Haber General Mobile Discovery Elite AnaKonu

Sponsorlu Bağlantılar

Legendary.

Legendary.

Üye
destek arkadaşlar :)

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
bu sene telefonlar çok feci kızışacak valla :D elita ya illa bi rakip gelecek illaki bunu gören diğer firmalar kolları sıvayacak 50k alan tel çıkacak 1500tl ye bunu gören gm gine kolları sıvayıp 1500tl lik telefona 900tl fiyatı olan bi telefon çıkaracak oda 49 k alacak böyle böyle gidecek teknoloji ben gmd yi 2 3 sene kullanayım eger 2 3 sene götürürse 4.sene gm nin son model telefonunu çekerim elime :D inş yanıltmaz bizi gmd :D

boran9999

boran9999

Üye
Bu donanım ve bu ekranla önümüzdeki günlerde çıkması beklenen ünlü markaların Amiral gemilerinin pazar payını bayağı etkileyeceğe benziyor ama bunlar ne yapar ne eder bir yolunu bulur bu kırızden çıkmanın; Fanları yakında çalışmaya başlar malzeme kalitesi yok şekli yaramaz vs vs diye :) Çıksın kesin 1 tane alacam. Selamlar.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
.caner.

.caner.

Üye
Bu donanım ve bu ekranla önümüzdeki günlerde çıkması beklenen ünlü markaların Amiral gemilerinin pazar payını bayağı etkileyeceğe benziyor ama bunlar ne yapar ne eder bir yolunu bulur bu kırızden çıkmanın; Fanları yakında çalışmaya başlar malzeme kalitesi yok şekli yaramaz vs vs diye :) Çıksın kesin 1 tane alacam. Selamlar.
Çıkınca alacağım bundan ama şeklini gerçekten sevmedim, bildiğimiz Lumia kasası bu ama donanım ve fiyat tasarımı örter :ehe ama s4 u kullanirim belki 2 yil Discovery elite 2 alirim :hmmm

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bana pek inandırıcı gelmedi çıkınca göreceğiz

• Beğen
Tepkiler: Buğra
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
İnandirici gelmeyen nedir?
Telefon yalan olacak degil ya :)

Yok yalan olacak demek istemedim. 8 mp lik bir arka kamera düşün gayet büyük değil mi bu kamerayı ön tarafa nasıl sigdiracaklar??? :)

• Beğen
Tepkiler: Buğra ve Dede
Kit Kat

Kit Kat

Üye
Arkadaş Videoyu izlememiş herhalde :D

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Legendary.
Kit Kat

Kit Kat

Üye
Başka bir site olduğu için veremiycem : (

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Dede
Buğra

Buğra

Admin
Yok yalan olacak demek istemedim. 8 mp lik bir arka kamera düşün gayet büyük değil mi bu kamerayı ön tarafa nasıl sigdiracaklar??? :)
Teknoloji bu isterseler daha kucukte yapabilirler daha yeni model satmak icin yapmiyorlar bu mevzu cok uzar :)

• Beğen
mehmettech

mehmettech

Üye
Başka bir site olduğu için veremiycem : (
Reklam olmadığı sürece sorun yok dostum.Bende bu tur şeyler paylaşırken o sitenin linkini veririm , şu ana kadar sorun olmadı :) :)Bu arada konuya acaip ilgi var :)

caglar b

caglar b

Üye
Arkadaşa 5 gün önce teknosada lg g2 almıştık. Sizce iade edip bu canavarı alalımmı?

Türe

Türe

Üye
Gördüğünüz gibi sunan firma yerli olunca ne kadar ucuz oluyor cihazlar. Adam gibi bir Üretici firma olsa yerli olarak cok daha ucuza güzel cihazlar alırız.

• Beğen
Tepkiler: KinG CrazY, Invoke, xtrem06 ve 4 diğerleri
0MG90

0MG90

Üye
Ne alacağımı şaşırdım. Z1 Compact almasam mı şimdi?

Kit Kat

Kit Kat

Üye
Ne alacağımı şaşırdım. Z1 Compact almasam mı şimdi?
Biraz bekle bence.

Bu arada sar değerleri ;

GM Discovery Elite: 0.22 W/kg
GM Discovery 2: 0.417 W/kg
GM Discovery: 0.591 W/kg

Son düzenleme:
  • Beğen

Üst Alt