Kit Kat
Üye
evet evet buldum şimdi : )Belirttiğim gibi Mesut Çevik paylaşmıştır.Cihazın prototipi ondaydı![]()
evet evet buldum şimdi : )Belirttiğim gibi Mesut Çevik paylaşmıştır.Cihazın prototipi ondaydı![]()
elita ya illa bi rakip gelecek illaki bunu gören diğer firmalar kolları sıvayacak 50k alan tel çıkacak 1500tl ye bunu gören gm gine kolları sıvayıp 1500tl lik telefona 900tl fiyatı olan bi telefon çıkaracak oda 49 k alacak böyle böyle gidecek teknoloji ben gmd yi 2 3 sene kullanayım eger 2 3 sene götürürse 4.sene gm nin son model telefonunu çekerim elime
inş yanıltmaz bizi gmd 
Çıksın kesin 1 tane alacam. Selamlar.Çıkınca alacağım bundan ama şeklini gerçekten sevmedim, bildiğimiz Lumia kasası bu ama donanım ve fiyat tasarımı örterBu donanım ve bu ekranla önümüzdeki günlerde çıkması beklenen ünlü markaların Amiral gemilerinin pazar payını bayağı etkileyeceğe benziyor ama bunlar ne yapar ne eder bir yolunu bulur bu kırızden çıkmanın; Fanları yakında çalışmaya başlar malzeme kalitesi yok şekli yaramaz vs vs diyeÇıksın kesin 1 tane alacam. Selamlar.
ama s4 u kullanirim belki 2 yil Discovery elite 2 alirim 
İnandirici gelmeyen nedir?Bana pek inandırıcı gelmedi çıkınca göreceğiz

İnandirici gelmeyen nedir?
Telefon yalan olacak degil ya![]()

Link verir misin dostum?Arkadaş Videoyu izlememiş herhalde![]()
Teknoloji bu isterseler daha kucukte yapabilirler daha yeni model satmak icin yapmiyorlar bu mevzu cok uzarYok yalan olacak demek istemedim. 8 mp lik bir arka kamera düşün gayet büyük değil mi bu kamerayı ön tarafa nasıl sigdiracaklar???![]()

Reklam olmadığı sürece sorun yok dostum.Bende bu tur şeyler paylaşırken o sitenin linkini veririm , şu ana kadar sorun olmadıBaşka bir site olduğu için veremiycem : (
Bu arada konuya acaip ilgi var 
Ne kadara almıştın?Arkadaşa 5 gün önce teknosada lg g2 almıştık. Sizce iade edip bu canavarı alalımmı?
Biraz bekle bence.Ne alacağımı şaşırdım. Z1 Compact almasam mı şimdi?
0.22mi?çok iyi vallaBiraz bekle bence.
Bu arada sar değerleri ;
GM Discovery Elite: 0.22 W/kg
GM Discovery 2: 0.417 W/kg
GM Discovery: 0.591 W/kg