Freedom v1.0.2 Uygulama içi satın alım programı

Sponsorlu Bağlantılar

KeçiöRenLi

KeçiöRenLi

Üye
Fredoma gir.stop de.google playa girebilirsin.
Google playa giriyorum orda sorun yok fredoomla pro üyelik alicam tam tıklıyorum satın al diyorum google play durdurdu hatası verip uygulamayı satın almıyor neden olur bu acaba .Önceden uygulamayi satın alabiliyorudm simdi ise bu hata oluyor hep

yunus486

yunus486

Üye
Başka sürüm deneyin

yunus486

yunus486

Üye
Freedomun sürümünü

mkucukal28

Üye
lucky bile yapmiyo artik hata veriyo oyun durduruldu diyo

mkucukal28

Üye
Google play sürümünü güncelledim yok yine yok işlem hatası veriyor şimdide

mkucukal28

Üye
Sorun bu :)

cebimci

Üye
boom beach için elmas hilesi bilen yok mu :D

mkucukal28

Üye
Bende hic bir oyunda olmuyor artık :)

cetin61

cetin61

Üye
Teşekkürler

Lumia1520

Lumia1520

Üye
Bence uygulama harama yönlendiriyor beyler bayanlar para verenler var vermeyenler haksız mıyım ?

• Beğen
Tepkiler: sat s3 al

xapex

Üye
Program çalışmıyor artık, google play store durdu diyor. Guncellenmesini bekleyecez mecbur

mkucukal28

Üye
Bakalım yeni sürüm çıkartcaklar mi .

volvorin82

Üye
Uygulama için teşekkürler. Bir sorum olacak bilginiz varsa Cevaplarsanız sevinirim. Uygulama çalışıyor google play hatası vermesine rağmen satın alma işlemi filan yapıyor. Ancak son yüklediğim programları fredoom içerisinde göremiyorum. Fredoomun son yüklediğim uygulamaları görmesi için ne yapılabilir.

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Uygulama için teşekkürler. Bir sorum olacak bilginiz varsa Cevaplarsanız sevinirim. Uygulama çalışıyor google play hatası vermesine rağmen satın alma işlemi filan yapıyor. Ancak son yüklediğim programları fredoom içerisinde göremiyorum. Fredoomun son yüklediğim uygulamaları görmesi için ne yapılabilir.

Güncel sürümden devam edebilirsiniz google play hata vermıyor.

Freedom v1.0.7a Google Play in-App Purchase - MaxiCep

• Beğen
Tepkiler: jotem173

Üst Alt