterim yani baktığım zaman gözüme güzel görünsün yeter. Ama bu işi gerçekten abartanlar var. Bi tanıdığım var mesela 2 buçuk milyara iphone aldı zamanında ama iddaadan yolunu bulmaya çalışıyor ve hiç bir zaman kontorü yok maçlara benim telden bakıyor fiyatı benim telefonumun 2 buçuk katı ee biz ne anladık bundan ? Kalkması en çok bu gösteriş budalalarına yarayacak ama ben acımıyorum onlara. Kalkması saçma olmuş sonuçta bir insanın belki 2000 liralık telefon almaya durumu vardır ama o ara işleri terstir ya da sarsılmamak için taksitle ödemek isteyebilir. Bu nedenle kalkması bi yandan kötü olmuş. Bankalar içinse iyi olmuş kaç tane ocak söndürdüler bazıları insanların dikkatsizliğinden ama bankalarda resmen soygun yapıyor. Eğer itiraz etmesen farketmeden çok para götürüyorlar benim hesap kartlarım var mesela internetten takip etmesem farkında olmadan bayağı götürmüşlerdi kaç kere itiraz ettim de kavga gürültü haksız yere kesilen paralarımı iade aldım kredi kartlarında daha da acımasızlar.BDDK bitti diyor ama Ali Babacan sadece kontor satislarinda taksit bitti demisti. Ustelik Teknosa'nin sitesine baktim az once ve getirilen sinirlamaya uygun sekilde en fazla 9 taksit yapilabiliyor gibi gosteriyor.![]()