Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
malesef evet ben de yeni anladım :( Çetin kardeşim 10 uygulama sınırını nasıl yapıyorduk sadece 2 tane kurabiliyorum ben şu an sdkyla.

Hem de ben zaten Developer hesabımla giriş yapmıştım appstudioyla değil ki. 10 tane kurabilmem gerekiyor

• Beğen
Tepkiler: CANGO97
CANGO97

CANGO97

Üye
malesef evet ben de yeni anladım :( Çetin kardeşim 10 uygulama sınırını nasıl yapıyorduk sadece 2 tane kurabiliyorum ben şu an sdkyla
telefonda fabrika ayarlarına döndüm bide öyle deniyecem bakalım

• Beğen
Tepkiler: OhMyDrogba
OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
telefonda fabrika ayarlarına döndüm bide öyle deniyecem bakalım

ben onu yapmaya kıyamam şu an Hugo Troll Wars'da 19. seviye köyüm var zaten 17 olanı kaybetmiştim format atınca hiç yeniden başlayamam :D:D

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
neyse, geçmiş olsun diyelim o halde..

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
malesef evet ben de yeni anladım :( Çetin kardeşim 10 uygulama sınırını nasıl yapıyorduk sadece 2 tane kurabiliyorum ben şu an sdkyla.

Hem de ben zaten Developer hesabımla giriş yapmıştım appstudioyla değil ki. 10 tane kurabilmem gerekiyor

Developer hesabıyla 10 tane olması lazım eminmisin app studio olmadığına

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Beyler bunu yaparsam garanti dışı kalır de mi ? şu 1. yöntemi yaparsam

StartTheGame

StartTheGame

Üye
abi sizi meşgul ediyorum ama şuanda böyle pc görüyor telefonu ama program görmüyor sorun ney ? Bilgisayar Windows7 Ne kadar şanssız insanım ben ya :(

Pcde SDK Lite falan yüklü değil yüklemem gerekiyor mu ? beyler 0 da takıldı yardım sdk lite falan mı yüklemem lazım Allah rızası için yardım edin ya :(

skynet

Üye
Hocam o yüklemeyi iptal et onu yüklemene gerek yok

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Tamam hocam iptal ettim yine burdaki gibi oluyor

Edit : Programdakinide iptal edip denedim sdk yıda yüklemedim napıcam ya :(

skynet

Üye
Aygıt yöneticisinde nokia driverleri yüklü mü ? Yani üzerinde ünlem işareti olan sürücü var mı ?Birde eğer pc'de yüklü değil ise yüklemeni tavsiye ederim çünkü gerekli tüm nokia driverlerini o otomatik olarak yüklüyor :)

StartTheGame

StartTheGame

Üye
NSU yüklü değil Aygıt Yöneticisinde nokia driverları üstünde ünlem var 2 tane nokia sürücüsü var 2 sinin üstündede ünlem var

skynet

Üye
NSU yüklü değil Aygıt Yöneticisinde nokia driverları üstünde ünlem var 2 tane nokia sürücüsü var 2 sinin üstündede ünlem var

İşte o yüzden hata alıyorsun :)
gerekli driveri indir o ünlem işareti olan 2 sürücüyü de bu indirdiğin dosyalar ile güncelle düzelir

Üst Alt