Freedom v1.0.2 Uygulama içi satın alım programı

Sponsorlu Bağlantılar

proandro

proandro

Üye
    Konu Sahibi
Freedom v1.0.2 Uygulama içi satın alım programı
Freedom program içi satın alma programı.
Evet arkdaşlar freedom adlı bu uygulama rootlu telefonlarda online uygulamalar harici diğer tüm uygulamalarda işe yarar.
Rootsuz çalışmaz rootsuz yükleyenlerin google play açılmıyor sorunu bana ait değildir.Google playdaki ücretli uygulamalarda işe yaramaz...

Kullanımı:Freedom programını açıyoruz ve satın alcamız oyunu üstüne tıklayarak açıyoruz.Ve Sonrası basit istediğinizi satın alın.
(ROOTSUZ ÇALIŞMAZ).

Sürüm 1,0,2

Tamamen bana aittir.Alıntı değildir...By proandro

Bir beğeniyi çok görmeyin.:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::bleh::bleh::maxicep:
Alternatif:

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: selvet, iznik, cCLASs ve 10 diğerleri

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
:tşk:

bitirimapo61

bitirimapo61

Üye
hem ucretli uygulamalarda ise yaramz diyorsun hemde acin satin alin diyorsun nasil oliy

batosnokia

Üye
Tesekkürler dostum yeni versiyonda ne gibi değişikler var acaba üstteki arkadaş adam onlne ugulamalarda demiş

proandro

proandro

Üye
    Konu Sahibi
hem ucretli uygulamalarda ise yaramz diyorsun hemde acin satin alin diyorsun nasil oliy
Google playdaki ücretli uygulamaları satın almaz.Oyun içindeki taş,altın gibi şeyler satın alır...Ama internetten ücretli uygulamaların apk sını kurup ondaki taş,altınları satın alırsınız.
Bide ben adf.ly koymuştum siz mi değiştirdiniz acaba???
Tesekkürler dostum yeni versiyonda ne gibi değişikler var acaba üstteki arkadaş adam onlne ugulamalarda demiş
Değişiklikleri bilmiyorum ama herhalde hatalar düzeltilir.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Candy crush da calisiyor (online)
:tşk:

proandro

proandro

Üye
    Konu Sahibi
bişey değil

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
watsap ne alaka ? :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Freecore ne demek ?

The SLayeR

The SLayeR

Üye
whatss ta yaramiyor :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
nasil calisiyor bide bana tarif etsen ?
Freedoma gir
Ordan candy rushı seç
Sonra candy açılacak:D
Oyuna gieerken üç tane altta secnek varya satın almak için tikla ona sonra satın alma gelceksatın alde alıyo kendi
Oyunun icindede ek hamleyi alabiliyosun

bitirimapo61

bitirimapo61

Üye
Freedoma gir
Ordan candy rushı seç
Sonra candy açılacak:D
Oyuna gieerken üç tane altta secnek varya satın almak için tikla ona sonra satın alma gelceksatın alde alıyo kendi
Oyunun icindede ek hamleyi alabiliyosun
deniyom onternetw bagli olmayacak heralde da

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
proandro

proandro

Üye
    Konu Sahibi
İnternetle olacak yoksa google play store bağlanamıyor.BaZI UYGULAMALARDA HATA VAR.bende candyde çalışmadı.Freedom demek özgürlük demek oluyor.

bitirimapo61

bitirimapo61

Üye
simdi ben onu intermetw bagli degilken yaptim bugun bi elli bolum gectim dediginiz gibi googla play a girmiyo iste tekrar girmesi icin ne yapmamiz gerek

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
@bitirimapo61 Freedom uygulaması çalışırken Google Play'e girebilirsiniz. Uygulama kapalıyken girmek istiyorsanız "etc klasöründe yer alan hosts" dosyasını silmeniz gerekmektedir.

• Beğen
Tepkiler: bitirimapo61
bitirimapo61

bitirimapo61

Üye
hallederiz de etc kladorunun dizin sirasi nedie sdcard/data/obb en bilimen cinsinden oyle mi yoksa baska turlumu

Üst Alt