Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye
Bu arada bu yazılım ile garanti gidiyor mu sorusuna ben de bir cevap vereyim.

Yeni güncellenen Nokia Care ile garanti durumu kontrol edilebiliyor. Ben bu yazılım ile telefonu unlock etmiştim. Nokia Care ile garanti durumuna baktığımda. "Türkiye: Garanti kapsamında" yazmakta.
ben unlock edince baktım valid yazıyordu

bsavr

bsavr

Üye
aynen valid geçerli demekmi ?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Black gelen 512ler gta sa atma yapıyor mu? Blackle ram miktarı artacaktı

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Win 7 için olan sürümü bulamadım linkini verir misiniz ?

bsavr

bsavr

Üye
:karisti:benimki unlocklu ama valid diyor

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Valid geçerli demek değil mi zaten ?

Oh My Drogba link için sağol bu arada kardeşim

• Beğen
Tepkiler: OhMyDrogba

HalfEvil333

Üye
1. yöntem için bilgisayarda windows 8 yüklü olması şart mı??

mtoyanik

mtoyanik

Üye
temple run 2 oynayanlar hata vs herhangi bir sorun var mı ?

Heimdalll

Heimdalll

Üye
kasım kasım kasılıyor

Lumia6yüz20

Lumia6yüz20

Üye
Bakıyorum bakıyorum konu saniyesinde devam ediyor katılmam şarttı :) akışı sevdim konu çok canlı ve şunu söylemek isterim telefonum Nokia Lumia 620 ve bende oyun yüklemek istiyorum sırf bu sdk için ram aldım 3 gb ram oldu .
Sizce windows 7 32 bit işe yarıyormu veya 64 bit deneyen oldumu bunu öğrenmek isterim arkadaşlar.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
Bakıyorum bakıyorum konu saniyesinde devam ediyor katılmam şarttı :) akışı sevdim konu çok canlı ve şunu söylemek isterim telefonum Nokia Lumia 620 ve bende oyun yüklemek istiyorum sırf bu sdk için ram aldım 3 gb ram oldu .
Sizce windows 7 32 bit işe yarıyormu veya 64 bit deneyen oldumu bunu öğrenmek isterim arkadaşlar.
gerek yoktu videodaki yöntemle yapabilirsiniz

CANGO97

CANGO97

Üye
o çinli program ile unlock yaptım fakat wp power tools ile yine iki oyun yükleyebiliyorum 3 oyun yüklenmiyor yardımmmmmm :( :( :(

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
    Konu Sahibi
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
ALfanso usb bağlı deılken xap dosyalarına bastıında biraz beklersen yukleme ekranı gelıor baykusun fakat yanındakı yukle yazısı kulanılamıoor usb yi takıp baykuş cihazı gorunce yukle yazıxını kullanabılıorsun ben yukle dıorum bıraz beklıor ve kırmızı yazılar çıkıor yuklenmıor sen basınca nasıl yuklenıor

ademoz05

ademoz05

Üye
temple run 2 oynayanlar hata vs herhangi bir sorun var mı ?
benim lumia 720'mde 5-10 dk oynadıktan sonra hafif kasmalar başlıyor. daha sonra menüye girip tekrar oyunu döndüğümde yine 5-10 bazen 15 dk kasmadan oynuyorum. ama bu menüye dönme işini sürekli yapmam gerekiyor.

Üst Alt