Freedom v1.0.2 Uygulama içi satın alım programı

Sponsorlu Bağlantılar

muhammet0707

Üye
Eline sağlık.

mahzunikaya

mahzunikaya

Üye
Freedom program içi satın alma programı.
Evet arkdaşlar freedom adlı bu uygulama rootlu telefonlarda online uygulamalar harici diğer tüm uygulamalarda işe yarar.
Rootsuz çalışmaz rootsuz yükleyenlerin google play açılmıyor sorunu bana ait değildir.Google playdaki ücretli uygulamalarda işe yaramaz...

Kullanımı:Freedom programını açıyoruz ve satın alcamız oyunu üstüne tıklayarak açıyoruz.Ve Sonrası basit istediğinizi satın alın.
(ROOTSUZ ÇALIŞMAZ).

Sürüm 1,0,2

Tamamen bana aittir.Alıntı değildir...By proandro

Bir beğeniyi çok görmeyin.:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::bleh::bleh::maxicep:
Alternatif:

Önerin için teşekkürler ama arkadaşım biraz tereddütlerim var. Freedommu kullanarak hileyi yaptık diyelim sonradan Google bize borç çıkartmasın bu gibi tehlike varmıdır yardım edin?

candeniz_1991

candeniz_1991

Üye
Bu programı yükledikten sonra internette sıkıntı olmaya başladı. Kaldırdığım zaman da hiç girmiyor. Nasıl tam kaldıracağız? Hard format atmadan?

olcay 38

olcay 38

Üye
Galaxy Young Gt-S5360 Lollipop yuklu CM 12 var calismadi
Lucky Patcher son surumlerinde bunu yapan bisi var hem Play Store baglanti hatasi da vermior o zaman

sane31

Üye
Cm12 freedom calismaz kardesim

onurkoseoglu

onurkoseoglu

Üye
Deer hunter'de işe yarıyor mu?

byAndroid

byAndroid

Üye
Host dosyasını silin

muhammet0707

Üye
Eline sağlık.

mkucukal28

Üye
Bu aralar çalışmıyor

muhammet0707

Üye
Root Exploreri telefona kurun.etc yazan yere tıkla.hosts yazıyor.sil.google playe gir.

mkucukal28

Üye
Benim sorunum o değil eskiden çalışıyordu simdi fredoomu aciyorum programla giriyorum herşey tamam oyun içi satın ala tikliyorum 0 $ diyor tikliyorum satın alıyor gibi gözüküyor freedom durduldu diyor satin almak istediğim programda durduruldu oluyor

muhammet0707

Üye
Bende söylediğiniz gibi hata yok.güzel çalışıyor.telefonundan kaynaklanabilir.

hayalet91

hayalet91

Üye
Benim sorunum o değil eskiden çalışıyordu simdi fredoomu aciyorum programla giriyorum herşey tamam oyun içi satın ala tikliyorum 0 $ diyor tikliyorum satın alıyor gibi gözüküyor freedom durduldu diyor satin almak istediğim programda durduruldu oluyor
hocam bende önceden gayet iyi kullanırken şimdi bu sorunu vermeye başladı

KeçiöRenLi

KeçiöRenLi

Üye
Bende söylediğiniz gibi hata yok.güzel çalışıyor.telefonundan kaynaklanabilir.

Bende maçkolik pro üyelik almıştım bu program sayesinde ama simdi alamıyorum google play durdurma hatası veriyor kapanıyor sorun neden olabilir .Bilen birisi yardim ederse çok minnattar olurum

muhammet0707

Üye
Fredoma gir.stop de.google playa girebilirsin.

mkucukal28

Üye
ne yapacağız acaba sorun düzelmiyor

yunus486

yunus486

Üye
Lucky patcher ile çakışıyor olması lazım.

yunus486

yunus486

Üye
Hocam peki hiçbir uygulamada mı çalışmıyor artık?

Üst Alt