Haber General Mobile Discovery Elite AnaKonu

Sponsorlu Bağlantılar

Legendary.

Legendary.

Üye
Sakin olsun

• Beğen
Tepkiler: .caner.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Fason üretim evet.:haha: Çin'in En büyük ikinci firması.

Arkadaşım fason üretimin ne demek olduğunu araştırmanı tavsiye ederim. Ben zaten adamlar hakkında olumsuz bir şey demedim ki "dandik, çöp, işe yaramaz" gibi.

smh60

smh60

Üye
Tartışmaya gerek yok arkadaşlar GM sonuçta büyük işler yapıyor :blush:

ANIL

ANIL

Admin
Konudan uzaklaşmayalım arkadaşlar. Elite hakkında görüşlerinizi paylaşın.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Ben de alabilirim bir tane. :hmmm

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Dede
Türe

Türe

Üye
Elife modeli zaten hali hazırda vardı. Gm özel olarak yaptırmadı bunu. Sadece Turkcell'in Huawei'in modellerini alıp kendi damgasını vurması gibi Gm de gitti cihazı aldı , kendi arayüzünü ve damgasını vurdu hepsi bu.

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Dede
Invoke

Invoke

Üye
5.5" FullHD MSM8974AC, batarya 2500mAh değil de 3200mAh filan olsaymış iyiymiş. Neyse idare edeceğiz artık.Bir zamanlar böyle bir haber yayınlanmıştı sitede: Dünyanın en güçlü akıllı telefonu: Gionee Elife E7 - MaxiCepBu arada cihazın 16GB Hafızalı/2GB Ramli modeli ve 32GB Hafızalı/3GB Ramli iki farklı modeli olması lazım. Türkiye'ye gelecek olanın 3GB Ramli olan olduğundan emin miyiz?
Ayrıca ekranı JDI(Japan Display Inc.) den almışlar.

• Beğen
Tepkiler: Dede
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Elife modeli zaten hali hazırda vardı. Gm özel olarak yaptırmadı bunu. Sadece Turkcell'in Huawei'in modellerini alıp kendi damgasını vurması gibi Gm de gitti cihazı aldı , kendi arayüzünü ve damgasını vurdu hepsi bu.

İşte ben de bu yüzden Gionee'yi alkışlayın diyorum. GM'ye de cihazı Türkiye'ye getirdiği için teşekkür edin diyorum. Sonuçta cihazı GM yapmadı.

• Beğen
Tepkiler: Türe
aslanbaris

aslanbaris

Üye
GM çok teşekkürler

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Arkadan bakınca bildiğimiz Lumia 1520 :)

mehmettech

mehmettech

Üye
gmd elite'in küçük kardeşi
olan telefon.
özellikleri:
snapdragon 800 işlemci
16gb rom
2gb ram
16mp arka kamera
8mp ön kamera!
5,5" ? ekran
fiyat için ise herhangi birşey
söylenmedi büyük ihtimal
999tl civarı olacak (tartışılır)GMD ELITE LITE'de sadece RAM-ROM degisecek geri kalan tüm özellikleri aynı :)
süper ya ! ! ! !

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
O halde Elite Lite daha alınası bence. Peki yine hafıza kartına oyun uygulama kurma olayı var mı?

• Beğen
Tepkiler: .caner.

Üst Alt