CANGO97
Üye
ee o zamanda 2 oyun yükleniyor değil mi ???bende de aynı kardeşim sdk dene ben sdkyla yaptım
ee o zamanda 2 oyun yükleniyor değil mi ???bende de aynı kardeşim sdk dene ben sdkyla yaptım
telefonda fabrika ayarlarına döndüm bide öyle deniyecem bakalımmalesef evet ben de yeni anladımÇetin kardeşim 10 uygulama sınırını nasıl yapıyorduk sadece 2 tane kurabiliyorum ben şu an sdkyla
telefonda fabrika ayarlarına döndüm bide öyle deniyecem bakalım

ben onu yapmaya kıyamam şu an Hugo Troll Wars'da 19. seviye köyüm var zaten 17 olanı kaybetmiştim format atınca hiç yeniden başlayamam![]()
ben hepsine kıydımsonucu bekliyorum haber verben hepsine kıydım

tamam format bitti zaten deniyorum şimdisonucu bekliyorum haber ver![]()
durum nasıl ?tamam format bitti zaten deniyorum şimdi
sağlık olsunneyse, geçmiş olsun diyelim o halde..
malesef evet ben de yeni anladımÇetin kardeşim 10 uygulama sınırını nasıl yapıyorduk sadece 2 tane kurabiliyorum ben şu an sdkyla.
Hem de ben zaten Developer hesabımla giriş yapmıştım appstudioyla değil ki. 10 tane kurabilmem gerekiyor
ben yaptım Nokia software de garantide valid yani geçerli yazıyor ama emin degilimBeyler bunu yaparsam garanti dışı kalır de mi ? şu 1. yöntemi yaparsam

NSU yüklü değil Aygıt Yöneticisinde nokia driverları üstünde ünlem var 2 tane nokia sürücüsü var 2 sinin üstündede ünlem var