Yardım tapletmi leptopmu ?? Önemli..

Sponsorlu Bağlantılar

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
tapletmi leptopmu ?? Önemli..
merhaba arkadaşlar sizden bir konuda yardım istiyorum... bilgisayarlar yıllardır gelişmekte vede gelişecekte yıllardı kolay kulanıldığı için laptop pc ler daha çok seviliyodu lakin taplet pc ler bir anda laptopları solladı... Bende bu konuda siaden yardım istiyorum sizce tapletmi laptopmu not:masaüstü kesinlikle olamazsizce hangisi beyler yardım açil...

esmeran3

esmeran3

Üye
Kardeşim tabikide laptop windows işletim sitemi ve tüm herşeyi yapabilme :) 10 tablet bir laptop olamaz hiç bir zaman Hem tablet Hem Laptop olan LAPTOP al bence

avast

avast

Üye
Panasonic yapiyordu 20" ekran i 7 islemci 8 ram falan forumda konusu var tablet ama win8

• Beğen
Tepkiler: incebey38
incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim teşekkürler laptopun iyi olduğunu bende biliyorym ama rahat kulanış bakımınndan diyorum ikiside olsa iyi olur :) biraene birini birsenede birini alırım taplet veya laptopdan marka ne önerirsin ?

esmeran3

esmeran3

Üye
Hp kullanıyorum çok memnunum onun hem tablet hem laptop olanı var onu kullan kardeşim :) memnun kalacaksın emin ol :=)

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
:) hp zaten süperde :) fiyatllarda süper :)

esmeran3

esmeran3

Üye
Kardeşim gerçekten al memnun kalırsın aleminyum kasasını al hem servisteki desetkde süper

The SLayeR

The SLayeR

Üye
tabki laptop bende tablet laptop arasında kalmıştım laptop aldım iikide tablet almamışım

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
hepinize teşekürler arkadaşlar hergün taplet yada laptop almıyorum bikera alıyom hp yada samsung taplet alırım hp de laptom alırımtapleti belki windows 8 taplet olnıda alabilirim

ozakin70

ozakin70

Üye
Tablet ayrı leptop ayri masaustu dahada ayri biaey

istisna97

istisna97

Üye
Hp sakın alma! Asus alabilirsin yada bütçen yetiyorsa Msi

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürlrr hepinize en iyisi asus :locked:

istisna97

istisna97

Üye
Hp çok ısınıyor :) Eğer bütçen 2000-2500 olabilirse Msi Ge60 alabilirsin.

Uhops

Uhops

Üye
Hp çok ısınıyor :) Eğer bütçen 2000-2500 olabilirse Msi Ge60 alabilirsin.
Ge60 eski seri sayılır oldu.HP laptoplar genelde ısınıyor istina modellerde vardır, asus sony toshina lenovo msi alabilirsin kolay kolay ısınmayan markalar.

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
Takipçi Satın Al

Üst Alt