Haber General Mobile Discovery Elite AnaKonu

Sponsorlu Bağlantılar

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
DIKKAT

Gionee 7 değilmi bu ne ara Discovery
Elite oldu ?DIKKAT

araştırırken fark ettim . Gionee 7 değilmi bu ne ara Discovery
Elite oldu ? :)
Orası öyle sence türkcell kendisi mi üretiyor amaç yerli ve ve yabancı üretim degil . Kalite performans ve fiyat . Yani mtk ve düşük kaliteden bıktık . Gm harbiden ruya gibi atak yapti . Bi gelsin gele . Hayırlı olsun canlar not 3 hayalim bitti gm elit geldi

• Beğen
Tepkiler: .caner.

Türe

Türe

Üye
Orası öyle sence türkcell kendisi mi üretiyor amaç yerli ve ve yabancı üretim degil . Kalite performans ve fiyat . Yani mtk ve düşük kaliteden bıktık . Gm harbiden ruya gibi atak yapti . Bi gelsin gele . Hayırlı olsun canlar not 3 hayalim bitti gm elit geldi
Note 3 ile kiyaslamak, ilginç :hmmm

• Beğen
Tepkiler: ozakin70, Dede ve .caner.
Türe

Türe

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Türe candır :D

Legendary.

Legendary.

Üye
Mesela yani kardeşim :)

Beyler şöyle bir şey var:Biz telefonu A/C yani frekansıyla oynanmış olanının bekliyoruz ama herhalde bide düz olanı varmış 3 gb ram 2.2 ghz S800 450 mhz adreno 330.Gm hangisini getireceği hakkında bir şey söylemedi.Galiba Normal S800 gelecek.Çünki incelemede ki telefon normal S800lü. :hmmm Yanlışım varsa düzeltin :)

Türe

Türe

Üye

Türe Türe'dir , Dede candır :ehe
Mesela yani kardeşim :)

Beyler şöyle bir şey var:Biz telefonu A/C yani frekansıyla oynanmış olanının bekliyoruz ama herhalde bide düz olanı varmış 3 gb ram 2.2 ghz S800 450 mhz adreno 330.Gm hangisini getireceği hakkında bir şey söylemedi.Galiba Normal S800 gelecek.Çünki incelemede ki telefon normal S800lü. :hmmm Yanlışım varsa düzeltin :)

Yok inceleme cihazı prototip işte normalde S800 A/C ile gelecek :good:

• Beğen
Tepkiler: Legendary.
Legendary.

Legendary.

Üye
İnşallah :)

Bu arada meraklılara bir kaç bilgi verelim Prototip Mesut Çevikte bi kaç yorum yapmış hakkında

-AC olanın gelmesi bekleniyor.
-Günü tamamlar ama sonrası için şarj gerekli.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Türe

Türe

Üye
2500 bu cihaz için çok aşağıda bir rakam ama GMD 1700 olmasına rağmen iyi götürüyor baya.

avast

avast

Üye
Mtk islemciler daha az sarj yiyodu

Legendary.

Legendary.

Üye
Elitede kullanılan ekran galiba en pahalı ekranmış.Enerji tüketimi çok azmış.Bi yorumda okumuştum.Aman kırmayın felan deniliyordu :)

avast

avast

Üye
:D 5s mi note3 mu diyodum 5s mi elite mi diyorum :D

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
ozakin70

ozakin70

Üye
Kalitesiz Olduğunu nerden biliyorsun kullandın mı ?

yav herkez de diken üstünde biri metal biri plastik diye dedim şimdi yok biri bilmem ne metal biri bilmem ne plastik konusu açmayın neyse ne işte herkes bi alıngan olmuş şu cihaz çıksada bi kurtulsak

• Beğen
Tepkiler: xtrem06, GuiTaRisT111, avast ve 1 kişi daha
Kit Kat

Kit Kat

Üye
yav herkez de diken üstünde biri metal biri plastik diye dedim şimdi yok biri bilmem ne metal biri bilmem ne plastik konusu açmayın neyse ne işte herkes bi alıngan olmuş şu cihaz çıksada bi kurtulsak
Hayır kullanmış gibi konuştun o yüzden yazdım :D

Türe

Türe

Üye
Aynen biraz sakin olsak daha sağlıklı olacak. Ucuz olmasının da getirdiği şeyler var evet doğru. Ama üst düzey dediğimiz cihazlar da olması gerekenden pahalı.

• Beğen
Tepkiler: warsofwon, Dede, 0MG90 ve 2 diğerleri
Legendary.

Legendary.

Üye
Kerim ben açacaktım konuyu of Kerim :)

Şunuda ekleyelim :)

Muzaffer Gölcü:"Discovery Elite'de çoklu pencere özelliği var, şu anda video play de ancak güncellemeyle tüm uygulamalarda da olacak.."

• Beğen
Tepkiler: Kerim.

Üst Alt